НОЕМВРИйчета весело лудуват, своя втори ден рожден празнуват!!!

• 21 808
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Честит Рожден Ден,Петя!Пожелавам ти здраве,щастие, и много ,много любов!

Ели,то и от моята Поли се оплакват в яслата,че си събува пантофите постоянно,че неиска да яде и да пие от чашите в яслата,че разсипва храната по земята,ама честно да ти кажа,това въобще не ме притеснява Hug.Те затова лелките са по 3 в група,да се занимават с дечицата.Много се бях ядосала вчера,защото в това хубаво време е престъпление да не извеждат децатата навън,а имат супер готини площадки в яслата.На въпроса ми,защо не ги извеждат ми беше отговорено,че има много болни и нови дечица,което за мен не е никакво извинение Close.Май не им се занимава на лелките да обличат и обуват 15 деца и да тичат по тях навън.Поли като я взема в 16часа от ясла,се прибираме чак към 19.30часа,милото ми то не може да се натича и наиграе на вън.

# 61
Момичета, от хотела ми изпратиха оферта за рожденния ден. Уточнявам, че още не съм им изпратила колко нощувки ще имаме в петък за обикновените стаи и затова сумата не е съвсем точна. По моите изчисления за две нощувки в луксозна стая трябва да изпратим капаро по 43,20 лв, в обикновена стая - 32,40 лв. Освен това има 5 семейства с по една нощувка в луксозна стая - тяхното капаро е 21,60 лв. Попитах за торта за 60 парчета, как ви се струва бройката? Освен това от хотела казаха, че можем да си носим музика по избор и да си я пускаме без да ползваме DJ. Разгледайте моля офертата и се включете с мнения, за да знам какво да обсъждам, променям и уточнявам с управителката.
                                         О Ф Е Р Т А

За организацията и провеждането на Рожден ден – макси
                            28.11. – 30.11.08. /напускане/

Настаняване на 28.11.:
15 луксозни двойни стаи   -  цена 80 лв. –  1200лв.
Настаняване на 29.11.:
16 луксозни двойни стаи   -  цена 80 лв. –  1280лв.
4 стандартни двойни стаи  - цена 60 лв.  – 240лв

Обща сума настаняване:                              2 720лв.

От дължимата стойност на нощувките ползвате 10% отстъпка, крайна сума настаняване – 2 448лв.
В цената са включени нощувка, закуска, туристическа такса, застраховка.

Заб. : Промяна в цената на нощувките може да произтече от настаняването в стаи стандарт и лукс съответно за две или една нощувка. Това ще уточним на място.

Изхранване:    

Обяд на 28.11. – свободна консумация – готвено, супа
Относно готвеното ресторантът не поддържа меню, затова моля посочете поне две ястия , които биха били приемливи за групата.

Вечеря на 28.11. – свободна консумация

Обяд на 29.11. – свободна консумация – готвено, супа

Официална вечеря – около 36 бр. - цена за един участник- 20 лв

Овчарска салата
Пилешки хапки ½
Вратна пържола с гъбен сос
Картофи соте
Земел 1бр.
Минерална вода 1бр.
Безалкохолна напитка 1бр.

Важно е да знаем точния брой вечери по това меню.
И моля да проверите дали това е съдържанието на вечерята, което сте имали предвид.

Официална вечеря / вегетарианско меню /– около 6 бр. -

За малък брой може и на свободна консумация.

Торта / 60 парчета / - цена 120 лв. обикновен вариант
                                              190 лв. луксозен вариант

Моля уточнете ще желаете ли детско меню?

# 62
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МНОГО ЛЮБОВ И СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ!!! newsm59  Gift newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РОСИ!!!!!!!!!!!!! с голямо закъснение и с голямо извинение Embarassed за закъснението  bouquet ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ ТВОИТЕ ДВЕ КУКЛИ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!

Мина, отдавна очаквах включване за РД. Все се безпокоя да не пропусна нещо, защото рядко влизам.
детско меню не мисля, че е необходимо. Поне за нас говоря. Ще поръчваме супички.

Тортата предлагам да е от луксозния вариант - естествено да зарадваме детските очи. Laughing, ха-ха пък и не само.
за парчетата - 60 не е ли много? Всъщност не знам общия брой на "участниците" Mr. Green

# 63
  • София
Петя
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! САМО ХУБАВИ НЕЩА И ВСЕ ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Бебка и бебко май в понеделник ще тръпнеме двете с теб Mr. Green И Митко тръгва тогава.

# 64
Ами само родителите и двугодишните сме общо 60 човека, освен това ще има батковци и каки и доколкото знам ще има настанени и в съседния хотел, като засега сигурна за там е само Ети. Очаквам Лина, евентуално Бубалинка да се включат, а ако още някой е размислил да свирка, ще е по-весело като сме повече.  Затова си мисля, че тортата може да дойде и малка.

# 65
    За детско меню и аз съм пас-юом има кюфтаци и супичка,Ивко няма да остане гладен. За тортата мисля, че 60 парчета са добра бройка,като се има предвид ,че винаги излизат повечко.Как решихте да се плаща капарото и крайната сума-по банков път,всеки по отделно....
     И пак щях да забравя-Бела,Габи е страхотна МИНИкенка 4470

# 66
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЕ!!! Много любов, здраве , хубави моменти и приятни изненади!!!

Момичета - благодаря ви отново за хубавите пожелания!!! Рени - скоро ще се сдобия с билет, това ми е един от подаръците хаха  Grinning.

# 67
Momicheta MNOGO vi blagodarq za prekrasnite pojelaniq!!!!!!!!
Petq, chestit rojden den   bouquet Pojelavam ti mnogo zdrave, liubov i kasmet!
Otnovo se izvinqvam za latinicata, no pak ne mi raboti kirilicata. Shte sam kratka Wink
Verche  Praynig mo na Aleks
Rojdeniq den na malkiq praznuvahme parvo v detski kat ot 10,30 do 12,30h, a vecherta u nas Wink  Shte kacha skoro snimki  Peace
Mina, mnogo molq ako e vazmojno nie s Andrey da sme na svobodna konsumaciq  Praynig
Mislq che nqma da e nujno poveche ot 60 parcheta. Moje dori nie roditelite da qdem po edno parche za dvamata, za da ima za vsichki malki i po-golemi dechica. I az ne mislq che e neobhodimo detsko meniu. Ako spretnat edin kazan pileshka supa nqma da e zle Simple Smile)
Spiram che veroqtno vi draznq s tez bukveta  Mr. Green

# 68
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ПЕТЕ !!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ !!!

Роси - жесток аватар Peace аз пък вече имам билет и точа зъби за най-отпред Sunglasses

# 69
Честит рожден ден, Петя! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и любов!

бебка и бебко, Мони, ако не ни мине котка път и Моника е ясленче от понеделник  Grinning

# 70
  • София
ПЕТЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ ДА БЪДЕШ ВИНАГИ ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, ЖЕЛАНА И ВСИЧКО, ЗА КОЕТО МЕЧТАЕШ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В РЕАЛНОСТ!!!

# 71
  • София - Дианабад
ПЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ВСЕ ТАКА КРАСИВА, ЛЪЧЕЗАРНА И ПРЕКРАСНА МАМА И СЪПРУГА!!!

Укпех на всички, които тръгват на ясла от понеделник!!!  Hug

За РД - и ние не искаме детско меню, Софи ще хапва от нашето меню. И аз съм за луксозна торта, нека да се радват децата, а и ние  Peace.

Heart Eyes

# 72
Вече за другия хотел има двама желаещи, така че ако някой размисли и иска да се включи да ми пише.
За готвеното за обяд - какво ще кажете да има супа топчета, пилешка супа, свинско със зеле, постен боб (леща) и ориз със пиле?

Аз също не искам детско меню.

# 73
Още веднъж МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ.
За РД и аз си мисля, че няма нужда от детско меню, като знам колко сме ящни  Simple Smile
Мина, мисля, че това е ок, като за обедно. Мина,   bouquet благодарско, че се нае с организацията и на Карил също   bouquet
Тъй като си мисля, че това не е хич лесна задача и предполагам, Мина си има куп други грижи, предлагам да сме по снизходителни и да не проявяваме много претенции. И пишете за да може да се обсъдят максимално нещата и всички да са доволни. Че то и не остана, ей сега ще дойде края на ноември  Hug

# 74
Пете, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди жива и здрава!!! Пожелавам ти много щастие и любов! Нека всяка твоя съкровена мечта да се превърне в реалност!!!

Общи условия

Активация на акаунт