ПАЗАРДЖИК-28

• 17 950
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Тогава стискам палци и аз!Дано всичко е наред! Peace

Soniamari, радвам се, че всичко е ок.Успех с намирането на кошара. Simple Smile
Ted_, браво на Младен.И Вики първо хвана топката, пусна я и хвана един диск.Нека да спортуват децата.
Mother-of-PearlS, впечатлена съм от детската стая, много идейно. Peace
FYSI, ако не си успяла да намериш из темите - частната кухня се намира срещу сладкарница "Захарната къща", работят от понеделник до петък, храната се дава от 11:30 до 13:00 часа (горе долу в този интервал).Записването става предния ден, т.е. днес записваш храна за утре или в петък може да се запише за цялата следваща седмица.Държавната кухня не знам как е.

# 151
soniamari момата щом е добре, твоите килца се свалят  Wink

Ember , нека  спортуват децата това е добре  Simple Smile да не мислят глупости

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 14:38 от ted_

# 152
Сили на Лили, Еми ще се справи! Praynig

Сонче, много фина тази мома! Heart Eyes

# 153
Привет от мен Simple Smileпочнах работа преди две седмици и вечер ви чета  само,радвам се,че сте ок Peace

# 154
Абе к`во стана с Гвен, май замина без да се отчете  Party

Оооо, днес я видях Гвен! Heart Eyes Или по-точно тя ме видя Laughing!
Гери, почвам да разглеждам снимки. Flutter
Кураж на Лили, и успех и късмет за Емил! Hug Hug Hug

# 155
Здравейте момичета, по принцип не обичам да натоварвам другите с проблемите си (освен Гери тя милата нали ми е приятелка), това каквото преживяхме днес ще ви го споделя но не за да ви товаря а за да се поучите от моите грешки за да не ви се случва.
Емката днес му направиха първата реставрация на зъбките, предстоят ни още две. Реставрацията е с пълна упойка защото не можеш да накараш 4 годишно дете да седи на зъболекарския стол 1 час до като му оправят зъбите. Причината за такава намеса е че детето ми е с ужасен кариес който го развихме благодарение на нощното пиене. Споделям ви това за да не повтаряте грешката ми. Лекарите ме предупреждаваха да му откажа нощното хранене но понеже това го успокояваше не ми даваше сърце. Днес лекарката много подробно ми обясни как нощното хранене влияе на зъбите и ме хвана срам че уж чета по форумите и се мисля за
много  осведомена, а този факт го пропуснах. Няма да ви обяснявам в подробности само ще кажа последното изречение на лекарката. "Когато на детето му излезе 1 зъб, това е времето когато трябва задължително да сте спрели нощното хранене".

Детето ми е герой и се справихме много добре.
Много съм благодарна на персонала на клиника "Медикус Алфа".

# 156
Лили, не искам да споря с теб, но и двете ми деца са яли през нощта (баткото - до 3 години, малката - до 2), а нямат кариеси. Rolling Eyes
Не мисля, че нощното хранене е причината за това! Naughty
(Знам, че не съм лекар. Моля, не ме разкъсвайте на парчета! Grinning)

Лили, прегръдки за малкия герой Емчо! Hug Hug Hug

vivi75, пиши отвреме-навреме! Hug

# 157
Виви, завиждам ти за работата, да знаеш HugУспех ти желая от все сърце!

Лили, гадна работа, но важното е, че сте започнали лечение. Аз съм от майките, които също дават все още млякото в шише - вечер и следобяд - накара ме да се замисля Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 09:25 от Луда Яна

# 158

Добро утро, нека този ден да ни донесе топлина в сърцата ни, здраве на близките ни и малко повече доброта във живота.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 09:09 от winter

# 159
Аз преминах вечер, по точно синът ми на кисело мляко което той взе да отказва и си ляга без да пие мляко и все си мисля дали това е добре. Но пък през нощта не се буди нито за вода, нито за мляко.

# 160
 Добро да е утрото и денят ни!   bouquet

winter,с пожеланието си провокира мисъл в мен - какво ни кара да сме добри към себе си,към близките си,към света,какво е добротата,какво за вас е усещането да си добър?
 Да помогнеш на не можещият,преди да си усетил немощта,да се усмихнеш или ...
 Какво за вас е добротата?

Цветен ден от нас!

# 161
Мери Попинз - Добротата за мен е да можеш да прощаваш - Аз не мога...и за това не твърдя, че съм добър човек...опитвам се, но понякога НЕискам да прощавам  Crossing Arms
А и понякога ми е по ЛЕСНО да бъда лоша...
Незнам дали някой ме разбра....но умишлено не давам уточняващи подробности....  Crossing Arms

Нелка, Лили (надявам се, че няма да ми се сърди, че повдигам темата) ...е спряла на Еми нощното ПИЕНЕ преди половин година....пиене в полузаспало състояние на натурален сок...
За кърмата...нещата стоят по друг начин...мисля аз....

При нас с Никол стана така: на 3 месеца бебе...след кърменето вечер, ядеше чак на сутринта към 5.30 - 6.00ч. След 15 дена отказа от раз кърмата........още не беше минал 4-ия месец и една вечер установих че имаме ДВЕ ЗЪБЧЕТА.... КОГА, КАК, ЗАЩО не съм усетила..и до днес се чудя.... Rolling Eyes

Vivi а къде работиш ако не е тайна....?

# 162
Момичета нямах намерение да давам тема за спор.
Споделих мнението на лекар,  всеки да прицени дали да се сообразява с това.
Лекаркат ме предупреди че мога да среща 100 мнения по този повод и винаги ще се намерят много майки които ще оборят тази теза.
Тя казва - Това работя с години оправям зъбите на децата под 5 годишна възраст, понякога спасявам тогава когато вече няма какво да спасявам.  90% от случаите ми  това са деца хранени през ноща.  Мисля че това е достатъчна статистика.

# 163
Мери Попинз,  за мен добротата е лично понятие, а не съборно.
Тя отличава отделния човек, не на общостта.
Всеки човек носи в себе си добро под различни форми. Идеално добро не съществува, а и по-добре.
Хората са едно шарено кълбо от емоции, чувства, настроения, дела - това ги прави интересни.
Хората не се събират, за да бъдат добри. Събират се, за да вършат нещо.

добротата е последствие. Hug

Ех, размисли...

# 164
Нека бъдем по-добри, да помагаме повече и да сме човечни! Simple Smile
Лили, важното е че всичко е минало нормално. Благодаря, че го сподели с нас, за да не допускаме същата грешка.
Аз като бременна напоследък често нощем ставам и хрускам ябълка или грозденце, после заспивам...знам че не е хубаво, а и зъбките ми не са от най-хубавите, но ....какви ли не грижи съм полагала и резултата липсва...не съм хапвала сиренце до 5 годишна възраст, това е големия пропуск.
И сега да ви почерпя за рождения ден на нашия бъдещ татко  party023 Tada  ura  party002
Не знам как да вмъквам разни картинки и вкусотийки, затова почерпката е скромна, но от сърце.
Момичета, довечера няма да съм на курса, ще имаме гости. Да не се притеснявате. НАправихме си разходка в острова, напазарувахме, обаче ни спряли водата и ни вързаха ръцете за вечерята.Но се надявам скоро да ни я пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт