Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!! - II

• 18 470
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
# 121
aaaискаме ,поне аз де,но не мога сега- ве4ерта нямам бавачка...

# 122
  • Варна
Здравейте,

Минавам да почерпя за пождения ден на съпруга ми  Heart Eyes Ние от една седмица сме само на празнуване  Mr. Green Заповядайте:

Аз от днес съм отново студентка. Записах магистратура задочно във ВИНС-а. Няма да ви казвам как станах днес за първата лекция в 7:30ч.  newsm46 Ставам и гледам навън тъмнооо. Не можах да повярвам,че в 7ч. е толкова тъмно. Даже  събудих мъжа си да го питам дали не връщаме часовника днес назад  ooooh! Ама пък с колата стигнах за 5 мин до центъра; нямаше никакви коли  Laughing

Лек ден на всички!

# 123
yanina- честито и за двата повода!!!каква специалност си ??аз съм маг по СК Wink

# 124
здравейте,ние пак сме на АБ

сополите които му тръгнаха на долу към гърлото,и от там прави алергичен пристъп и не може да диша Cry това ни се случва за втори път......

# 125
здравейте мами от Варна!
абе и аз съм от Варна-родена съм и малко съм живяла в този град Grinning
искам да ви попитам,къде във Варна,близо до Общината има свестен хотел за около 50лв./стаята.гледах в нета и ей това намерих
http://www.hotelrelax1.net/BGhotel.htm
води се хотел,ама ми прилича на къща за гости,което не е крайно зле,ама да не се окаже,че на снимките изглежда по-добре,отколкото е в действителност-това лято точно така ни се случи с лятната почивка Confused
ако може да ме ориентирате,ще съм много благодарна.моля,пишете ми на ЛС Hug

# 126
Добро утро и от мен  Grinning За вчерашните участнички в надпреварата безцелен алкохолизъм е следващия линк:

http://ivanina.multiply.com/photos/album/30/Na_gosti_u_Verjy#1

Има и номинации:

1. Най-добра танцьорка - Вержинити  newsm19
2. Най-държалив алкохолик - Ди  beer
3. Пръв дезертьор - Муцанка  afwitch
4. Пръв трезвеник - Азззз  reverance

5. Колко повече мога да разлея - тук конкуренцията бе жестоко оспорвана между Вержинити, Калима и Чочка, но за съжаление в един момент им загубих бройката, та и трите печелят тиквен медал.  newsm18

ПП: Горното съобщение е платено. Благодаря ви за вниманието!  bowuu

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 16:47 от Пижулинка

# 127
  • Варна
 smile3532  АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА малеее колко съм злееееее а какъв махморлук ме гони цял деееен   Tired много ми беше весело снощи! трябва някой път пак да го направим  Mr. Green

# 128
  • Откъм Варната
Аааа ша повторим, хареса ми, толкоз пих и мешах и накрая кьорав махмурлук нямам, доволна съм

# 129
И аз съм супер днес  Flutter
Мнооооооого ми хареса партито снощи  Party Задължително ще повторим  Naughty

# 130
Верджи, благодаря за насоките за захранването.
Аз сега се замислих дали да започна със зеленчуците от 5-я месец или да изчакам изследванията от 6-я и да започна или с каша или със зеленчуци, според стойностите на желязото Thinking

Бяхме на очен лекар. Засега май ще ни се размине сондажа. Изписаха ни Офтакуикс и след 2 седмици искат пак да ни видят Praynig. Прегледа ни д-р Филева.

# 131
Мдаааа и на мен ми хареса много въпреки, че хич не пих, но обещавам да се тренирам Simple Smile)

# 132
брейй,голям купон е било,а нас що така ни отсвирихте Crossing Arms

давате ли имуностимуланти на децата си?

# 133
Морска Аз давам Зелена Енергия и Коластра .Те поне ако не помогнат няма и да навредят  Rolling Eyes

# 134
Морска Аз давам Зелена Енергия и Коластра .Те поне ако не помогнат няма и да навредят  Rolling Eyes

ДЗ на коя фирма?

Общи условия

Активация на акаунт