Холандска тема - 27

• 21 282
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
...децата растат толкова бързо,докато свикнеш да им се радваш и да си отваряш очите след безсънните нощи с нощните хранения и хоп-почнали да тичат и не можеш да ги уловиш из парка....

Така е.Тове е големия плюс ако излязат едно след друго. Peace Laughing

Не си заменям кроса за нищо на света.На фигурата незнам дали ми се отразява(поне не ми вреди) но за тонус е голям елексир наистина а и аз най-вече заради това се захванах.

Истината е,че спорта е много полезен за здравето Peace.Като си спомня опитите да бягам преди ooooh!-когато пушех,беше ужас,после цял ден не спирах да кашлям Sick.А сега въобще не кашлям,нито пък получавам сърцебиене.Днес обаче ще пропусна,че от няколко дена коляното ме наболява,и вчера го претоварих явно Sad...да почине малко,че в 4етвъртак нали съм на аква степ.Между другото знаете ли нещо за мазане или...масаж ли newsm78.Вчера го намазах с волтарен и го увих с фолио.Днес като че ли е малко по добре. newsm78
Milenka,сама тичам Wink.Така е и по добре между другото.Иначе става лаф моабет Joy и не можеш да се концентрираш с дишането и по бързо се измаряш  Joy

Днес сме на семейна збирка при свеки Laughing...рожденничка е.Ще пада пак ядене Joy.Признала съм е за кулинарка аз.Като отидем там от 1-2 и се почват едни салатки с крекерчета,едни леки предястия Joy...до 6 като тогава вече се сяда на основното. Joy

# 76
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави и много щастливи!

# 77
Наздраве на всички празнуващи newsm24!

red_girl8602, как ви мина пътуването? Колко време ще си бъдете в България?

# 78
Честит Имен ден на Стерече!
Пожелавам ти много здраве и безброй приятни моменти с мъжете у дома! Hug

Милена-моето дете е толкова кротко,че като слушам понякога други майки как са на прага на полудяването ми се струва,че все едно съм се грижила за плюшено мече, а не за бебе.Даже сега като си говорим с мъжа ми колко е хубаво децата да си играят с братче или сестриче,се улавям как ми липсва времето,когато по цяла нощ носех Себастиан на ръце и му пеех.Но това си беше изцяло по мое желание, той си спеше много кротко и без да го изваждам от креватчето.Много ми харесва да гледам деца, никога не съм предполагала,че едно бебе може да ме научи на толкова много неща.Забременях трудно,но много исках да стана майка и направо ми се случи чудо.Сега искам още едно,но ще трябва да се преместим, а много трудно се намират къщи в нашия регион.Решили сме обаче лека-полека да се захванем с търсене и все нещо се изскочи.

Поздрави на всички от мен!  bouquet

# 79
Благодаря ви момичета!  Heart Eyes Hug Честито и на всички други именици!
От мене малка виртуална почерпка:

# 80
steretje Честит ти имен ден Hug Да си здрава, много щастлива и да се радваш на всичко хубаво в живота, заедно с твоите двама мъже Hug

Ммм, Гараш Heart Eyes Мерси Flutter

# 81
честит имен ден, зведичке! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

Милен@
 и аз имам дълбок тиган тефал с капак, много съм доволна вече 3-4 години мърдане няма, че и почти без мазнина си готвя в него.
ами ти нали каза  в  чиния да се обръща и... и аз доста се триумих и накрая  извадих другия тиган , същата големина като тефала и пак дълбок Joy и хоп стана много лесно... даже после с рендосания отгоре кашкавал пак го обърнах за да може в чинията да е с кашкавала отгоре Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy

за второто дете
 съм категорична, че доакто не излезе майка ми в пенсия( след 5 години) и ако иска да дойде да помага тогава... още ми пали  под д-то 9те месеца неспане....а сега разбирам какво е човек да е наспан и да има желание да погледне и света около него Party Party Party и скоро не ми се повтаря Crazy

# 82
Честит имен ден Стерече! Здраве, късмет и професионални успехи!  Hug   bouquet
Ти нещо се ослушваш в темите за второ.  Wink
Аз вече година и и 10 месеца не знам какво е да се наспиш. Има периоди, в които много ми се иска второ, но май ще изчакам и аз майка да се пенсионира.  Joy Обаче и тя има 5 години до пенсия, та тогава може и да съм в менопауза.  Joy  hahaha Виж, ако Милена се навие, ще и правя компания в бременеенето.   smile3534
Моя мъж казва, че на нас пак ще ни се падне ревливо и диво бебе. Дава пример с него и брат му, който е бил още по-ревлив и непослушен. А майка ми каза, че на фона на Софи сега и се струва, че съм била англече въпреки, че на времето не мислела така. Та извода е, че Софи е лоша като татко си.  Joy
 Днес пак ми се размина свободния ден. Мъжа ми реши да пробие една дупка в стената за да премести един модем. Аз му казах да забие просто един пирон, ама не, трябвало с бормашина и видия. Все едно слон ще закача. И познайте, улучи сигурноо единствената водосточна тръба  в стаята. Не ми се обяснява какво беше вкъщи. Къртихме, сменяхме тръба. Сега пак ще се шпаклова стената. Приказка. Поне се научи сам да сменя тръби, че водопроводчика дето имаме на улицата не го пусна жена му да бачка в неделя, само инструкции му даде. Уж на басейн щяха да ходят, а то направо на басейн стана стаята.
Звезди, Ерик спи ли си вече? Завидях ти ей.
Милика, успех с приготовленията. Ей, то не останало, ще духа и Ариенката свещичка.  Heart Eyes
Лека вечер!

# 83
Мопси, мале каква работа сте си отворили заради една дупка ooooh!
Забележката за слона много ми хареса Joy Но ти съчувствам за бъркотията Hug
А за бременеенето... smile3506 продължавам да съм пас.

# 84
Звезди, Ерик спи ли си вече? Завидях ти ей.
тихо, че  днес ни взема здравето на обяд и накрая не спа.... ами спим Mr. Green слагаме го в 22-23 и става в 7/8 Whistling
един вид не ставам в 5/6 както преди  Laughing
каква менопауза те гони... ще бременееш с мен след 5 год Joy

# 85
Е, след 5 години мен определено ще ме е подгонила менопаузата afwitch Така, че май ще си остана с едно.

# 86
е нали животът почва след 40... имаме многооооооо времееееееее Party Party

# 87
Ми, аз началото на януари ставам на 37 newsm43

# 88
Ми, аз началото на януари ставам на 37 newsm43
аз имах предвид, че след 40-та имаме много време..... Whistling

# 89
Ама те това 40- годишните си го казват, че да им изглежда възрастта по приемлива pletka
А какво си казват 50- годишните 4470?

Общи условия

Активация на акаунт