НОЕМВРИйчета весело лудуват, своя втори ден рожден празнуват!!!

• 22 079
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Привет, включвам се за влагоабсорбатора, защото не се сдържах Laughing Laughing Laughing

Ние имахме миналата зима на Церезит, който рекламират по ТВ, но е гола вода, прибрахме го в мазето, представлява една таблета, която уж трябва да смуче влагата с контейнер за влага, ама при нас се събра едва 200мл за цялата зима и влагата остана, мухъл хвана от якия конденз в кухнята и затова на пролет правихме ремонт, мазане на тавана и стените, където беше мухъла с 3 специални мазилки, голяма разправия, но истината се оказа, от многото четения по форумите от типа "направи си сам"  Grinning Wink, че е в подходящата дограма и вентилацията на помещението, т.е по възможност дървена хубава дограма, абсорбатор над печката, вентилатор електрически в комина и редовни проветрявания, а може би Клю говори за електрически влагоабсорбатор, те са за такива пари, иначе този на Церезит е гола вода Simple Smile Simple Smile

Изказах се ! Wink

# 151
Клю, виж при нас у щатско как вървят така наречените влагосъбирачки:
http://www.lowes.com/lowes/lkn?action=productList&N=42949615 … ;Ntt=dehumidifier
Капацитета им е от значение- мисля че една такава е достатъчна за цяла къща...

Наистина внимавай, защото с подобен уред може да пресушите въздуха и да ви се запекат носовете и гърлата. Здравословната влага в един дом е между 40%-60%...
Дребен правилно е казала как се ограничава излишната влага- търсете причината- изолация на стените, дограми, абсорбатор в кухнята, вентилатор в комина, не на последно място- вентилатор в банята... Човек дори докато спи отделя около 200мл влага през кожата и устата си... смятай какво е... при готвене на 1 манджа- още повече...

Мисля, че посочения от мен тип дехюмидифайъри (ще ме прощавате за думата), се използват във влажни мазета и подобен род помещения, ама не съм сигурна на 100%... или ако искаш да ремонтираш вече плесенясала стая- докато се работи по причината е добре машината да смуче влагата... но само на това устройство не бих разчитала аз... Иначе- гарантирам ти че много яко смучат електрическите и ще се учудиш колко вода ще събере, ако ви се налага да я ползвате...

# 152
Брей, какво предпразнично затишие цари тук!
Гледам темата ни малко поизпаднала надолу беше и викам, чакай да напиша някоя глупост, да я дръпна нагоре, а то какво- аз последна съм писала на Клю!

нади_миши, подписа ти е стра-хо-тен!!!!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И сега обещаната глупост:
Колежки- нямам нито една стрия, а не се мажа с нищо  Crazy  bowuu... доктора днес ми каза, че по- хубав корем не бил виждал... е не го каза точно така де, ама...  Joy Като ви казвам- осемдесе' кила 'убос' съм и това е то... Flutter
Абе, ние като бременни говорихме ли си много за стрии  newsm78 Joy... 
Хайде, сполайте... извинявайте, че разводнявам приготовленията за общия рожден ден  Wink... 

Animal Pig

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО НА ДИЛ!!! НЕКА ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА ЖИЗНЕРАДОСТЕН И ЩАСТЛИВ, ПОЖЕЛАВАМ МУ ПАЛАВО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!!!

Софкооо, мацкооо, ти си нашта мис Корем 2008 Joy Люба Ва, нъл го знайти Joy

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО НА ДИЛ !!! bdbaloni ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ !!! smile3525

# 155
  • Бургас
Честит рожден ден на Гого!!!От сърце му желая да расте здраво, щастливо и пакостливо дете!

Дил, честит празник!Много да те радва порасналия ти мъж!   bouquet

# 156
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО!
ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА !

# 157
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ГОГО!!!НА'ШТА БАНДА ТИ ПОЖЕЛАВА МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!

