Холандска тема - 27

• 21 296
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
Привет, девойки Hug

Стерече, честито за новата работа Hug

Мопси, ако знаеш мен на колко интервюта ме направиха на пет пари ooooh!  Crossing Arms
За това сега като една холандска домакиня правя торти в къщи Mr. Green

malina_m, зоо- то е винаги актуално, дори в лошо време. Дано намерите и други интересно занимания Hug

Звезди, колко бабки покани до сега на кафе Wink? Сериозно, знаеш ли колко полезни може да ти са? Например за усъвършенстване на холандския Thinking Холандска позната ми беше казала, че дори имало някакво сдружение на пенсионери, които предлагат нещо като уроци по холандски срещу...компания за чай yes Ти им ходиш на гости и си дрънкаш с тях, а на тях им е приятно да си пият чая с някой. Аз доста научих от моята съседка (тя не участва в това сдружение, де). Но тя пък дава уроци по холандски в бюртхауса и е вече професионално изкривяване да ме поправя непрекъснато докато говоря Crazy Да, де от 'добри чувства го прави', за това и вече не каня толкова често Joy

Момичета, подписахте ли тази петиция?

От мен  Hug

# 46
Привет!
Милена, аз съм си намерила нов уъркшоп по правене на шоколад и шоколадови бонбони.  Mr. Green Обаче като знам къде ще ми се лепнат  тия бонбончета ...   Thinking  Crossing Arms Mr. Green
Двете звездички да докладват как са с килограмите след диетата.
Арнемския зоопарк е супер. Едно време мъжа ми ме водеше да си видя роднините-горилите  Mr. Green  Laughing ( с моите камъни по моята глава).
Ние си изкарахме супер на басейна, иска ми се утре пак да отидем.
Сара не е писала отдавна.
Лека нощ.

# 47
Милена, аз съм си намерила нов уъркшоп по правене на шоколад и шоколадови бонбони.  Mr. Green Обаче като знам къде ще ми се лепнат  тия бонбончета ...   Thinking  Crossing Arms Mr. Green
Мопси, ти ако знаеш аз колко рецепти съм събрала за шоколадови изкушения, ама не смея да го пробвам по същите съображения Grinning Тортите са лесно, половинката ги носи на работа. А шоколадовите бонбони няма как да останат до следващия ден Joy Joy

Лека и от мен Hug

# 48
Добро утро! Heart Eyes
Айде да не отваряме темата за шоколада... аз не обичам сладко, но единтвеното сладко нещо което може да ме изкуши е... шоколад. Embarassed Wink
Мопси - диетката я свъших много отдавна, преди 4 месеца, качила съм точно 2 килца отгоре и не мърдам нито нагоре, нито надолу, но май покрай работата ми ще е надоло, вече го забелязвам по панталона ми. Peace
Аз имам рожденик днеска - мъжо става на 40! Една виртуална почерка?

Лек ден момичета.   bouquet

# 49
Стерече, честит ти рожденик Hug Да ти е жив и здрав и още дълги години да празнувате всеки хубав повод с много любов!
Браво за диетката Flutter И аз съм забелязала, че като си по цял ден зает с нещо друг и неусетно се смъква. За 4 месеца стаж бях свалила 5 кг.

Лек ден и от мен Hug

# 50
Стерече, да ти е жив и здрав рожденника!  Hug    bouquet Весело прекарване на юбилея!
Аз точно това имах предвид- дали сте качили след като сте приключили диетката. Иначе си спомням,че със Звездито отидохте да мятате стройни кълки по плажа още юли.  Laughing
Ох, аз всякакво сладко обичам, но най-много шоколад, е и дроп не отказвам.
Милена ти не опитваш ли тортите?  Shocked Поне малко? Аз не мога така.  Embarassed
Май трябва да бягам от всякакви уъркшопове.  Thinking

# 51
Хай Хуй мацки холандянки  Mr. Green
искам да ви попитам дали нямате опит или пък не сте чували мнения за тези колички

http://www.superbaby.mimishop.cz/detail.php?zbozi=219992

http://www.superbaby.mimishop.cz/detail.php?zbozi=205959
пишат ги холандски... а си търся лека количка за пътувания...
мерси  Mr. Green

# 52
Eli_cz, ние бяхме с X- adventure, комбинирана триколка yes Страшен танк thumbsup Издържа две години и дори дупките в България. Сега я ползва друго семейство, дадохме им я защото ни дожаля да я изхвърлим.
Първата обаче нищо не ми говори, поне на мен Thinking

Мопси, разбира се, че хапвам от тортата за да опитам крайният резултат Wink Но торти не ме блазнят така, както шоколада Confused

# 53
Eli_cz, ние бяхме с X- adventure, комбинирана триколка yes Страшен танк thumbsup Издържа две години и дори дупките в България. Сега я ползва друго семейство, дадохме им я защото ни дожаля да я изхвърлим.
Първата обаче нищо не ми говори, поне на мен Thinking
7кг танк, направо мечта за терминатор като мен  Mr. Green
с голямата 2. бъгита счупих, имам 3. ама почти не ляга гъба, та затова ми трябва друго...
X- adventure доста пада гледах назад, само дето не продават такова за краката - не знам на бг как се казва, ама това дето е за зимата... ти какво ползва... от запп или бъгстър или нещо подобно сигурно ще стане... а и дъждобран май пак така... нали...

# 54
Честит рожден ден на Иванчо!да ти е жив и здрав и да те слуша!  bouquet

# 55
Ели, ето такава беше:

Имаше си чувалче, за да е на топло детето. Чувалчето можеше да се закопчее за количката за да не се измъква. Отделно си имаше и дъждобран. Не знам при вас защо не се продава с тия екстри Thinking Във всички магазини ли е така?

# 56
  • северно море
Привет и от мен Peace
Ели,моята коли4ка е същата като на Милена.
Аз съм с бъги в момента.
Ако искаш,дай кординати,ако има на4ин да ти я пратя.
Така или ина4е стои Peace
Мопи,ние отдавна сме на колело със стол4е,Калина се радва много.
Лека и спокойна ве4ер

# 57
Милена, така звучи по-добре. Иначе си е чист мазохизъм-да сътвориш торта и да не я опиташ. Що не ни покажеш някое творение.   Thinking
Мари, аз много късно я сложих, може би затова реве  Thinking , но трябваше първо да си купя  колело, подходящо за столче, после столче  Crazy , а и с каруцата ми беше по удобно, че си поспива вътре.
Eli_cz , разгледах и аз сайта и сетих колко много се хилих с една приятелка чехкиня на превода ''шляпни ме по дупето" обаче сега не мога да се сетя как беше. Не, че има нещо общо с количките де, просто заради езика се сетих. Дали може да ме подсетиш как беше.  Wink
Това, че една количка издържа на терена в Бг е най-сигурния тест, че е издръжлива.  Peace Може би трябва да го вкарат в техническите характеристики.  hahaha  Joy Аз добавям и Mutsy Spider -2 лета в Бг и е все още в движение, но не става за новородено.
Лека нощ.

# 58
Мопси, аз пуснах вече снимки на две тортета в предната тема Wink
След приключване на уоркшопите следващия месец ще пусна пак снимки. Ако междувременно съм направила някоя торта и нея ще покажа  Grinning
Ето кексчета, правени днес.

Рецептата я пуснах в готварския.
За утре ги правих. Ще ходим на гости на съученик на Алекс, децата да си поиграят, а мамите да пият кафе Flutter Flutter

# 59
Милена, колегите на мъжа ти по колко кила са качили откакто ги черпите така редовно?
Защо не си направиш сладкарничка?Хем полезно,хем приятно....

Общи условия

Активация на акаунт