... разбрали сме се да и звънна, че не ми се щракат смс-и... Ха, познайте коя е от 3 пъти Ренка, сорри, че ти изневерявам този път, но до мобилен в БГ ми е скъпо, а и рискувам да звънна в неподходящо време...
.
... разбрали сме се да и звънна, че не ми се щракат смс-и... Ха, познайте коя е от 3 пъти
. Аз и сега като ги гледам как се занимават, се умилявам и ми е много готино. И при вас ще е така
. А за щъркела май се подосещам - прекрасна млада дама, мама на Габи... това ли е 
Направо лъха шарено настроение
. 
че имам чувството че съм забравила вс.
Дечицата са ти прекрасни!!! Да са ти живи и здрави, а на теб желая бързо възстановяване!

И на мен ми стана мило като четох разказа ти .... имаш прекрасни деца и съм сигурна, че болката вече е забравена.
Прекрасно семейство сте и вашия тати и децата ти са най-големите късметлии, че те имат 
Сигурна съм, че ще се справиш, ти носиш професията в сърцето си и това не се забравя

Ние още не сме я свършили тази работа нещо все отлагаме, но напролет вече мисля, че е време
По-късно сестрата ми се обади да каже, че е игрив, не плаче, развеселил и другите деца, при което ми стана още по-мъчно и си поплаках добре. Надявам се наистина са е било така. Не е искал да яде сутринта, но пък и в къщи беше пил мляко, така че съм спокойна че не е съвсем гладен. На обяд е хапнал малко. Към 12 детегледачката го е взела, каза че го чула да плаче още от вън. А сестрата казала, че сега бил почнал, и като цяло била много доволна от него. Бил се напикал, което вкъщи рядко се случва, това много ме притеснява, защото положих доста усилия през отпуската да махнем памперса. Чудя се какво ли му е в главичката на малкото ми момченце, цял ден го мисля, нямам търпение да стане 17.30 и да тръгвам към вкъщи.