АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 842
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
 #Milti ПЛОВДИВЧАНКИ, утре среща на пеещите фонтани от страната на Турското посолство в 10:45! #Milti
Better be there!  Mr. Green

# 181
Привет от нас!!!
Нямам време да ви изчета,но бавно и славно ще се боря  Laughing
Мони днес става на 6 месеца искам да ви почерпя,но уви незнам как затова cheers cook newsm38 beer beer beer2 Честито и на всички останали бебоци  bouquet
Някой може ли да обясни как да кача снимка за колажа?  bouquet
Ние бяхме на Хъджис ,а сега сме на Либеро и съм доволна.Като ви изчета ще пиша повече,но тези слънчеви дни  по цял ден сме навън ,а вечер почти не ми остава време.

# 182
Здравейте и от мен Wink  ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ БЕБОРИНКИ ДНЕС, ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Янче ние ползваме едно халатче, подарък от свекитата, с качулка, ръкави, коланче, като за по-голямо дете, ама е много удобно и цялата я завивам в него. И аз преди имах от тези с дупката, ама  вече наистина са супер малки. Wink Радвам се че Миленка е по-добре. И аз ще питам за ваксината нашата педи.

За Памперсите- като дават рекламата, вижте колко цента отиват за Уницеф, пише го с по-ситни цифрички точно накрая  #2gunfire  Не бих се върнала на Памперс,  Хъджиса са ми перфектни, след него ще пробвам Либеро и ще реша кое от двете е по-подходящо за Габа.

За първата целувка- на село, лято е, зад една каручка със сено, и тук вече дано не ме анатемосате (хЕлън -  bishop) с братовчед ми- ееее трети ми е споко. А пък и беше голям сладур ПЪК  Naughty, е  аз си бях лапе и така  Whistling

За първия път- На нова година- в КАзанлък, аз със ангина, на антибиотици, не близнах алкохол....е такъв купон стана ви казвам, цял живот ще го помня, то не бяха танци, то не беше чудо, чувствах се пияна без да съм пила  Crazy newsm24. И така ......  censored censored censored  с тва момче, още се познаваме, но сме само като приятели де Wink

Аз пък тъй като не давам ни месо, а жълтъка мисля да го отложа още поне няколко месеца, ям суров спанак на салата (не е гаден бе, като марулка става) и си набавям желязо, което минава в кърмата и така "давам"  на Габа  Peace

Съни браво на момчето! Ей тоя Санди бе!  Hug Не само на вид изглежда голям ми и на акъл  Peace Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 23:36 от Aquariel

# 183
Еййййййй, когато и да ви чета... все за секс говорите Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Обаче каквото и да правя, все не мога да ви изчета, че и да дойде време да отговоря...
Съжалявам, че има болни бебенца и дано скоро дечицата ви се оправят!
Говорили сте за болната ми тема - памперсите. От близо месец съм в чудо. Синът ми непрекъснато се опикава. Та се наложи да изпробвам 6-7 марки: гръцки, немски, Хъджис, син памперс, оранжев памперс, български по-дебели.. мокър и мокър си е за няма и два часа. Винаги съм се съобразявала да сме в рамките на посочените кг.  Това е откакто въведох плодовете.  От неделя сме на Либеро и за сега нямаме нищо намокрено и искрено се надявам това да е решението, макар да ми е скъпо.
Та като стана дума за памперси, имам една камара мечета от играта на памперс, тях какво ги правя?  Има ли някаква игра сега, освен кампанията на уницеф?

Аз доста успешно захраних с плодове и зеленчуци. Предстои им среща с мръвката и имам усещането, че ще им хареса. Да са ни живи и здрави, ядат като змейчета Mr. Green. Поради пухкавостта и кг, няма да давам каши, защото ще се напомпат още повече Grinning.
Освен, че проявяват интерес един към друг, започнаха да спорят за играчки. Да ги дърпат за надмощие, единият да се сърди. Малкият калпазанин нещо се научи да дърпа сестра си за ушите и е голям рев, скубе я, абе страшна работа, а тя реве ли реве ooooh!

Оризът /обикновен/ го приготвям различно, понякога го варя отделно и го добавям накрая разварен за да свикват да ядат непасирана храна, понякога го варя заедно с другите неща и пасирам, но не много фино.

# 184
Вера много се радвам че се отчете при нас. Като ти остава време, пиши си и при нас  Hug Целувки на малките меченца  Heart Eyes

# 185
Вера много се радвам че се отчете при нас. Като ти остава време, пиши си и при нас  Hug Целувки на малките меченца  Heart Eyes

хихихи, мечета е много правилно сравнение Grinning. Напоследък започнаха да ръмжат и мучат точно като мечета. Особено сутрин правят едни серенади на бибероните залъгалки, карат ли им се и аз не знам, обаче ръмжат яко.

# 186
 Съни, браво на малкия умник.  Hug Hug Hug Много да го нацелуваш от мен този чаровник.

одово пюре или настърган плод.

anilinda Може би педиатърката ти е имала предвид, че се изчерпват запасите на бебето от желязо, натрупани през бременността, а не, че кърмата се "изчерпва". 
А пък за прахосмукачката - някой май се е пошегувал с теб  Laughing  Hug 
Не, не и за кърмата така се изказа. Сигурна съм. Много не ми се вижда логично, ама....
 А това за аспиратора с прахосмукачката ми го каза пак лекар. Тази дето изкара, че Кръсти има катар в ушичките.  Laughing Каза, че бил доста разпространен и много го поръчвали мамите в интернет  #Crazy  Преставяте ли си каква сила е това и засмука носа на детето? #Crazy #Crazy #Crazy

Тодоранbowuu  bouquet

# 187
Вера аз затова така ги нарекох, щото и на мойта мома и викам мечо, и ние ръмжим много и е много смешна  Heart Eyes

Анилинда т'ва с аспиратора и прахосмукачката разби всичко детско в мен!  newsm43 (на мен пък ей тая иконка ми е любимата Wink )

# 188
  • Бургас
Ние пак досега се разнасяхме из апартамента Tired Зъби ли са, що ли, направо ми се разказа играта Sad
Вера, къде се загубихте, пусни малко снимки за колажа, деееее Hug
Попара Димата категорично отказва, скоро не мисля да я пробвам пак. Дадох и два пъти от попарата на Илчо /той задължително през почивните дни иска попара за закуска и и се кара, че не иска да яде, защото мама правела най-вкусната попарка Joy/ - повърна, после и я пасирах - плю, плю и аз се отказах Crossing Arms
Хайде, лягам вече, докато не е наддала вой пак Tired

# 189
Анилинда, браво на теб за захранването! Hug Леле, сигурна ли си за прахосмукачката??  #Shocked #Shocked Много странно! Иначе от нормален малък аспиратор не съм доволна, защото нищо не прави Naughty

Ласси, за ваксините тука ги изброявам : обаче давам съкращения на латински, някои не знам какво са Embarassed : DITE, Perac, HIB, IPV, HEP B, Pheumocoque, Rotavirus - 3 пъти е това чудо! После пак на 1 годинка - DITE, Perac, HIB, IPV, HEP B, после MenC, MMR Thinking, Пневмококи, и пак се повтарят горе-долу. Rolling Eyes Няма БЦЖ, но ние искаме да правим, че като се прибираме в Бг да сме по-спокойни.

Милени, не знаех че някои правят попарата със сокове! Sick

Реяна, ние сме още с тези кърпи, ама вече и на Лидия са поумалели. Трябва да вземем халатче!  Grinning Радвам се, че Миленка е добре!

Аквариелче, и аз съм съгрешавала с трети братовчед. Бях го изкарала по сметки четвърти, той пък бил трети! ooooh! Mr. Green

Съни, браво на Санди! Той ще ходи първи клас скоро ми се струва! Wink Hug
Хора, да взема и аз да си похваля детето, че само го хокам Embarassed Embarassed Embarassed Много успешно дърпа кабелите на компютъра! Mr. Green И въобще иска да хване всичко, което й се изпречи, а най-вече всички етикети! Забраних на татито да реже етикетите на играчките, че се беше засилил! Викам му, то етикета е по-инетресн от играчката! Mr. Green Mr. Green

