Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря детски възглавници?
Как се организира погребение в Холандия?
Как мога да намеря информация за детски дейности в Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря детски възглавници?
-
Как се организира погребение в Холандия?
При организиране на погребение в Холандия, погребалното дружество обикновено поема много от задачите, като например уведомяване на съответните институции за смъртта. Ако е необходимо, можете да се свържете с тях за информация и подкрепа. От съществено значение е да проверите дали застраховката на починалия покрива разходите за погребение.
-
Как мога да намеря информация за детски дейности в Холандия?
-
Как мога да стигна от летището до Централната гара на Хага?
-
Как мога да намеря личен лекар в Холандия?
и ние може да се засилим към Холандия някой скорошен ден. та ви попрочетох и да ви кажа за децата. Първото ми дете е такова - неспокойно, нервно, не ще да спи сама и т.н. Бебето пък е самата кроткост и ако имахме още една стая можеше само да си спи по цяла вечер. Номера с целувките за лека нощ не мина в перфектния си вид. Ситуацията дотолкова се изнервяше че само пляскане по дупето или крачето довеждаха до усмирителен резултат. Много ме е боляло като ми каже мамо защо ме плесна или удари. Но който не е спал с години нито денем нито вечер ще ме разбере може би. В резултат на по строгото ми отношение вече заспива сама. Знае че и да реве и да не реве няма да й разреша да е внашето легло. една позната много преди мен така е научила дъщеря си - плесне я по дупето и тя заспива. явно това е един от начините за справяне с нервозни деца, н акоито може би н есме дали ясно да се разбере какво може и какво не. сега сама иска да се гушнем и целунем и заспива щастлива и с усмивка в леглото си /аз я наблюдавам през малка дупчица/. също така и се скарах доста поне 10 пъти с по остър тон за да схване разликата. при нас това подейства, а вярвайте опитвахме молби, изчаквания, обяснения, търпяхме....просто ефект непостигнахме. в началото е трудно за за 1-2 месеца се преборихме.
. Представям си за по-напреднали какво ще е.
.
.В АХ открих замразени плодове(микс горски,малини и тн) и като и правя пюре добавям и шепичка от замразените за по-голямо разнообразие.
Предполагам за по-напреднали е новият курс.Разказвай като имаш време как върви,интересно ми е.

.Ама тя е такова малко демонче,и може да си те върти на малкия пръст с тези сини очи
.Моя грешка отчитам,че я взимах на ръце като бебе.Но за това е виновна крамзорга
.Беше ми казала,гушкай си го бебенцето,точно сега имат най голяма нужда от мама..тръцки на боровинки..Ако си е бях оставяла в креватчето,щеше да си свикне може би много по лесно,но и да се питам сега къде е проблема,няма смисъл
.Просто се заемам да приключат тези нощни драми. 
.Тя се впечатлява само ако е от дървените пъзели в рамка.Много трудно се намират обаче,повечето са само с 6-9 парчета,а на нея не са и интересни...трябва да са поне с 30-40 бр,за да е затрудни малко и да се научи да ги прави.И трябва да са доста качествени(защото ако е просто с хартия отгоре залепен...хартията заминава след 3-тото правене на боклука

Вчера купих от дългите балони + помпа . Ех каква радост беше. Правихме всякакви гадинки от тях.
НА Софи също Зандкастел и е любим. Вече почти измести телетъбисите ( и слава Богу). Няма ли в Интертойс ДВД-та? Аз и пускам понякога да гледа и танцува през youtube.