Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!! - II

• 18 469
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
  • Откъм Варната
брейй,голям купон е било,а нас що така ни отсвирихте Crossing Arms...

Ми то дневната на Вержи не е банкетна зала, нямаше как да се съберем повече хора

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 09:10 от KaliMa

# 136
Морска Аз давам Зелена Енергия и Коластра .Те поне ако не помогнат няма и да навредят  Rolling Eyes

ДЗ на коя фирма?
На Аквасорс

# 137
  • морето и сините вълни :)
аааа,Франческа ще те пляскам.Що не четеш аз лалвп съм писала аааааааа Naughty
В петък пуснах запитване дали искате да направим мини  банкет в някой кръчме по женски..Никой не ме удостой с внимание Crossing Arms
Петс и Лина бяха  готови на първа линия естествено...ама само трите ли Naughtyцелта беше да се съберем вкупом всички.Нооооо явно нестана работата. Rolling Eyes

Аз пък да ви кажа тази сутрин в колко се събуди моя дивак #Crazy,в 5 без 10 #Crazy #Crazy #CrazyПо новото време ooooh! ooooh!Откачих ви казвам #Crazy #CrazyПо принцип става в 6 без 10 да  пере кючек  Joy или към 6,30 а днеска направо ме разби Sick #CrazyУжасТТТ
И едно гадно време навън, Tired не е за мъже навънка Mr. Green
айде лек ден

Вале,оправяйте с е бързо Peace Hug

# 138
Ани ,нищо не писах защото Теди беше с сопол, и не исках да го оставям сам с татко му Peace

Калима,това беше шега Crazy

ДЗ от къде си взе коластрата и колко пари ти излезе?

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 10:16 от Морска

# 139
ВАЛЯ- аз писах ама сайта заби....
аз давах зелена енергия също.но като имуностимулатор ползвам AD LIquid for kids- американски сироп с вит.С,пчелно млечице,гинко,ехинацея и разни такива.Поръчах го в Гален- около 35 лева и отива за 2 месеца поне...потърси го в гугъла и ще видиш подробностите...
да се оправяте бързо...

# 140
  • Откъм Варната
Незнам, аз от шеги не разбирам.  Whistling

# 141
Незнам, аз от шеги не разбирам.  Whistling

абе момиче,ти как мислиш,дали може да се изсипем целия форум в Верджиту ooooh! Joy

# 142
  • Откъм Варната
Ми де да знам момиче, аз така си помислих Tired

# 143
# 144
Здравейте момичета!
От много отдавна несъм ви посещавала,но
не е имало време.
Сега имам голям проблем,СПЕШНО СЕ НУЖДАЯ ОТ КВАРТИРА-една стая с баня и тоалетна.
Ако някой чуе нещо,или има нещо напредвид нека пише или да ми звънне-0895646647-Таня
Надявам се да ми помогнете-с детето трябва да живеем там

# 145
tan4uka  Ако ти трябва цял апартамент мога да попитам дали го дават още  Hug
Морска ще ти пиша на скайпа за коластарта

# 146
  • Варна
yanina- честито и за двата повода!!!каква специалност си ??аз съм маг по СК Wink

Благодаря ти за поздрава. Май само ти забеляза, че "почерпих" за мъжлето.  Rolling Eyes  Аз записах Мениджмънт, а съм бакалавър по Туризъм. Ти учиш ли още или си приключила вече?

# 147
yanina- приключих отдавнааааа- 10 годинки ще направя...всъщност магистратурата я завърших 2000 година..Winkсамо СК съм била докрая!!а този мениджмънт го свързвам с една персона много ..отвратна,дето преподаваше във винса тогава..и учебник си купувахме заради него...пфу....един на4умерен..

# 148
yanina- честито и за двата повода!!!каква специалност си ??аз съм маг по СК Wink

Благодаря ти за поздрава. Май само ти забеляза, че "почерпих" за мъжлето.  Rolling Eyes  Аз записах Мениджмънт, а съм бакалавър по Туризъм. Ти учиш ли още или си приключила вече?

И аз съм бакалавър по Туризъм, т.е. турист  Laughing и магистър по Корпоративни финанси.

# 149
  • Варна
yanina- приключих отдавнааааа- 10 годинки ще направя...всъщност магистратурата я завърших 2000 година..Winkсамо СК съм била докрая!!а този мениджмънт го свързвам с една персона много ..отвратна,дето преподаваше във винса тогава..и учебник си купувахме заради него...пфу....един на4умерен..
Браво на теб  Hug Отървала си се вече Simple Smile

Аз днес цял ден трябваше да съм на лекции, но свекъра на бавачката починал внезапно  Sad и сега сме си с Коко в къщи. Само ходих от 7:30 до 8:30 на упражнение, имам 6 на един казус и вече съм у дома  Crazy

Гали, ти коя година си завършила Туризъм?

Общи условия

Активация на акаунт