# 158
           bigdance2  bigdance2  bigdance2чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО -ХУБАВЕЦА  bigdance2  bigdance2  bigdance2
                                smile3525За мама Дил

Момичета Благодаря са отговорите.Влагата ми е голяма в спалнята,макар че имаме нова дограма и пълна изолация от 2 години.Готвя на терасата и в другите стаи нямам никакъв проблем с влагата,само в тая пуста спалня,но там не влиза никакво слънце,заради огроооомната липа пред прозореца.чакам да пуснат парното ,че да разкаже играта на влагата.
       Тали всички 20 зъба са ни на линия,изкарани с много пот,труд и Т
    Да питам ще има ли обмяна на играчки тази година?
        Нади Миши ,как ще сме ви забравили,ако прочетеш малко по-горе съм те упоменала  bouquet
      Софкоооо-а при 1-та имаше ли стрийчоци?Аз още съм си на решета,ама ако при втора нямам да награбвам мъжо newsm78
    Дребен аз говорех за такива каквито е писала Софко и момата която ми ги препоръча е много доволна.Какво с тана с Ангелчо,пооправи ли се вече ,обърна ли се към хомеопат?

# 159
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО!ЖЕЛАЕМ МУ МНОГО ЗДРАВЕ,ВЕСЕЛИ И ЩУРИ ИГРИ И ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ!
ДИЛ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!,А ТОВА Е ЗА МАМА!
Аз също не мисля че ще ни е нужен аниматор PeaceЗа капарото-вчера го преведох.Като основание записахме капаро нощувка за 28 и 29.11 Peace
Цвети,Нади,Дил HugПуснете малко снимчици на малките сладури Wink
Бебко,радвам се че Алексчето бързо се адаптира в яслата HugДано бързо му мине кашлицата  Praynig
Мони,вие как сте,Митака оздравя ли вече?
Ние от понеделник тръгваме пак на ясла,дано вече нямаме проблеми Praynigи най-вече да сме здравички Praynig
Хубав ден ви желая Hug

# 160
Честит втори рожден на Гого! Да е жив и здрав, да расте умен и послушен!

Моника днес е за 4-ти ден на ясла - ходи за по 2 часа и половина. Поплаква, но в рамките на нормалното. Нослето й похърква от около 2 седмици без никакви други симптоми. Водих я на УНГ преди 10 дни - най-вероятно и тя като брат си, има трета сливица, освен големите й по рождение сливици, които така или иначе й създават проблеми  ooooh! Днес пак сме на преглед; ще видим какво ще излезе. Съмнява ме, обаче, че тези дни ще тръгне хрема, защото според мен има секрет някъде назад. Та, другата седмица, може и да пропуснем яслата...

Бебко, дано бързо се оправя Алекс и да не е нищо сериозно  Praynig

Слави, успех от понеделник с продължаването на яслата, както и на Митко на Мони като ново ясленче   bouquet

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО! ДА Е ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, ДИЛ!

[sfkbfk], да те предупредя, че и в последните дни могат да се появят стрии, дано да няма, де.

Ради е здрав, но сега аз съм болна.

Бързо оздравяване на всички болнички!

# 162
ДИЛ, да ти е жив и здрав рожденика!

Наш Гого да расте все така красив, пакостлив и игрив!  Hug

# 163
Да е жив и здрав рожденника - Гого! Много щастие и късмет, безгрижно детство
Весел празник на мама и цялото семество

Благодаря ви момичета!   bouquet Снощи бяхме при доки, засега си оставаме в къщи, кашлицата си е сериозна, дишането не е съвсем чисто, изписаха ни сироп и капки за носа, въпреки че сопол няма. Иначе и ние с тати се предадохме и сме хремави, абе вървим навсякъде заедно  ooooh! Ходенето на ясла ще го подновим най-рано началото на др. месец. Ще видим, да минава кашлицата пък ходенето е лесно ...
И на другите болнички бързо да оздравяват  Praynig

Heart Eyes

# 164
Честит рожден ден на най-голямото варненско ноемврийче - Гого!
Слънчево и безгрижно детство, изпълнено със много смях, пакости и усмивки!

За мама Дил много целувки, прегръдки и

На всички болни и подсмъркащи мами и деца - БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ! Peace ...и ние сме в това число Sad
На ясленчетата - бърза и безпроблемна адаптация! Hug

Общи условия

Активация на акаунт