За първа година в детската градина! - 8 част

• 18 769
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
simba21, а сребърна вода и клеева тинктура ползва ли си за детенце?

Може ли малко повече инфо?  newsm78 Не съм наясно нито какво е, нито как се ползва. А клеевата тинктура не беше ли нещо с прополис и алкохол вътре?

# 61
simba21, а сребърна вода и клеева тинктура ползва ли си за детенце?

Може ли малко повече инфо?  newsm78 Не съм наясно нито какво е, нито как се ползва. А клеевата тинктура не беше ли нещо с прополис и алкохол вътре?

сребърна вода
клеева тинктура

# 62
  • Добрич
simba21, погледни във форума е обсъждан този въпрос:

тук,

тук  и

тук.

# 63
много ви благодаря!

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 16:43 от simba21

# 64
  • Mediterraneo
Моята щерка е с бронхит  Cry

# 65
  • София
Да определно действа сребърната вода с клеевата тинктура ...17 дневна ужасна хрема неповлияваща се на никакви капки, за 4 дни с направената смес от сребърна вода и кл. тинктура всичко изчезна. Доволна съм. И вече и ние сме на градина ! Беше забравил и голям рев падна днес.  Дано не се зарази пак с нещо, защото забелязах че имаше доста кашлящи и сополиви дечица  Sad

# 66
Мина и нашата родителска среща. Общо взето нищо ново или неочаквано.Няма нищо за подменяне, ремонта е станал много добре. Ще събираме по 50лв еднократно. Закъснях с 15 минути и пропуснах обсъждането за сополите и болестите.  Ще поискам резюме от някоя от госпожите утре.
Всички болни дечица да оздравяват       bouquet

# 67
Да определно действа сребърната вода с клеевата тинктура ...17 дневна ужасна хрема неповлияваща се на никакви капки, за 4 дни с направената смес от сребърна вода и кл. тинктура всичко изчезна. Доволна съм. И вече и ние сме на градина ! Беше забравил и голям рев падна днес.  Дано не се зарази пак с нещо, защото забелязах че имаше доста кашлящи и сополиви дечица  Sad

според мен след толкова време +капки, просто му е дошло времето да ви мине.
Важното е да няма болни- ужасих се от дете от нашата група, срещнато в парка- буха магарешката, но ходело на градина- докторката казала, че нищо му няма Shocked

Аз овцата мойте 2 седм. вкъщи ги крепя.
Аман от безотговорници #2gunfire

# 68
Аз в крайна сметка купих Тантум Верде, понеже в единствената аптека на път към къщи от работа имаше само това. Сребърна вода нямало, клеевата тинктура ме убеждаваха, че заради спирта не била подходяща за толкова малки деца  Rolling Eyes Малката се кефи да си пръска сама в устата и аз съм доволна, щото иначе не е много отворена към лекарства и всичко (даже едно впръскване на Стеримар) става с гонитби и приклещване на тясно  Mr. Green

ПоларФокс, миналата седмица като ходих да взема дъщеря ми от ДГ, бяха отвън в двора и едно дете също така яко кашляше, сополите му бяха дебели и със странен цвят, а то горкото очевадно дишаше през широко отворената си уста, понеже явно не му се получаваше през носа  Sick И аз казах на госпожата, а тя ми отговори, че била обърнала внимание на родителите, а те на другия ден представили бележка, че детето е здраво, с алергия  Sick Знам, че въпросните бележки "връзват ръцете" на мед.сестри и госпожите в ДГ и яслите. Всичко е въпрос на отговорни родители, които явно са малко.  #2gunfire #Cussing out Twisted Evil

# 69
Освен Тантума бих ти предложила едно българско спрейче-прополис с невен. Много е хубаво и ефикасно, аз самата често го ползвам. И е билково, и е евтино-струваше около 2.50-3лв някъде. Също е локално и има лек обезболяващ ефект.

# 70
Хайде и ние в групата на болните Sad Днес малката ми е с течащо носле. Секрета е бистър, та се надявам да не е нещо вирусно, а само настинка. За всякой случай утре няма да я водя. Тъкмо ще се нагушкаме, че с тая градина в комбинация с ремонта в къщи не мога да си видя детето!

# 71
И ние сме малко болни Sad
Вчера кашляше доста(без други симптоми). Заведохме я на преглед- нищо и нямало,изписаха ни само сироп за кашлица.
Днес я чух само няколко пъти да прокашля.Мисля и утре да пропуснем.

# 72
Не съм писала от миналата седмица, когато малкият се разболя. Развил е перибронхит, на ръба на пневмонията беше. Стигнахме до антибиотик, въпреки че не е вдигал температура. Кажете нещо за укрепване на имунитета, което е наистина ефективно. Пихме някакъв Имунобор със съмнителен резултат.

# 73
  • София
Темата полека-лека май ще мине към форум Здравеопазване Rolling Eyes Толкова болни дечица....
За съжаление и ние така - 2-ра седмица си е вкъщи заради хрема и кашлица. Вече му се вижда края, но докато и сестра й не оздравее напълно няма да я пускам.  Naughty

# 74
Мда ... ние и днес сме с хрема и кашлица и ще пропуснем.5-ти ден е болен, а 3-ти не е на градина.

Общи условия

Активация на акаунт