Холандска тема - 27

• 21 284
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Милена, колегите на мъжа ти по колко кила са качили откакто ги черпите така редовно?
Защо не си направиш сладкарничка?Хем полезно,хем приятно....
За сега още не са качили нищо, защото само от време на време се изявявам. Но те най- последователно минават през офиса на половинката да питат :"Какво имаме за към кафето ?" Joy
За сладкарница не знам, но ако до 6 месеца ми е все такава страст може и да започна да правя торти по поръчка Thinking

# 61
Привет девойки!!! Hug
И аз се чудя кво стана с наща темичка,а вие сте си отворили нова...,eeee,ама не ми е за първи път да ви изтървам така.
Картинка,моите съболезнования Hug
Звезди,значи почваш да заформяш приятелски среди Wink...Другата седмица,ще идва макелар в нас,да правят снимки и пускаме да се продава.Та и ние сме вече пътници.Имаме една заплюта къща(която се води пак в този квартал,но в по хубавата част),но все още се чудим...и май и двамата с мъжо клоним,към селата около Ротердам,също така-Барендреht...Абе в голяма чуденка сме newsm78.Но тук,трябва да се продава по бързо,че квартала ни става много кофти и цените падат.Ако трябва и на квартира ще излезем na parvo vreme.
Стер4е,честит ти рожденник със закъснение  bouquet
Миленка,ама ти наистина страшна кулинарка стана...Браво   chef Wink
Иначе при нас е горе долу една и съща,като изключим емоциите покрай къщата..А и то не остана,след месец пак ще стягаме куфарите за ваканция Crazy(живот и здраве да е).Ваканцията сега малко скучна ни идва с това лошо време.Та нямам търпение понеделник да изпратя Елисе на училище Whistling.Ама голямо говедце е станала.А Емката е на мама съкровището..най послушното бебченце,спинка,папка Heart Eyes...абе ангелче бе,пълна противоположност на каката.Тези дни ще пусна малко снимки

# 62
megan79
дано да успеете дая продадете на време Peace гледам ти аватара с двете хубавици -  как са? дай някоя снимка Hug

на нас онзи ден ни предложиха по хубава къща под наем, но като огледах кваратала и се отказах, нищо, че беше по нов и приветлив, но заради факта, че сега се наслаждам на околност пълна с магазини Mr. Green и неща за правене -  вече открих 2 детски площадки и 3та съм на път да открия... само дето все с баби се запознавам Crazy... да има едно две деца да се събират като е лошо времето за игра навън ще съм най щастлива Party Party че сам в къщи малкият не се трае Tired

Милен@

надникнах в готварският -  бравона теб, че намираш време за такива вкуснотии да приготвяш Hug

# 63
Привет!
Милена, и аз ще ходя да те шпионирам в готварския.  Wink В предишната тема съм изпуснала снимките. Направо да те е жал да ги изядеш тези красоти. Да не те назначат на щат в работата на мъжа ти?  Wink
Ние вчера пак бяхме на басейн. Такова жабче е Софи, че не мога да я изкарам от водата.   Crazy В неделя съм замислила да ги пратя само с половинката и да си почина малко, че покрай тая ваканция всички дечурлига от околните къщи идват у нас и няма разтребване.  Crazy
Звезди, аз в началото си мечтаех за 1-2 деца да идват да си играят, а сега се събират по 6-7. Софи си има един 4 годишен обожател, който е вечното присъствие и понеже не го пускат сам води и брат си, а брат му си води и приятелчета.  Crazy
Мегън, успех с продажбата.
Елисе спи ли следобед? Чудя се Софи като тръгне след 2 месеца  на зала, как ще издържа без следобеден сън.  Thinking Не спи ли следобед е още по голям дзвер. То верно възпитателките да му мислят, но все пак.
Весел уикенд.

# 64

Елисе спи ли следобед?

