НОЕМВРИйчета весело лудуват, своя втори ден рожден празнуват!!!

• 21 808
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Мими! Да расте здрава, усмихната и щастлива!

# 241
  • София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ!!! ДА БЪДЕ ЕДНО ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!
АНИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Митко беше днес за пръв път на ясла. Сутринта не плака, но гледаше шашнато, защото много деца ревяха, но после лелката ми каза, че от време на време се е сещал за мен и си е поплаквал. А като отидох да го взема ми го изведоха хълцащ и много ми стана мъчно Cry Иначе е закусил всичко, на обяд е изял супата и малко ябълка, но манджата не е погледнал. В нас хапна 4-5 лъжички пиле фрикасе и един банан и вече спи. Дано бързо да се адаптира Praynig

# 242
  • Бургас
Честит рожден ден на адашката Мими!Нека расте здраво, щастливо и усмихнато дете! newsm59 nbirthday  ura dance dazzler1  bigdance2  Party Time  4uu  costumed034 Tada smile3510 baloni happy bd hbday bdbaloni baloni

Ани, честит празник!  bouquet

Леле Клю, Ели косата ми настръхва като чета.Хем ми е смешно, ама като си представя какво ви е  Whistling

# 243
  Да е жива и здрава малката МИМИ!!!!

И за мама

# 244
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИТО!!! ДА НОСИ ЩАСТИЕ И РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА СЛАДКА МИМИ!!! МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

# 246
Честит рожден ден на Мими! Да е здрава, весела, игрива и много, много щастлива!
Честит празник и на мама

Мони, радвам се, че Митко е понесъл добре първия ден в яслата, дано утре и вдругиден и нататък да е все по-добре!  Hug

Ние продължаваме с кашлицата. Сутринта бяхме при доки, изписа ни допълнително към предните неща и вентолин, в сряда сме пак там ...  ooooh! За сега съм на работа, ако се влошат нещата - болнични. Днес при Иванова мисля, че се засякохме с esma, не съм съвсем сигурна  Thinking
Щях и още нещо за пиша, но забравих какво  Embarassed

Heart Eyes

# 247
Честит втори рожден ден на МИМИ Simple Smile
Да радва  много мама и тати   bouquet

# 248
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ!ДА БЪДЕ ЗДРАВА И МНОГО ЗАСМЯНА,НА ТАТИ ГОРДОСТ ,А НА МАМА ОТМЯНА!ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ИГРИ!
АНИ,ЧЕСТИТО И НА ТЕБ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ,КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ВЧЕРА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО С ХУБАВО ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ИМ  bouquet
МОНИ,ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК НА ПАТЕРИЧКИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН!А ОТНОСНО ЯСЛАТА -НОРМАЛНО Е ДА ТИ Е МЪЧНО,ВСЕ НЯКОГА ТРЯБВАШЕ ДА МИНЕМ И ПРЕЗ ТОВА.ДАНО МИТАКА БЪРЗО СЕ АДАПТИРА Peace
БЕБКО,ОЩЕ ЛИ СТЕ БОЛНИЧКИ?ДАНО ВЕЧЕ ВИ МИНАВА,ЧЕ ДОСТА СЕ ПРОТОЧИХА НЕЩАТА И ПРИ ВАС PraynigЦЕЛУВКИ НА АЛЕКС Hug
НЕ СЪМ ЧЕЛА НАЗАД,ЧЕ ДНЕС ИМАМ МНОГО РАБОТА,ТАКА ЧЕ ПО КЪСНО ПАК ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА.

# 249
Честит Рожден Ден на Мими!С пожелания за здраве,щастливо и незабравимо детство и късмет в живота!

Честит празник и на всички който са имали повод за празнуване през изминалите дни !Да са живи и здрави,и само положителни емоций да ги съпътстват  за напред!newsm51 Tada happy bd baloni smile3525
Поли отново ми е болна и си е вкъщи.Сега пък сме с висока температура.Направо вече незнам какво да правя,тъкмо излекувахме настинката сега пък друго.Май се дължи на появата  на ново зъбче,защото много и се белее венеца,но не съм напълно сигурна.Сигурно ще пропуснем итая седмица яслата.Поли тъкмо свикне и аз си я оставя вкъщи,че е болна.И в нашата ясла има много боални дечица,не си ги оставят вкъщи родителите,и така заразяват и здравичките Cry.Ужас!

# 250
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,  ДА БЪДЕ ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!

АНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 251
  • на странно място ......
Честит рожден ден МИМИ, расти жива и здрава и много щастлива!!!! newsm59

# 252
СОФКОООО, КЪСМЕТ И УСПЕХ!!! ПРАЩАМ ТИ ВСИЧКАТА СИ ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ!  Heart Eyes Hug

# 253
Честит рожден ден на чаровната Мими! Да е здрава и щастлива, палава и закачлива!
Софко, прегръщам те и ти пращам и аз цялата си положителна енергия  Hug С теб сме, момиче  Hug

# 254
Софиииииииииииииииии,ние всички ще раждаме с теб,да знаеш Hug Hug HugПожелавам ти всичко да мине бързо и утре да бъдеш най-щастливата мама на света!Ще чакам новини с нетърпение Hug

Общи условия

Активация на акаунт