Холандска тема - 27

• 21 279
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • NL
Не бой се Миленски и аз съм от Дъртанянките Joy Joy Joy.Шегичка разбира се Hug.
Звезди свикнахте ли на новото място?
Мопси оправихте ли бъркотията с водата?
И разбира се Честит Имен Ден на всички празнуващи.Много здраве и сбъднати мечти  bouquet

# 91
Това ми хареса, Дартанянки,  newsm62

# 92
А какво си казват 50- годишните 4470?
щом 40 годишните им почва живота...50 годишните ги хваща пуберитета Mr. Green Mr. Green

Milika
къщата иди дойди -  стара е... ще видим дали ще можем да поправим това онова, ако не ще се местим иначе....не Thinking

# 93
Мопси,не сте сами ooooh!.И аз не спя по цели нощи,но господ си знае работата и ми даде едно послушно второ детенце Heart Eyes.

слагаме го в 22-23 и става в 7/8 Whistling
един вид не ставам в 5/6 както преди  Laughing

Ох де при мен да беше едно ставане в 5 часа ooooh!.При нас система е от 1 до 5 будуване #2gunfire.И в най добрия случай,като се събуди(поне 3 пъти) да заспива веднага като легна при нея.Има някаква фобия-моята коса newsm78.Хваща един кичур и си го търка между пръстите.Така заспива по лесно.Вечер когато ляга,често минава номера с косата на едно барби Laughing,но посред нощ събуди ли се,нищо друго освен мама в леглото не помага..,че и аз даже,щом будуваме заедно от 1 до 5 Thinking.Но най после утре имаме час за педагок,да видим кви ще ги измъдри.
Сега водим преговори за една къща Praynig.Искаме да и смъкнем цената малко,че доста ремонт ще се прави вътре.Стискайте палци,че тази къща сме си я заплюли от доста време. Praynig
Стерече на патерици   bouquet Hug

# 94
Добро утро дъртанянаки и млади ярета !  Joy
То живота започва след 40,ама под живот разбирам-барове, почивки, екскурзийки, ако е комбинирано с печалба от тотото пък ще е още по-добре.
Моята баба казваше- след 50-сетака мамата си трака.  Joy
Мегън, същата работа сме.  ooooh! После да споделиш какво е казал педагога. Ние снощи се предадохме и просто я взехме от самото начало да спи при нас.Само 2 пъти се събуди, но рева сравнително малко и заспа. Аз вече съм склонна да я вземем да спи спи между нас, но мъжа ми нещо малко се дърпа, че научи ли се нямало отърване, а пък аз все си мисля, че като я хване пубертета няма вече да иска да спи с нас.  Joy
Нашата одисея снощи продължи. Забелязах, че нещо леко сълзи тръбата и любимия реши да я оправи. Обаче нали е голям бързак, докато спра крановете и почнал нашия и пак направи басейн. И като си помисля за всичко са виновни Ziggio  с тъпия им модем дето пуска сигнал за безжичен нет 3 метра.  Crossing Arms От хелпдеска ни казха, че явно нямаме обхват, защото модема вероятно бил монтиран близо да ел. контакт и тръби за парно. То верно, че е до контакт (нали трябва все пак да се включи) и до тръби е, но техния техник го монтира там. А моя любим искаше на водосточна вода-да се лее нет като по вода.  Joy
Аз явно съм в някаква серия, защото успях да си блокирам картата. Нахаках 3 пъти грешен код.Естествено не без намесата на Софи. Понеже постоянно си играе с протмонето ми- разменила карите (едната ми е в калъф). Ама толкова сънена -гледах,  гледах, не направих разлика, че е другата и си продължавах тъпо и упорито да вкарвам грешния пин.  Mr. Green Мъжо ме скъса от бъзик, вика -хората са ти написали на картата янг пръфешънъл, да се познаеш,ама пак не помогна. Да вземат един дъртанян да напишат, че да се позная.  Mr. Green
Зараи ВиК историята пък снощи не отидохме на концерт на Буена виста соушъл клъб (Елиадес Очоа ).  Sad
Приятен ден, аз чакам водопроводчик, да погледне тръбите и не си развихряйте фантазиите.  Wink

# 95
Мале, Мопси, вие доста се наказахте покрай този модем Hug
Дано днес вече да оправите щетите. И да стоите надалеч от разни там тръби Naughty
За спането- той и Алекс така се отзова да спи при нас Crazy И сега си спим тримцата комплект Heart Eyes
Казва си, че щял да спи при мама докато стане голям Rolling Eyes Но поне сега спим, че преди бяха едни среднощни "фиести" Tired
Та, няма отърване.... за сега Mr. Green

Меги, това с косата на Барби ми хареса Grinning Макар, че на теб едва ли ти е весело Hug

Звезди,
А какво си казват 50- годишните 4470?
щом 40 годишните им почва живота...50 годишните ги хваща пуберитета Mr. Green Mr. Green
smile3532 Майтапа на страна, но тогава Алекса ще бъде пуберче, че и ние покрай него.

Лек ден от мен Hug

# 96
Аз знаете ли какво се присетих сега Crazy На 31/10- петък влизаме в болница с Алекс. Ще му махат носовите сливици. Това беше първата възможна дата, че много се чака иначе. Вярно, че тук и в България Хелоуин не се празнуват, ама малко странно съвпадение на датите се получи Confused Чак днес се осъзнах smile3555 Аз по принцип не съм суеверна, но сега се чудя дали да не отложа интервенцията Crazy Като си представя колко време ще чакаме пак докато се отвори нова възможност Rolling Eyes
Уф, олекна ми сега като споделих knit

# 97
Меги, това с косата на Барби ми хареса Grinning Макар, че на теб едва ли ти е весело Hug

Ако знаеш само колко косми(от моята глава) събирам,ако сме спали двете...а за косата на барби,няма ти казвам на какво прилича-степана,спластена от търкането Joy.Абе пародия сме.Борбата да си спи в леглото не е спряла Naughty,надявам се като почне училище da понамалим двубоя Laughing.Живот и здраве да си имат отделни стаи,тогаз пак ще позатегна положението,но сега спят двете,и не ми се вдига много шум(че остана и Емма да е направим недоспивка,и ще се гръмна #2gunfire)

Мопси,умната с водопроводчика Laughing Mr. Green Laughing

# 98
Здравейте на всички!

като стана дума за спането с децата-моят хубавец миналата година като се върнахме от Бг не заспиваше,ако някой от няс не стои ( по-точно лежи) до креватчето.След като заспи се изнизвахме на пръсти,обаче ако ни усети-рев до скъсване.Няколко нощи заспивах на пода и се будех сутринта скована.Една приятелка,която има две по-големи деца ме посъветва да си избера една събота и неделя,когато няма да ставаме рано,да сложа бебето в креватчето,да му обясня,че няма да спим с него и в никакъв случай да не се връзвам да лягам до него,колкото и да плаче.И наистина,много плака,може би час и нещо.Бяхме затворили всички врати,че на мен ми се късаше сърцето да го слушам....Обаче от следващата нощ вече си заспиваше без нас.
Сега не може да спи с нас в нашто легло,идва само да си играем.Сам в стаята си пее на играчките,но ние не влизаме,освен ако не е наистина рев от болка или силен писък.
На мен не ми пречи,ако спи при нас, обаче мъжа ми не може да се наспива,понеже малкия или му дъпра ушите или влиза под завивката да го гъделичка и така цяла нощ....
Забелязала съм,че трудното заспиване следва почти всеки път след ходене в Бг.