Да спинка. PeaceНа два пъти е пробвах без,и в 17.00 часа заспиваше на масата както вечеряме Joy Joy.Ако е втора смяна(от 12,45) е слагам кам 11,да удари една глава,и в 12.20 е будя,обличам и е водя.Иначе после не се търпи #2gunfire...не може да издържа още без обедна дрямка.

# 65
Привет, девойки Hug

Меги, дано да продадете за хубава цена къщата и да намерите още по- хубава къща Hug
А Емката много е пораснала Grinning Всички казват, че с второто е по- лесно. Ще взема  да се реша на второ и после да се чудя как пак на мен ми се е паднало ревливо бебе Crazy

Звезди, на тие баби не им ли водят внучетата Thinking Поне от време на време да заформяте по един купон с деца за Ерик Flutter
А за кулинарстването- човек с какво ли не се хваща от скука Crazy

Милена, и аз ще ходя да те шпионирам в готварския.  Wink
Joy Joy Joy
Мопси,  Hug На Софи поне не и е скучно с всички деца около нея Grinning
Браво, че и харесва на басейн, ние Алекс не можем да го вкараме във вода Crazy

Днес ходихме до Хорен и с влак, от едновремешните с парен локомотив, ходихме до Медемблик. От там с ферито до Енкхаузен. И от там с влак, вече нормален, обратно до Хорен. Беше страхотно! Всички хора, работещи на парния влак, бяха доброволци. Разни дедита, облечени с старовремските дрехи, ходеха да си говорят с пътниците. То във влака бях предимно баби и дядовци с внучетата си (все пак е ваканция). Организират и разни пътувания около Синтърклас и Коледа. Добре са го измислили thumbsup

От мен Hug

# 66
Мопси
 Joy
 ииииииии пак единомислие с теб Joy
 и аз на мойте мъже им организирах неделно посещение на басейн Flutter.... искам да си остана сама в къщи Mr. Green

ами няма да откажа на децав къщи, че ериккато види деца и писка от радост,а  никой не му обръща внимание Rolling Eyes

Милен@

аз си откраднах идеята за тортилята да знаеш Whistling
 само мисля да и метна малко  сирене и кашкавал newsm78

megan79
 кажи как се справяш с двете моми Hug

# 67
Звезди, смело добавяй каквото ти хрумне. Жената на брата на половинката (каква ми се пада на мен newsm78) е испанка и в тях тортилята се сервира стандартно като студено предястие. Това е нейната рецепта, а съм чела и други със зеленчуци. Внимавай само с кашкавала, щото трябва да е обърнеш да не се разточи на ластици кашкавала. Ако искаш поръси с кашкавал след като си обърнала тортилята Thinking

Искате ли малко снимки от парния влак Grinning

# 68
Милен@
 точно това си мислех, катоя обърна да настържа отгоре съвсем малко за вкус само ида се поразтопи Flutter

# 69

megan79
 кажи как се справяш с двете моми Hug

Желание да имаш,всичко става Wink .Единественото нещо,което ме измаря доста психически е недоспиването.Спа по няколко часа на нощ,а през деня просто не мога да легна,трябва да съм наистина като пребита.И както знаете,но аз да си подчертая Joy,недоспиването е единствено и само заради Елисе ooooh!,Емчо е голяма поспаланка.Но се справям де Peace.Да са живи и здрави,това е най важното.

Сега доиспивам кафето,хапвам си мюслите,и отивам да направя едно кръгче в парка Joy(много освежаващо ми деиства бягането,но само събота и неделя сутрин мога заради децата)

# 70
Здравейте!
Ние днес бяхме на ости в Ротердам,имаше още две бебета и Себастиан беше много щастлив-милва ги,носи им играчки,опита се да им натика по една маслинка в устата,после парче кренвирш,обаче навреме го спрях.Много е любвеобвилен с момиченцата Hug

Аз напоследък много си мечтая за щерка...децата растат толкова бързо,докато свикнеш да им се радваш и да си отваряш очите след безсънните нощи с нощните хранения и хоп-почнали да тичат и не можеш да ги уловиш из парка....

В парка се запознахме с една баба с дете,което гледа и един дядо-холандец,който си беше довел внучето на пързалката.Себастиан лесно се заиграва с други деца,освен,ако не са агресивни и налитат да го ударят или да му вземат играчките.Но никога не посяга,гледа обидено и чака да му върнат количките.
Вчера измил тоалетната с детски шампоан-много добре се справил.Очертава се да имам много съвестен помощник. bowuu

# 71
  • NL
Здравейте и от мен.
Меги хубаво поведе крак с второ,сега е наш ред да се отчетем с по още един бебок Wink.
Милен@
Цитат
Ще взема  да се реша на второ и после да се чудя как пак на мен ми се е паднало ревливо бебе
Миленски,Алекс такъв кротушан ми излгежда,че нищо чудно второто да ви се падне буйничко и мърморещо Laughing Ти май си намери амплоато в кулинарията Hug.
Меган и аз днес ходих да бягам.Не си заменям кроса за нищо на света.На фигурата незнам дали ми се отразява(поне не ми вреди) но за тонус е голям елексир наистина а и аз най-вече заради това се захванах.
Мопси за пютърспеелзал колко време преди това трябва да се запише детето?и аз искам да запиша Ариена там.
Ние сме в търсене на детска градина,която да взима детето за по два-три часа седмично.до нас намерихме една,много ми е удобна но трябва да говорим с главният им офис да видим  колко време ще трябва да се чака докато и дойде реда.Все се надявам като е за толкова малко време да не е година.
Иначе покрай нас нищо ново.Подготвяме се за рождения ден на малката.Събрала съм идеи за меню на един голям лист но най-важното е тортата да вземем Grinning ,пък за другото колкото време ми остане да поприготвя.Мопси по-напред ме питаше дали ни е голяма родата.Всичките,които най-често се събираме сме 9 човека,от които три са деца.Камерен състав сме  Wink
Приятен уикенд на всички.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 23:38 от Milika

# 72
Привет, девойки Hug

Милика, честито ти поданство Hug
9 човека семейна сбирка не е зле  Wink Успех с приготовленията за РД на Ариенка thumbsup
Дано да се уреди място в детската градина, много ще и хареса сред децата Grinning
За амплоа в кулинарията...не ми се вярва Thinking По- скоро скука, при това голяма Mr. Green
Нашите ме поднасят, че съм станала перфектната домакиня и не мисля, че го казват в положителен смисъл Rolling Eyes

Картинка, твоя син, а като чета и ти си готова за второ Wink Hug

Меги, браво на теб за кросчетата. Сама ли тичаш ли си имаш компания?

Звезди, направи ли тортилята Grinning

От мен Hug

# 73
kartinka
браво на помагача Hug

Milika

дано да чакате мъчичко Hug

megan79
 е и заради недоспиването ( че аз съм голяма поспалана) ме тревожи идеята за второ дете Blush

Милен@

не стана като твойта... май прекалих с картофите, но стана много вкусно  Party Party сложих кашкавал отгоре, а обръщането го правих от тиган в тиган -  понеже не се сетих да използвам плитък Blush

# 74
Звезди, то и моя тиган не е плитък. Имам от онези на Тефал с капак, за хапки го водят. И на мен доста ми трепери ръката докато я обърна Crazy Първо тигана тежи ужасно, а ме беше страх да не се изгоря. Тоя път се разминах без травми Joy
А за второ- мен и за друго ме бъзикнаха. Приятелчето на Алекс има две сестрички- близначки Shocked и майката се бъзикаше, че като се готвя за второ, да се подготвя за всеки случай и за още 2. За всеки случай Joy Та, такива изненади никога не са изключени Crazy

Общи условия

Активация на акаунт