ПАЗАРДЖИК-28

• 17 950
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
NELCHO, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА СЕ СЛУШАТЕ И ОБИЧАТЕ!  bouquet Peace

# 166
Нелчо, да ти е жив и здрав рожденикът!
Да е най-добрият, всеотдаен татко и съпруг!  bouquet

# 167
Нелчо, честит ти рожденик!  bouquet
Да ти е жив и здрав и много да те слуша!  bouquet

# 168

Vivi а къде работиш ако не е тайна....?

започнах в магазин Флора-за цветя

# 169
Добро утро

Нелчо, да ти е жив и здрав рожденика на патерици  bouquet
mother-of-pearlS , никак не е зле да ги заведеш момичетата на преглед, независимо какво е причината. Дори е добре и те да ходят веднъж годишно на гинеколог. Но заведи ги при лекар на който имаш доверие, това е моето мнение Peace
winter, а твоят синчага е герой Hug
Момичета а като пазаруваме за бебоците я споделете какво сте накупили, вчера влезах в детски магазин имаше и бебешки неща и натоварваха едно легълце направо ми се прииска и друго бебе Laughing

# 170
Да ви кажа колко съм бясна на учителите по принцип и особено от вчера  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Толкова съм бясна, че съм готова да ги сложа под общ знаменател - всичкиииитееее  Crossing Arms

Вчера по програма Никол имат вторият час физическо - първа смяна е. От 7.30ч. им започват часовете. Та в 8.20ч. учителката по физическо (рускиня) ги карала цял час да бягат вън и да покриват нормативи. 28 деца, от които всичките без изключение казали, че им е студено......са припкали 40 мин.
После са последвали още 4 учебни часа, които са ги изкарали потни.... и на нашата пак и е било студено..

И това при положение, че предишните две седмици, когато все още беше топло или ги завираше в салона, да играя шах или им даваше една топка да играят народна  #2gunfire

Никол днес е с 39,5 температура  ooooh!  Довечера съм на родителска - Жална и майка на тази учителка, ако и скимне да дойде на род. среща.....

Така ми се иска да избълвам куп нецензурни думи към руското присъствие в ежедневието ни....за пореден път се убеждавам...че са загубена нация... (за протокола : Лили не е рускиня  Heart Eyes )

# 171
mother-of-pearlS знам че в момента си многооо ама много  бясна , но ако мога само да обясна не иска да защитавам никой.
Учителката е в грешка че ги е карала рано сутринта да бягат и да се нагълтат със студен въздух, нямат ли физкултурен салон и смятам че е рано за покриване на нормативи.
А що се отнася до втория част това е изискване на министерството -първите и последните часове трябва да са по-леки като рисуване, физическа култура, изобр. изкуство, а по трудните така де се каже да са по средата на учебния ден на детето. Това са изискванията при изготвяне на учебната програма.
Дано Никол се оправи бързо Praynig

# 172
Mother-of-PearlS, с право си бясна.Бързо оздравяване на Никол! Hug
Vivi75, ех, работа мечта!Какви красоти творят там. Peace

Лек ден на всички! Simple Smile

# 173
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Беше много хубав рожден ден, но аз и бебо сме гроги.Та днес ще го ударим на почивка.
Гери, бързо оздравяване на Никол.
Колко много обичам цветята! А снощи получих хризантемка и цяла саксия сигурно със 100 бели хризантеми, които трябва да присадим в голяма! Много красиво!
Как мина курса? Сигурно е било много хубаво, ще видим дали ще устискаме до следващия път Grinning, че на бебко нещо си му е добре вътре на топличко.А корема ми почти постоянно е твърд, но не ме боли.
Сонче, ти как си?

# 174
mother-of-pearlS,
според мен несъобразителността не се определя от националността или професията,да си съобразителен-или ти е вродено или го придобиваш  с времето,според мен е така,но щом си усетила,че нещата не са си на мястото в системата във вашият случай,кажи си думата и становището,доколко ще бъдеш разбрана и подкрепена,ми се иска да споделиш.
 Доколкото успях да схвана нещата в темата пишат много учители,за мен ще бъде безкрайно полезно да споделим мислите си от различните гледни точки  относно децата ни - учители,родители.Ще се радвам на споделената мисъл и диалога,какво очакват учителите от нас  -  родителите и какво очакваме ние родителите от учителите?!
 Моля за уважение към личността на всеки един от нас и очаквам интересен диалог.
  Шарено кълбото от мисли  да е днес!

# 175
Завърнах се  Wink
Нелчо,жив и здрав да ти е таткото! Много да Ви слуша и да Ви глези!   bouquet
Вивииии,благородна завист ме обзема... Лека работа!  Grinning
Лили,дано всичко се оправи  Praynig

Теди,аз не съм си снимала нещата,но заради теб ще го направя и ще пусна да гледаш  Wink
След двудневна обиколка по магазините, резултата е плачевен  Rolling Eyes
Отидох за легло,скрин,кошара и т.н., а  купих одяла и дрехи  Laughing
Има много хубави легла,но не ми стават размерите и съм готова вече да удуша моя "мъж",че не си даде зор да се преместим най-после  #2gunfire

яяяя,вече съм в деветото квадратче

# 176
Сонче, снимай и давай да гледам Laughing

# 177
Сонче, честито ти девето квадратче Hug

Относно родитело-учителските взаимоотношения - нещата са много, ама много относителни и субективни. Има например голяма разлика между начален и горен курс.
Аз преподавам в горен курс. В мъжко училище съм - само момчета. Та често ми се  е случвало следното: Обаждам се аз да кажа, че синът на дадената госпожа не идва  в училище, а кибичи из кафенетат из центъра, мота се из улиците. Обаждам се аз: Добър вечер, г-жа Петрова? Отговор: Имате грешка Mr. GreenИ това не ми се  е случвало един-два пъти, естествено, че нямам грешка Laughing

Има и добри родители, прекалено взискателни, с нереални претенции понякога, такива, които с основание искат повече, безотговорни, всякакви. Има и такива учители. Нещата са огледални.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 17:04 от Луда Яна

# 178
mother-of-pearlS знам че в момента си многооо ама много  бясна , но ако мога само да обясна не иска да защитавам никой.
Учителката е в грешка че ги е карала рано сутринта да бягат и да се нагълтат със студен въздух, нямат ли физкултурен салон и смятам че е рано за покриване на нормативи.
А що се отнася до втория част това е изискване на министерството -първите и последните часове трябва да са по-леки като рисуване, физическа култура, изобр. изкуство, а по трудните така де се каже да са по средата на учебния ден на детето. Това са изискванията при изготвяне на учебната програма.
Дано Никол се оправи бързо Praynig

Тед O.k! Ама както казах предните две седмици когато беше топло 6 поредни часа, ги караше да играят в салона на шах....или пък им хвърляше топка, за да играят който иска на народна...и сега тупна тъпана за нормативи....А това за руското присъствие в ежедневието ни - ми аз говоря от личен почти всекидневен контакт с тях (и пак натъртвам Лили не е Рускиня) - тъпа нация са - как са оцелели досега ..акъла ми не го побира.....
А това за всички учители под общ знаменател - беше шегувка  Mr. Green ЗАщото предполагах , че ще се хванете за думата....

Всъщност сега когато Ники вече е 5-и клас и по всеки предмет има отделен преподавател съм много доволна и от нея и от учителите и - липсва онзи субективизъм придружен с подмазваческите напъни на отделни родители....
Всъщност сега си и проличава, кои деца са били ощетявани или им е давано повече от бившата им класна...

Засега се справяме само с бабини илачи..и има ефект....смъкнахме тепературата на 37.8...ама чакам мъжо да ми донесе стар кромид, за онази гадост  Sick с настъргания  лук и захар  Sick Че от погълнатия студен въздух всичко идва от гърлото - оправим ли него, и температурата ще спадне.

Нелчо, да ти е жив и здрав рожденника (на патерици)   bouquet

Сонче и аз искам снимки да гледам...

Мери Попинз - и двамата родители на съпруга ми са учители с над 30 годишен стаж. Татко даже е бил през по голямата част директор на училище - имам богата база за сравнение...Да не ми се обиждат присъстващите тук учители - но тогава си е било престижна работа да си учител. Майка ми е разказвала как по цели нощи е седяла и развивала уроци, за да им е интересно на децата.....Сега биха нарекли такова действие - слабоумие....
Абе щом във втори клас класната по <Роден край> обясняваше на дъщеря ми...че майка и дете НЕ са семейство, трябвало и татко и Ники ми се прибра с рев в къщи, хем по това време вече живеехме с мъжа ми...

Примери за некомпетентност да искаш от мен..и все се чудя "на мен ли само се случва или само на мен ми прави впечатление"  newsm78

# 179
Това вече наистина е шантава работа, но аз съм писала че учителката има грешка.
Писах ти тези щурави изисквания, за да си в час защо е по това време този предмет.
Но пак ще кажа дано по-бързо се оправи детето Peace
А на тема: "Учители и ученици"- фермани можем да развием Mr. Green /във всяко отношение/

Общи условия

Активация на акаунт