# 99
....Има някаква фобия-моята коса newsm78.Хваща един кичур и си го търка между пръстите.Така заспива по лесно.
Мегън и ние сме така -  все за косатами виси... и акто цока пак , даже когато ми е вързана ми обръща лицето на една страна, за да си издърпа кичур иззад ухото Crazy

Мопси
 и Ерик имаша подобен период, но за сега мина.. отвреме на време се случва някоя вечер да е при нас. Сутрин задължително го вземам при мен, в началото спеше -  вече не... бием се един час, акто аз му секарам Embarassed за да си отдремя и да се събудя в по ведро настроение Blush
хах имам подобна случка в Краюдват -  но бях бременна и се скрих зад тумбека Whistling
 аз чакам ремонтьорчик за парното, за канала  скоро ще правим афспраак Mr. Green

Милен@
 ние сме си си говорили с мъжО,че дечко в пуберитет, ние вкритическа... да видим кой кого Whistling
за операцията -  не знам ти реши, всепак е важно да сте спокойни всички Rolling Eyes

kartinka

стоенето до леглото никога не ми е помагало за Ерик илина ръце или с мен в кревата.. средното положение е рев до откат... Rolling Eyes
но в интерес на истината се научи да спи в самостоятелна стая без рев и сега в новата къща си свикана акто че ли цял живот е бил в нея.....
може би има значение , че му давам Бахови есенции

# 100
  • NL
Привет на всички.
Много го мразя този празник Хелоуин.Въпреки,че всяка година се зареждам с бонбони да не би да мине някое дете ама уви,досега никой не се е присетил за нас,че после сама си ям сладкото.
Миленски стискам палци да мине успешно.Какво като е на  една дата.Аз пък нали съм все наобратно и точно на такива дати най-много ми върви.
Ариена пък не иска да спи при нас.Аз нали страх от малка да не свикне и я отделихме рано в нейната стая и сега искам двете да спиме ама не.Дано след месеци като се кротне малко и да се гушка при мама.Иначе хита тази седмица при нас е сутрин като се събуди ,застава права в кревата и нарежда нещо.Като влезна да я взема и за секунди се метка и се прави на заспала Laughing.И прави мост с дупето нагоре hahaha.
Мопси вие заради единия модем ще срутите къщата.Аз в супера един път в началото си блокирах картата.Умрях от срам,а пък аз как мразя да се излагам Naughty.Айде Ариената се събуди.Лек ден на всички.
Меги успех с къщата.

# 101
Звезди, Милика, мерси Hug
Той и половинката недоумява за какво се притеснявам. Нали нито тук, нито в БГ Хелоуина означава нещо. Само на 11/11 дето имат Синт Маартен и то не е съвсем същото като Хелоуина Thinking
А за петък 13 и на мен ми е любим ден- много ми върви тогава Mr. Green
За спането на Алекс при нас, дори не се притеснявам от факта. Който иска да ме критикува, детето си е мое и това е Crossing Arms
Четох една статия за една мама, дето спи с 4 си деца в едно легло. Мацката казва така:"Само защото някой си е решил, че не е правилно, трябва ли и аз така правя?“ Ами права е жената, всички напред, аз наопаки Crazy

# 102
Привет!
Уфф, аз седя и си чакам водопроводчика.Явно не ми върви на мен с тази гилдия.  Thinking Обаче залепих модема яко за стената с двустранно лепящо тиксо, оправих каблеляците-да види любимия, че и без бормашина става.  Crossing Arms Естествено сигнала е пак толкова колкото и преди.
Картинка и при нас положението съвсем се влоши след като се върнахме от България. Може би, защото там спяхме в една стая.  Thinking Обаче пак се будеше. Изпробвали  сме го варианта със оставянето да реве-не спира. Изправя се в леглото и се ''дере'', докато някой не отиде.
Милена, тъкмо исках да те питам дали Алекс спи още при вас.  Laughing
За операцията- аз не съм суеверна (според мъжа ми съм и то много). Не бих отменила. Знам, че операциите се правят пролет и есен. Ако ви дадат час посред зима, ще трябва да чакате пролетта. Пък и хелоуин не е типичен православен и български празник, нито пък се празнува в Холандия - значи за вас не се отнася.  Wink
Звезди, браво на Ерик. Бързо се е приспособил в новата къща. Дано да оправят бързо парното, че си е студено. Ние имаме абонамент, обаче пращат някакви образи. Единия път бяха свъразали грешно жичките с термостата, после 2 пъти оправяха термостата на самия котел, бяха ни намалили водата, че едва капеше от чешмата и твърдяха, че тръбите били тънки и затова била малко водата (а преди те да дойдат си имахме нормално налягане).  hahaha И това всичко в рамките на месец, при нов котел. Накрая дойде един азърбейджанец и оправи всичко, пу пу сега нямаме проблеми.
Милика, да не мислиш, че Софи дава да я гушкаме. Спи с разперени ръце по средата на леглото, а аз и мъжа ми свити в двата края, само и само да не я събудим. Гушка се само 5 мин докато се успокои.
Ариенката значи от малка ти върти номера.  Wink
Днес съм много подробна.  Laughing

# 103
Смешната страна на финансовата криза:

Какво е новото определение за оптимист?
- Инвестиционен банкер, който в неделя вечер си изглажда пет ризи за седмицата.
* Предприемач отива при финансовия си мениджър и казва, че иска да е собственик на малък бизнес. Това е лесно, казал финансовият съветник. Купете си голям бизнес и изчакайте малко.
* Днес банкоматът ми изписа съобщение "недостатъчна наличност". Не разбрах дали става въпрос за моята карта или за банката.
* Хуморът на Марк Твен се оказва изпреварил времето: "Октомври. Ето един месец, изключително опасен за спекулации с акции. Другите опасни месеци са юли, януари, септември, април, ноември, май, март, юни, декември, август и февруари."

* Казват, че парите говорят. Проблемът е, че моите знаят само една дума: "Сбогом!"

* Новото тълкувание на термините:

Бичи пазар - произволно движение на пазара, което кара инвеститора да си въобразява, че е станал финансов гений.

Мечи пазар - период от 6 до 18 месеца, в който децата не получават джобни, жената - бижута, а съпругът - секс.

Сплит на акциите - когато съпругата ти и адвокатът й са си поделили твоите активи

Печалба - древен термин, който вече никой не използва.

* Брокер в края на деня: Това е по-лошо и от развод. Изгубих половината си активи, а все още имам съпруга.

# 104
Който не е имал ревливо и недоспано бебе,не може да разбере наистина Tired.И на мен от консултацията,дом.лекар,колко съвети са ми давали за Елисе,е нищо не е помогнало #2gunfire.Оставяла съм е да реве с часове,заключвала съм вратата,да не излиза от стаята,говорила съм с добро,спала съм до леглото като бях бременна на 2 големи възглавници,стояла съм на стол,държала съм ръка,пeeла съм песни,давала съм хомеопатични хапчета...даже е яла шамари и е стояла наказана посред нощ Sick ....е нищо не е помогнало,ако щете ми вярвайте Rolling Eyes.Изводът ,който си правя е че зависи от детето.Ето пример с Емма,в самото начало като се роди,се пробва да ми реве,като е слагах да спи..няколко пъти..и си свикна детето Heart Eyes.Нямам никакви проблеми с нея,а уж казват че само кърмачетата спели неспокойно Naughty.Ами не е вярно.Просто си има дете и дете... #2gunfire
Преди време даваха едно предаване с деца,които не могат да спят.Ставаше въпрос за деца почти в пуберитета  #Crazyдори.Оставяха ги да спят в болницата с разни неща на главата,за да разберат къде е проблема..,ама нищо Whistling.Та ако нашия проблем е такъв...ще чакаме просто да дойде времето,когато като се събуди,ще си светене лампата и ще гледа или тв,или ще чете книга,или ще прави там каквото си ще,без да ни закача с баща си... Joy
Миленка,аз по принцип не съм от най суеверните....ама ти си знаеш най добре..,както си го чувстваш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт