Ние имахме миналата зима на Церезит, който рекламират по ТВ, но е гола вода, прибрахме го в мазето, представлява една таблета, която уж трябва да смуче влагата с контейнер за влага, ама при нас се събра едва 200мл за цялата зима и влагата остана, мухъл хвана от якия конденз в кухнята и затова на пролет правихме ремонт, мазане на тавана и стените, където беше мухъла с 3 специални мазилки, голяма разправия, но истината се оказа, от многото четения по форумите от типа "направи си сам"
, че е в подходящата дограма и вентилацията на помещението, т.е по възможност дървена хубава дограма, абсорбатор над печката, вентилатор електрически в комина и редовни проветрявания, а може би Клю говори за електрически влагоабсорбатор, те са за такива пари, иначе този на Церезит е гола вода

Изказах се !
... доктора днес ми каза, че по- хубав корем не бил виждал... е не го каза точно така де, ама...
Като ви казвам- осемдесе' кила 'убос' съм и това е то... 
ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ !!!

,
За капарото-вчера го преведох.Като основание записахме капаро нощувка за 28 и 29.11
Пуснете малко снимчици на малките сладури 
Днес пак сме на преглед; ще видим какво ще излезе. Съмнява ме, обаче, че тези дни ще тръгне хрема, защото според мен има секрет някъде назад. Та, другата седмица, може и да пропуснем яслата...