Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!! - II

• 18 457
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Поздрави от работното място Hug
Ники отиде с рев в яслата не искаше да пуска баща си ,но после се успокоил Party
4ао за сега -да не прекалявам от първия ден  bouquet

# 151
Поздрави от работното място Hug

айдеееееее да ти върви по вода или по  hahahaпоток от парички-та да има за всички/покрай теб де/

4ао за сега -да не прекалявам от първия ден  bouquet
аха PeaceмнОООго е важно първия ден да не се прекаряла.А за следващите дни -ограничението не важи  bouquet

# 152
Здравейте  Hug

Първо да поздравя всички, които съм пропуснала за техните рожденни дни и специални поводи   bouquet

DZ успешен първи работен ден  Hug и много професионални успехи за напред   bouquet

Не съм писала цяла вечност  Embarassed   Славена си промени режима и стана още по - палава и за това почти не ми остава време за любимото форумче.

Искрено ви завиждам за следването  Heart Eyes Това ми бяха най - безгрижните и весели години  Joy Пожелавам ви успешно приключване на семестъра  Hug

за сега от мен толкова и целувки на всички малки и големи  Heart Eyes  Hug

# 153
Здравейте,Теди е сравнително много добре,АБ го дига много бързо на крак,но защо трябва да се стига до там Rolling Eyes

# 154
Момичета,къде се намира "Закрила за жената"?
Спешно ми трябва да знам

# 155
Спешно ми трябва да знам
доколкото знам се намира на Цар Освободител-до детската кухня.Сега се води "закрила на семейства в риск".Ако ти трябват телефони и нещо повече трябва да се разровя и да поразпитам колегите за инфо.Пиши на ЛС ако те интересува!! Hug

ето сега открих това -Фондация “SOS – семейства в риск”
Варна 9002, Ул. Славянска 32
тел/факс: 052 609 677; тел: 052 613 830
E-mail:sfda@mail.orbitel.bg
sos@ssi.bg

председател е Анна Николова-дано ти свърши работа Peace

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 15:13 от daninka

# 156
Спешно ми трябва да знам

Мисля, че е на Цар Освободител, до дет. кухня  Thinking

А, Данинка ме изпреварила.

# 157
Добро утро момичета   food010

Имам един въпрос,някой може ли да ми препоръча добър педиатър във Владиславово и в център"Марешки" евентуално дали има добри педиатри newsm78.
Питам защото имам приятелка която живее във Владиславово и скоро ще ражда та се чуди къде да се запише.Ако имате някакви препоръки ще се радвам да ги споделите HugМерси предварително Peace  bouquet

# 158
  • Варна
Танче какво става с вас бе душа? Къде се губите ?

# 159
Здрявейте,днес навършвам 25 си година,почерпете се за мое здраве Hug

# 160
MMMMMMM Вале - да си жива и здрава,да ти е толкоз сладък живота/тази торта е суперска...мм/  малкия и големия мъж да те слушат и обичат много и ..да си имате скоро и малко момиченце!!!!!;-) цунки!!!

# 161
Мери Ред Hug

# 162
  bouquet ЧРД   bouquet Много любов, здраве, късмет, щастие и пари за останалото Wink Много да те слушат мъжете  Laughing  Heart Eyes

# 163
Честит рожден ден Морска  bouquet
Много здраве, късмет и послушни мъже Simple Smile
Замина диетата...това ми е любимата торта  261uu
Дано днес да е топличко Simple Smile

# 164
Морска,честит четвърт век.Пожелаваме ти да си здрава,за да можеш да се радваш на хората,които обичаш.Гушкаме те(и Теди).  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт