Холандска тема - 27

• 21 280
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Meгън, ти ме испокои...чак до пуберитета. Тогава сигурно ще тичам от прозорец на прозорец да я чакам да се прибере.  Joy
Звезди, какво точно даваш от есенциите на Бах?
Аз пробвах с аромотерапия с лавандула, мандарина-ефект нЕма. Даже играчката дето гушка и бях понакапала с лавандула.

# 106
Milika
 хаха сладурана Heart Eyes

Милен@
ами в крайна сметка може би датата не е от значение Thinking

megan79
и аз това казвам, че от детето си зависи ама който има кротко дете не вярва ooooh!

Мопси
и възможно ли е и нашата вода да е слаба поради тази причина Shocked.. той вече дойде човека и каза,че там нещо си трябвало да се смени и можело и водата да тръгне.... ама да знаеш на чужденец  бих се зарадвала много, и лекар искам чужденец.. някакси по им имам доверие Blush
ми аз доста есенции бъркам (3-4) за ерик -  за промяната, за стари травми, за тези изблици на рев дето ги прави..( че и за себе си и за мъжо и смея да кажа,ч е ефект има Party)

# 107
Мопси,  lovekiss
А  Смешната страна на финансовата обра точките newsm62. Особено това:
Днес банкоматът ми изписа съобщение "недостатъчна наличност". Не разбрах дали става въпрос за моята карта или за банката.
 rotfImbo

Звезди, дето викаш, дата едва ли има значение Crazy
Аз ли съм единствената дето нищо не е чувала за тия есенции newsm78

# 108
# 109
Звезди, мерси Hug
Виждала съм тук подобни есенции, но не знам дали са същите Thinking
Не помня само къде съм ги виждала Crazy

# 110
Звезди, мерси Hug
Виждала съм тук подобни есенции, но не знам дали са същите Thinking
Не помня само къде съм ги виждала Crazy
  на мен една есенция ми се счупи акто ги пренасях от БГ и си купих оттук в натююр винкел ги продават Peace
но тук са ужасно скъпи, ужасно Rolling Eyes

# 111
Звезди-тукашните есенции освен,че са скъпи, не са съвсем пречистени.На мен домашния лекар на Себастиан ми беше казал да му капна няколко капки лимон в стаята,че е много алергичен към насекоми.После се оказа,че и към лимоновата есенция е алергичен-вътре имаше някакво мазно,дето миришеше по-скоро на пластмаса,отколкото на лимон.

Милена-успех с операцията!

Милика-аз пък никога не мога да платя с карта в рибния магазин до нас.Колкото и пари да имам в нея,като вляза точно в този магазин и си вкарам пина винаги ми излиза geen saldo.Три пъти до сега,накрая се оказа,че проблема е в апарата на магазина, не в моята карта.Ама се  ях притеснила,понеже тъкмо трябваше да плащам музиките на Себастиан и да нямам пари ooooh!

Мопси-дано ви тръгне по вода нета.

Между другото, някой от вас има ли опит с подредбата на жилището според фен шуй?
Имам някаква нужда напоследък да изхвърлям,изхвърлям....всичко, което не съм видяла,че се използва.Чакам Себастиан да тръгне на предучилищна и като взема ключовето за мазето половината къща ще метна там.

Днес бях на среща с учителките,едвам си взех отрочето да си ходим после.Като видя децата и играчките и веднага ми каза "чао".

# 112
  • северно море
Милена,стискам палци за операцията.
Само моята мома Калина ли спи Grinning
Ве4ер я слагам в 19.30,сутрин става в 8.00

# 113
Картинка, Мари, мерси Hug

Мари, я издай тайната Thinking Да не и даваш винце във водичката? Wink Hug Сериозно, снаха ми (забравих как се казва- жената на брата на половинката newsm78) е испанка и разправя как на децата им давали винце във водичката, че да са кротки Mr. Green

# 114
Shocked о? сега кажи, че и през деня спи и направо ще позеленея от завист Whistling

kartinka
 и аз такова усещане имам...и избягвам да си купувам от тук подобни неша и курсове да карам също Rolling Eyes

Милен@
разбира се, че имаш палци  и от мен Hug

# 115
Милен@
разбира се, че имаш палци  и от мен Hug

Това си го знам Hug
Не беше натуурвинкел, между другото, където съм ги виждала тези есенции Thinking
Не помня как се казва магазинът, в Амстердам е.

# 116
  • NL
Mari-7
Цитат
тук ви биеме с половин до един час повече Wink.Това съвсем сериозно.Казвам го на уше обаче,че да не усети и да почне да става в 6  ooooh!
Звезди и през деня спи Ариена някой път по веднъж,някой път два пъти но през останалото време гледай да видиш.Постоянно скача,треска,мрънка то и затова вечер след банята едвам си изпива млякото от умора.
Цитат
на мен една есенция ми се счупи акто ги пренасях от БГ
Да не ти се е счупило лавандулата в самолета.Ако е това поне сте спали всичките като къпани после hahaha.
Миленски етърва ти се пада жената на брата на половинката Mr. Green.
Картинка ,Миленски е по фенг шуй иначе и аз мразя трупане на мебели в къщи.В спалнята например не искам нищо друго освен кревата и гардероб и задължително без килим да ми събира само прахоляк Naughty.В детската засега съм постигнала обаче само напредък.Много семпла е,не ми харесват стаи за малки с хиляди плюшени играчки,килимчета и тн.Незнам като поотрасне малката дали ще ми одобри идеите за повече пространство Joy.
На мнение съм ,че къщата е огледало на душеността на притежателя.Аз все гледам да ми е подредено,чисто и много рядко правя някакви експерименти с декора в къщи.По характер пък съм неавантюристична личност,стремя съм към максимална сигурност и ред в мислите и действията.Скука с две думи но така ми е най-добре.Сега кажете и вие каква ви е къщата та да разгадая що за личности сте  Grinning Thinking.
Лека от мен.

# 117
  • NL
Аз се отплеснах пък забравих за най-важното.Момичета дайте идея къде да търся някой да гледа Ариена само за няколко часа седмично.В детската градина май няма да стане,че тази която е с почасовото ни е много далече.В чуденка съм какви други варианти има newsm78.

# 118
Милика, хастаудерхезин newsm78 Нали и наш Алекс ходеше във фермата, докато стане време за уч-ще.

# 119
Упс, много бързо го публикувах горният пост Joy
Ако беше в нашето рехио, щях да ти метна линка на организацията. Пусни чичко гугъл да видим какво ще изплюе Thinking
Другият вариант е детегледачка, или да докараш някой от вашите. Ама те още работят, нали?

Картинка, аз само си купих 3- 4 книги по ФШ и така и не ги прочетох, така че не се броя за експерт Grinning

Общи условия

Активация на акаунт