НОЕМВРИйчета весело лудуват, своя втори ден рожден празнуват!!!

• 21 808
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НЕДА И ТЕДИ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА  bouquet  bouquet  bouquet

Бързо оздравяване на Стаси, Юли, Алекс, Ники, Бу Hug и едно голямо БРАВО на Симонка-бонбонка и Велизарчо Hug Надявам се скоро и аз да се похваля, че Митко му харесва в яслата Praynig Иначе днес като за втори ден не плака при влизане, но да видим как е било вътре. На обяд лелките ще кажат дано не е имало много драми Praynig
Меги какво става с Йоанка почна ли в държавната градина?

# 271
Честит рожден ден на чаровната буклеста Неда и на малкия мъж Теодор!
Нека растат здрави и щастливи деца...

За Цвети и vesi -

И ние сме в отбора на болните...Тедката е на АБ от петък, а аз от вчера...татко му и той отива да се разболява...аман вече от болести, тази година направо ни разсипаха ooooh!
Браво на Симона и Велизар smile3501 Стискам палци и Митко бързо да се адаптира Peace, а на болничките - скорошно оздравяване Praynig

# 272
  • Плевен
Честит рожден ден на Неда и Теодор!

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕДА И ТЕОДОР!!! ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТСТВО, МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

# 274
  • София, Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕДА И ТЕОДОР!
ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ, МНОГО ИГРИ И УСМИВКИ!

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕДА И ТЕДИ !!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ ,ВЕСЕЛИ ,ЩАСТЛИВИ!

# 276
  • на странно място ......
Честит рожден ден на Неда и Теди, много здраве,  щастие, игри и забави!!!
  bigdance2

# 277
Честит Втори Рожден Ден на Неда и Теди! Пожелавам им едно прекрасно детство, здраве и много любов

Честит празник и на Цвети и Веси

Софко, стискам палци скоро да долети добрата вест при нас! С теб сме  Hug

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕДА И ТЕДИ!!!!

ЗА ЦВЕТИ И ВЕСИ!!!!

# 279
Честит втори рожден ден на Неда и Теодор! Да растат здрави, щастливи и послушни!

# 280
Честит втори рожден ден на НЕДА И ТЕОДОР- мили деца бъдете живи и здрави за радост на родителите си
Бързо оздравяване на всички болни-за общия рожден ден да сте на линия -ей

# 281
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА НЕДА И МАЛКИЯ МЪЖ ТЕДИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИМИ,малко на патерица,но от сърце!
ВСИЧКИ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!

На болничките,бързо оздравяване, ние се разминахме с антибиотика. Никол беше с много висока Т и се оказа херп ангина,добре, че отидохме на преглед. Иначе нямаше нищо друго, нито кашлица, нито сополи.
Софи дали гушка вече малка принцеса?

# 282
Мацки, пак след дълго отсъствие се появявам, че ми лиспвахте.

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ, НЕДА И ТЕДИ!!! bouquet Heart Eyes

Да растат големи и умни и да имат прекрасно детство!!!

Дил, снимките ви са супер,....за списание Simple Smile, на Теа сега ги гледах...толкова е сладка милата,,една такава сериозна. Simple Smile..

Софко, кога трябваше да ражда ?  Embarassed Стискам палци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

РАГ, това със синузита ти ме заинтригува, че и аз имам едни оплаквания, и да те питам..с какво точно изследване го откриха, или по-скоро при какъв специалист ходи?

Ели, дръж се мила! И на мен ми стана милно весело от описанието ти, но чак сега разбирам какво имаше предвид майка ми, като казваше, че и е коствало много да запази къщата от нас... newsm78

Нади, стискам палци да ви оставя вируса най скоро. За яслата... Cry много ми става тъжно като ви чета. Предполагам, условията и отношението в яслите е навсъкъде що годе еднакво и надали децата там се чувстват зле, но е факт, че адаптацията е трудна. Че то аз на стари години като следвах ми беше терсене... Mr. Green Иначе съм съгласна с ANA 2  Peace

Аз пък дори не съм подавала документи за ясла. Още от отдавна бях решила, да пропуснем яслата. Но и на Лина и предстои трудна адаптация. Живот и здраве, другия месец тръгвам на работа и незнам как ще свикне с моята липса, а и с жената, която ще я гледа.  Даже, започвам да мисля, че за мен ще е по-трудна промяната. Опитвам се още от сега да не се обвинявам и да не се кахъря, че няма да е гледана добре, но да видим...Рано или късно трябва да се разделим така да се каже...

Мина, не съм пуснала пари.... Money

# 283

Общи условия

Активация на акаунт