НОЕМВРИйчета весело лудуват, своя втори ден рожден празнуват!!!

• 22 079
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Ами Дени, щъркелката ми- тя си се знае коя е Wink... разбрали сме се да и звънна, че не ми се щракат смс-и... Ха, познайте коя е от 3 пъти  Laughing!!!
Ренка, сорри, че ти изневерявам този път, но до мобилен в БГ ми е скъпо, а и рискувам да звънна в неподходящо време...  Embarassed Peace.

# 106
Ами Дени, щъркелката ми- тя си се знае коя е Wink... разбрали сме се да и звънна, че не ми се щракат смс-и... Ха, познайте коя е от 3 пъти  Laughing!!!

Що си мисля, че е Бела, а?!? Mr. Green

# 107
  • София - Дианабад
Софко, само така! Разбира се, че ще е хубаво с двете дечица  Hug . Аз и сега като ги гледам как се занимават, се умилявам и ми е много готино. И при вас ще е така  Peace. А за щъркела май се подосещам - прекрасна млада дама, мама на Габи...  това ли е Wink
Гледах ти и аватара - много е готин  Simple Smile  Направо лъха шарено настроение  Simple Smile.

# 108
айде И АЗ да покажа бюст преди сън

Софи, картинката може и да е друга - Данни дърпа куклата на малката сестричка, тя пищи до посиняване, таткото вдига белия флаг, а ти поркаш бира вдигнала ръце.. Mr. Green НО не се предавай на теЗ мисли момиче!! Щом аз съм жива и прекрасна с три, няма как да не си оптимист с две. Laughing

Момичета от утре съм на линия ето тук  Flutter стискайте палци да вляза бързо в час  ooooh!че имам чувството че съм забравила вс.

# 109
Внимание, имаме участници познали точните килограми!!!!  Joy Белла да!!!
А, аз съм прозрачна като стъкло  hahaha

# 110
  • София
Ради, добре дошла отново сред нас  Hug Дечицата са ти прекрасни!!! Да са ти живи и здрави, а на теб желая бързо възстановяване!

Софко, радвам се, че си възвърна настроението. Стискаме палци и чакаме  Peace

Силве, честито ви християнче. Със здраве да си носи хубавото име   bouquet

Честито и на празнувалите вече Злати и Жени   bouquet   bouquet

Кари, на теб успех в работата и утре вечер на отчет  Mr. Green

# 111
Ради, добре дошли с малкия хубавец Hug Големи сладури са с каката ! bouquet
Сбруни - честито ти християнче Дилянче  Heart Eyes
Софко - дръж се Wink с теб сме  Hug
Карил успех  в Карил  Peace
Добре дошла и  на новата мама Simple Smile

# 112
Сбруни,честито ви християнче!Да ви е живо и здраво и само радост да ви носи!Чакаме снимки..
Кари,успех мила Peace
Верче ,а вие как сте,оздравяхте ли вече?
лека вечер и Цалуфки на вси Hug
Ние утре сме на контрола,дано резултатите са добри,ако трябва и снимка ще правим,но дано не се налага Praynig
Айде,лягам веч Wink

# 113
Ради, Добре дошла при нас  Hug И на мен ми стана мило като четох разказа ти .... имаш прекрасни деца и съм сигурна, че болката вече е забравена.

Аз се чудя защо ме ми горят ушите, а  то каква била работата ....  Laughing
Софи, милинка, ето и моето приятелско рамо  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Прекрасно семейство сте и вашия тати и децата ти са най-големите късметлии, че те имат  Hug

Карилче, желая ти Лека, Спорна и Безпроблемна  Heart Eyes Сигурна съм, че ще се справиш, ти носиш професията в сърцето си и това не се забравя  Wink

# 114
само бърз запис -Илина дава зор за разходка

Софко -ще мине и само хубавия спомен после остава.Преди второто раждане бях изпаднала в тиха паника поради трудно първо раждане-цял ден си ревах и после вече в болницата се стабилизирах и всичко мина в миг

Мери -успех в първия работен ден-това не се забравя-да си човечен и да се грижиш

# 115
  • София, Дианабад
Ради, много се радвам, че отново си тук сред нас.
Невероятни сладури са Теа и Симеон! Много е сладък - пу - пу и колко много коса има!!! Да са ти живи и здрави двамата сладури!  Hug Hug Hug

Софко, ще мине по-бързо от първия път и ще ти е още по-голям кеф!

Мари, успешен първи работен ден след много време! 

# 116

Ради, честито! Благородно завиждам!   Heart Eyes Сигурно Тати е много щастлив.  Grinning И аз искам и един пишльо в къщи, амаааааа... Много дърти станахме вече...  Sad

Каката много сладка, да и изпапам муцунката сладка.  Grinning

# 117
  • София
Ехо привет и от мен! Тук лъха едно такова готино и ведро настроение, но след постове на Софко винаги е така Hug
Кари успех утре. Сигурна съм, че бързо ще влезнеш в час това не се забравя Hug
Силве честито християнче  bouquet Ние още не сме я свършили тази работа нещо все отлагаме, но напролет вече мисля, че е време LaughingАко не друго поне ще разбира вече! И аз чакам снимки.
Верче как сте с Алекс? Оздравяхте ли вече?

Митко и той е настинал. Нищо сериозно гърло и вече отминаваща хрема, но реших да не го пускам днес на ясла, че със сигурност там щеше да се доразболее, така че нашия първи учебен ден се отлага засега. Чакам включване от Петя и бебка и бебко да кажат как е минало при тях.

# 118
Здравейте!
След поканата на Мони да се отчета за първия ни учебен ден - заведохме се сутринта, поплакахме си порядъчно и двамата. Отначало мислех, че ще минем без рев, но като сестрата го хвана за ръката и почна да плаче, това ми стигаше и на мен да се разрева. На път за работа доста подсмърчах...  Cry По-късно сестрата ми се обади да каже, че е игрив, не плаче, развеселил и другите деца, при което ми стана още по-мъчно и си поплаках добре. Надявам се наистина са е било така. Не е искал да яде сутринта, но пък и в къщи беше пил мляко, така че съм спокойна че не е съвсем гладен. На обяд е хапнал малко. Към 12 детегледачката го е взела, каза че го чула да плаче още от вън. А сестрата казала, че сега бил почнал, и като цяло била много доволна от него. Бил се напикал, което вкъщи рядко се случва, това много ме притеснява, защото положих доста усилия през отпуската да махнем памперса. Чудя се какво ли му е в главичката на малкото ми момченце, цял ден го мисля, нямам търпение да стане 17.30 и да тръгвам към вкъщи.

Мони, бързо да се оправя Митко  Peace

Мари, успешен старт  Hug

Heart Eyes

# 119
Момичета, оформям писмото до хотела, затова моля всички, които имат желание за различно меню за празничната вечеря да ми пишат или тук, или на скайпа. Припомням още веднъж стандартното меню:
Овчарска салата
Пилешки хапки ½
Вратна пържола с гъбен сос
Картофи соте
Земел 1бр.
Минерална вода 1бр.
Безалкохолна напитка 1бр.
20 лева

Досега съм си отбелязала съм си за свободна/вегетерианска консумация Жени 1 порция, Соня 2 порции, Роня 1 порция и Ивето 2 порции.

ПРИЕМАМЕ ОЩЕ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СЪСЕДНИЯ ХОТЕЛ!!!!

Общи условия

Активация на акаунт