Голди, и аз досега разнасях!! пак няма да се спи тая нощ! Whistling

# 190
Мчи добАр ден вейййй   bouquet
 ПочЕти съм сигурна, че Хикси ме дебне, ама може и да я изпреваря .
 Аз май установих как моя син да спи мааааалко по-спокойно (абе въобще да спи малко повече)-фатката е да е на нашето легло и да не е завит  tooth. Ей няма сила на света, която да задържи завивка в/у тялото му, трябва да му купя космонавт за нощница и да го навличам нощем така да спи . И на всичкото отгоре като заспи и като ги разпери тия ми ти ръчища.....като статуята на Исус Христос в Рио де Жанейро е. И ние с баща му сме се свили като стафиди едва едва, не смеем да мръднем.
 SUNI, твойто Санди е голяма работа, ша знайш.
 Galivo, нали си чувала приказката "Гладна кокошка-просо сънува"...не че искам нещо да ти кажа . Моя първи път......трябва да се изразя по-точно: моИтЕ първИ пътИ.....ми така де, аз лесно се не давам....ей, голям зор беше ви казвам (ей тука е момента да се смеете, ама повече нищо няма да ви казвам). Добре че беше поне с човек, който наистина си заслужаваше. За първата целувка пак-РЕЗИЛ от където и да го погледнеш...ама пак със същия тоя човек. Да му се неначуди човек как живя с мен 6 години .
 За моя най-голяма радост, снощи се обадиха родителите на моя мъж, че щели да идват в петък (можеха да се обадят и като бяха пристигнали и на гарата вече), та си търся кой да ни приюти с детето за уикенда.....желаещи???? Да не посочвам.

# 191
Такааааа... Thinking
Хайде добро утро и от мен!  Hug
Емма тенк ю за кИвето!   bouquet
И понеже гледам не сте много много фенки да споделяте интимности, да взема пък аз да си кажа, току виж и някой друг се престрашил  Crazy
Първата целувка - Беше в Созопол, на един пост на спасителите, до тогавашния Кънтри Клуб на Харманите, действието се развива през нощта естествено, с един млад обещаващ морски гларус, той беше с една година по-малък от мен, ама като всички подобни, много напорист  Mr. Green Да му се не види обаче не си спомням на колко години бях, някъде между 14-16 г ама кат съм изветряла така е... Whistling
Първия кекс - На купон за една Нова Година, бях на .... (ей тук е времето да се смеете  Mr. Green) "скромните" 21г.  Crazy Стана баш кат по тийн филмите, купона се вихреше в хола, пък ние се бяхме усамотили след доволно количество алкохолен делируим в съседната стаичка... Беше просто страхотно, напук на всички мои страхливи очаквания. С младежа от дълго време се бройкахме взаимно, голяма страст кипеше между нас, за съжаление обаче, ни свързваха само феромоните, иначе от тогава дори не съм го и виждала.
Интересно ми е какво е станало с него, а и с момчето с първата целувка, дали вече имат семейства, дали изглеждат така както са в спомените ми, или вече са оплешивяли и затлъстяли... Thinking

# 192
  • Добрич
А добро утро!

Ей сега ви разбих-това с прахосмукачката не е мит,аз имам такъв уред донесен ми още преди две години от Унгария.С очите си съм виждала как моя приятелка си спасяваше така детето,защото обикновените аспиратори не вършат работа,казвам ви има невероятен ефект-щом аз още тогава,без идея за деца в скоро време си го поръчах.Този уред си е специялно разработен от педиатри и налягането естествено е редуцирано и напълно съобразено с детенцето.

Ей го как изглежда,не е страшно а безумно добро като ефект.http://www.babyvac.co.nz/

http://www.youtube.com/watch?v=ouDOSe0Kgg0

Преди време имаше една страхотна презентация,ама не мога да я открия..

# 193
  • Варна
Добър дееен!!! Hug Hug Hug

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС БЕБЧЕТА КАТО НАС!!! Честито и на вчерашните на патерица nbirthday newsm67  ura

Малвина ви черпи най-сърдечно:

Тъкмо два дни успях да й направя що годе приемлив режим, и тя днес реши да подремне повече, та пропусна да се събуди в 6, и стана чак в 9  Sad и се чудя сега кво кога да ядем  Grinning Grinning Grinning
Лурдес, не съм казвала че задължително трябва да има ориз в домашните пюрета, а просто питах някой дали слага, какъв ориз и как го приготвя Peace

Аз пък да похваля Малвина - когато е в ръцете ми и  като й кажа да гушне мама и тя ме обгръща силно с две ръчички, голям кееффффф  Wink Grinning, може и да си въобразявам, но почти винаги го прави като й кажа.
Браво и на Сашко на Съни, който започва да казва чаооооо!!!

P.S. Току що за рождения й ден й дадох кашичка от ябълка на Милупа - еми омете си я детето, и за секунди не направи лоша гримаса от новия вкус  Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 11:03 от Alokazia

# 194
  • Варна
naana имало значи и такова чудо.  Shocked Аз си мислех, че е шега някаква, обче уредът си е сложничък, не е като да му завреш тръбата на прахосмукачката в нослето.
Аз ползвах обикновен аспиратор с големите, номерът е да се запуше едната ноздричка, докато се аспирира другата.

Честита половин година на Малвина!

Alokazia и Невена ме прегъща така силно, притиска се с цялото си телце към мен и си заравя личицето, много е сладко  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт