НОЕМВРИйчета весело лудуват, своя втори ден рожден празнуват!!!

• 21 804
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА МИМИ!НЕКА РАСТЕ КРАСИВА, УСМИХНАТА И ЖИЗНЕРАДОСТНА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ

Софкоооо, успех, мила  Hug Да знаеш, че както сме забременявали заедно, сега и ще раждам с теб  Mr. Green Стискам ти палци и съм сигурна, че след броени часове ще гушкаш една прекрасна малка госпожица

# 256
Софи,успех мила HugВсички сме с теб HugЩе чакаме прекрасната новина с нетърпение Hug
Ради,гледах снимките на Теа,много е пораснала,истинска дама е станала.Да я нагушкаш от нас HugЛичи си че са се забавлявали много на детското парти.А и Емката и Сашко са големи сладури Wink
Дил ,а за Гошко думи нямам,много се е променил,голям ти е красавец,пу-пу.Яслата ви е много слънчева и много уютна,за нашата думи нямам,ама кво да се прави.
НИе днес пак започнахме ясла,Симона се е представила много добре,яла си е,спала си,е,изобщо перфектаната малка дама,така я наричат там WinkИ командорела всички наред GrinningДано занапред сме много здравички,защото наистина детенцето ходи с мерак.
На всички болнички желая скорошно оздравяване Praynig
Лека и спокойна Hug

# 257
честит рожден ден на мими! да е здраво и весело дете! да расте умна и красива!

Днес бяхме с Ради на доктор УНГ - има огромна трета сливица - явно от нея е проблема му, защото той отново е със сопол и кашлица. Препоръчва се операция след година. При всички случаи ще се консултирам и с друг доктор, дано да се размине.

Софко, и от мен късмет, ще те мисля! 

Браво на Митко за първия му яслен ден! Да му е честит и именния ден, с пожелания за много здраве и игри!
Много здраве  и късмет и на останалите именници!

# 258
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ  Hug
Да расте живо, здраво, щастливо и послушно детенце  Hug Hug Hug

Софко, стискам силно палци и чакам с нетърпение най-хубавите новини от теб   bouquet
Късмет Hug

# 259
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НЕДА И ТЕДИ!!!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ,МНОГО ИГРИ И "ПАКОСТИ"ДО ЗОРИ!ПОЗДРАВИ СПЕЦИАЛНО ЗА ГОРДИТЕ МАМИ!

# 260
  • Бургас
Честит втори  рожден ден на Неда
и Теди!
Желая им да растат здрави, щастливи, усмихнати и късметливи дечица!!!

Цвети, Веси - честито и весел празник!!!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 12:16 от 'МAРИЯ'

# 261
  • Бургас
Велизар вече втори ден е на ясла след триседмичен престой в къщи.Бях се настроила за такива драматични раздели сутрин, за безсънни нощи, но останах направо шокирана.За първи път влиза без да плаче.И не само това, ами бърза с якето и обувките, не мога да го съблека.След това влиза сам, а днес дори буташе да затваря вратата и ми казваше "Тао" докато аз се опитвах да говоря със сестрата.Дори и в най-смелите ми фантазии не съм се надявала на такова нещо.И аз като SIMONA_S се моля само да не се разболява пак, че и на него явно започна да му харесва.

Калина и Велизар има трета сливица за махане.Ходихме миналата седмица при д-р Аврамов.Каза ни най-рано на три години ще е операцията.Но ние няма да се разминем без нея.Те и другите му две сливици са доста по-големи от нормалното, но тях няма да ги пипаме.Надяваме се че като махнем третата, другите две вече нямам да правят такива проблеми.

Гледах снимките от рождените дни - супер са направо!Нямам търпение и ние да купонясваме вече  Mr. Green

Софко, стискаме палци всичко да е на шест и очакваме включване на щъркелчето с добрата новина  Grinning

Хайде оставям ви!

# 262
  • София
Тук сме и ние... да не ни забравите...

Честит рожден ден на днешните рожденници! Да растат здрави и щастливи деца!!!

Честито и на всички празнували последните дни!!!

Софко, стискаме палци!!!  baby_neutral

# 263
На Софко smile3514 леко раждане Simple Smile
на НЕДА и ТЕДИ - честит рожден ден  newsm59 nbirthday

# 264
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА НЕДА И НА ПОРАСТНАЛИЯ ТЕОДОР!!!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ВСЕ ТАКА КРАСИВИ!!!

Софко, хайде чакаме прекрасната новина, че най-накрая си гушнала твоята принцеска!!!  baby_neutral

# 265
  • София
Първо - ЧЕСТИТ ВТОРИ ВОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ ДЕЦА! ЧЕСТИТО НА МИМИ, НА ГОГО, НА НЕДА И ТЕДИ! МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНИ ДНИ!

Бебка и бебко, наистина сме се засекли... сега като гледам снимката на аватара ти, си спомних усмихнатото момченце със синята шапка. Ама ти защо не се обади... аз съм видна шматка, пък и ошашкана в навалицата в понеделник сутрин пред кабината на Иванова. Наистина целия свят се беше събрал там... И маймунките кашлят, и те са на вентолин (поне температура нямат) ама тя Иванова каза, че явно вирусът е такъв, защото имало много деца с такива оплаквания. Уф, още не са стъпили в яслата, а от 1 месец все нещо им има... явно е от сезона, не само от яслата.

# 266
Честит рожден ден на Неда и Теди! Да са живи и здрави и мноооооооого щастливи!
Силве, и ние като вас още не сме стъпили на ясла от болести. Слава Богу при нас не са дробовете, ама тия дрисъци вече ми взимат здравето  ooooh!!

# 267
Честит рожден ден на Неда и Теди, нека да са здрави, умни, послушни за радост на мама и тате!
И за мамите

esma, другия път ще се обадя  Wink Въпреки, че се надявам да не се виждаме точно при Иванова ...  Hug Дано бързо оздравявате!

SIMONA_S , благодаря за загрижеността, за жалост още сме болни, днес ще пием вентолин-а и утре сутрин сме при доки пак. Тази нощ я изкарахме по-спокойно, но пък за сметка на това сутрин малчо кашляше като за световно... незнам вече какво да кажа

Софко, мислим те! Чакаме новинката  Peace

Ами това е засега от мен.
 Heart Eyes

# 268
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕА НЕДА МИМИ ГОГО ТЕДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИТКО!!!!!!!

Аз бях обещала, че ако оцелея ще пиша ама още не съм оцеляла. Този пък хомеопатията не му помага много на Ники, или поне не толкова бързо колкото ми се иска.  SadКашля ужасно. Днес ще ходим при педи и чакам да видя какъв АБ ще предпише, че да ни свършват мъките вече.
Миналала седмица бях болничен, вчера ходих на работа и от днес пак болничен. Новите ми работодатели направо умират от кеф. Mr. Green
А на Ники много му се ходи на ясла. Като бяхме при педи видя една от лелките в яслата и много и се зарадва. Искаше да я гушка. След 2 седмици престой вкъщи обаче не знам дали ще реагира по същия начин.

Както разбирам този вирус е много гаден и дечицата доста се мъчат. Дано по-лесно се излекуват.

Мина, още не съм пуснала паричките, но обещавам утре  да го направя. Просто много ми се събра.

Софко, стискаме палци и чакаме!!!!!!!!!!!!

# 269
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ДНЕШНИТЕ ЧАРОВНИ ДЕЧИЦА-НЕДА И ТЕДИ!МНОГО ЗДРАВЕ,ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ И МНОГО УСМИВКИ ИМ ЖЕЛАЕМ ОТ СЪРЦЕ!
ЗА ГОРДИТЕ МАМИ
БЕБКО HugДАНО УТРЕ СТЕ ВЕЧЕ МНОГО ПО ДОБРЕ Hug
ЕСМА БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ И НА ТВОИТЕ КУКЛИ ЖЕЛАЯ Praynig
МАРИЯ,БРАВО НА ВЕЛИЗАР PeaceДАНО И ЗАНАПРЕД ВСЕ С ЖЕЛАНИЕ ДА ХОДИ НА ЯСЛА PeaceИ НАЙ-ВЕЧЕ ДА СА ЗДРАВИЧКИ Praynig
КРЕМИ,МНОГО ВИ СЕ НАСЪБРА МИЛИЧКА SadЖЕЛАЯ НА НИКИ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ И ДА НЕ ВИ СПОХОЖДАТ ПОВЕЧЕ НЕПРИЯТНИТЕ БОЛЕСТИ Praynig
ХУБАВ И СЛЪНЧЕВ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ Hug

Общи условия

Активация на акаунт