ПАЗАРДЖИК-28

• 17 459
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Браво на Нели   bouquet
ДА и е жив и здрав сина и много радост и гордост да носи на мама и тате   bouquet
Надявам се, че на срещата в сряда, ще има повече инфо за нея  Heart Eyes

п.с. много ми хареса това
Цитат
....с косичка!
   Laughing

Честито на патерици на всички празнуващи през последните дни   bouquet

Сонче, как мина срещата с анестезиолога?

# 211
Честита рожба на Нелчо!

Да бъде жив и здрав малкият сладур, да носи радост на семейството си и да има хубаво и изпълнено с лудории детство!

# 212
Честита рожба на Нелчо!!!!!!Да и бъде жив и здрав и много да ги радва.

# 213

Жив и здрав син Димитър на Нели!
Да и носи много радост, гордост и светлина в живота!

# 214
п.с. много ми хареса това
Цитат
....с косичка!
   Laughing

Ами самата Нелчо ми го каза и аз споделям всичко с вас. Пък нали моите и двамката се родиха плешивички, та сметнах за нужно да напиша за косичката. Laughing

# 215
Вярно е много мило  това и с КИСИЧКА  Simple Smile когато се роди синът ми и моята реакция беше същата на всички казвах,че е с косичка.

# 216
Честито на рождениците със закъснение!  bouquet

Жив и Здрав новият мъж Димитър!!! Честито на Нелчо!  smile3504 smile3525

Купих си легло,но е в магазина,утре ще го докарвам. Понеже за мое най-голямо съжаление се налага да останем в този апартамент още известно време и съм ограничена с мястото, търсех легло с много шкафове. Е както и да е, намерих във Вис Виталис. Можеше и по-добро да е, но...  Tired няма значение. Да сме живи и здрави, и по-хубаво ще вземем.
Като го сглобят,ще снимам и ще показвам.
Срещата мина супер, не помня как се казва анестезиолога. Беше много искрен,конкретен и изчерпателен. Доволна съм много. Питах и за цената на нормалното раждане и за нещата,които да си нося.
С две думи - много съм доволна  Peace
Гери,аз от много мислене,накрая нищо не направих със стволовите клетки. Даскалов ми даде тел. на човек от клиника "Малинов" и още един ( не помня от коя клиника  Embarassed)
Но за мен вече е късно, дано не съжалявам някой ден ,че не съм го направила. Защото единствената причина да не го направя е от глупост и от моткане Rolling Eyes

п.с. относно детските градини - аз си пращах детето три месеца в яслата в Здравец,след което го оставих известно време в къщи,докато го вземат в Академика. Няма да конкретизирам,само ще кажа,че ако бях доволна нямаше да го преместя  ooooh!

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 15:53 от soniamari

# 217
И Никол беше и на ясла и на градина в ЗДРАВЕЦ - хич, ама хич не съм доволна, но нямах избор тогава...

Сонче, защо да е късно - на мен ми казаха - говориш по телефона и после отиваш на место във фирмата , която си избрала за ств. клетки. Те ти дават едно куфарче и като тръгнеш да раждаш си го носиш с теб. Израждащият те доктор знае какво да прави. После те взимат куфарчето и си се грижат за него...
НА мен ми казаха за 3 фирми в Пловдив: Smart Cells ; Клиника Малинов и  Cryo SAVE.  Ако те интересува имам телефони  Peace Не съм проверявала дали имат сайт...

# 218
Ами защото предварително искат договор да се подписва, и това да стане преди 9тия месец.
Но не знам,пак ще говоря с моя мъж тези дни,може пък още да имаме време  newsm78
Аз имам телефоните на последните две. Но доколкото разбрах от Даскалов,те са му показали как се взима кръвта и той има материалите. Т.е. аз не си нося нищо,просто им се обаждаме като започне раждането.  Те докато дойдат,ако съм родила, док. взима кръв и после те поемат нещата  по отделянето на клетките.
Даже човекът от Малинов,при който ме прати док., го даваха в "Часът на мама" миналата седмица. Каза,че се надяват до две години да се изгради национална банка, както в другите страни. Като кръвната банка.  Thinking

# 219
Що така не сте доволни от ОДЗ "Здравец"? newsm78 Тя се води базова градина. Трябва да ви кажа, че доста деца, които са ходили там, постъпват после в нашето училище. Децата са супер подготвени и имат много знания! smile3501 smile3501 smile3501 За разлика от децата, които идват от супер прехвалена ДГ...да не и споменавам името.

# 220
Сонче, ще си по-позволя да допълня, че тези двамата криобиолози споменаха, че тук има само 4 банки, които съхраняват материалите в България, останалите изпращат в чужбина.
Това за националната банка е страхотно и дано скоро наистина се осъществи.

Чакаме снимки на легълцето Hug

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 18:44 от Луда Яна

# 221
Яна,така е,но специално тези двете - Клиника Малинов и  Cryo SAVE, съхраняват в Б-я.
 По мнение на Даскалов е по-сигурно да се съхранява в Б-я. Но няма да спамя повече темата.

bouquet

# 222
  • Пазарджик
Честит син на Нелчо   bouquet   bouquet   bouquet !!!

# 223
Нелчо,да ти е жив и здрав бебока!  bouquet
Да ви почерпя днес моята Криси има рожден ден

# 224
Що така не сте доволни от ОДЗ "Здравец"? newsm78 Тя се води базова градина. Трябва да ви кажа, че доста деца, които са ходили там, постъпват после в нашето училище. Децата са супер подготвени и имат много знания! smile3501 smile3501 smile3501 За разлика от децата, които идват от супер прехвалена ДГ...да не и споменавам името.

Искаш ли подробности, а?  Mr. Green 
С удоволствие ще ти ги дам...
Никол беше там от яслите до предучилищна включително...

сцена от яслите: отивам да я забирам - наредени на гърнетата децата и една леля им пее и ги кара да и пляскат "Аз съм волна пеперуда"  #Crazy - незнам дали си спомняте тази култува чалга песновка . И после нашата вкъщи вместо да ми пее "мила моя мамо" се сещате какво ми пее...

сцена от градината 1-ва или 2-ра група - половината деца на театър, другата половина в групата, защото НЕМОГЛИ сами да си вържат връзките на обувките  #Crazy

или пък: на НИкол два пъти и изчезваха златните обици от ушите - веднъж бяха с винтчета , вторият път бяха халки, които влизат една в друга. Когато вече вдигнах скандал и беше стигнал случая и до директорката..тя сама отишла при детето ми и и казала "кажи на майка ти, че ти си по важна от едни обици, стига ги търсила"  #Crazy

или пък: Никол вдига температура на обяд. Дала с моя служебен телефон, моя мобилен, в къщи, на баща ми и сетсра ми също - отивам да я забирам към 17ч. и питам къде ми е детето, при положение че всички деца си играят на двора - а те - ми горе лежи (сама) защото и е лошо. След като разбирам че има висока температура на въпроса ми, защо не са ми се обадили веднага - ами дирекцията беше затворена цял ден...пък и домакинката излиза..та нямаше откъде да се обадим  #Crazy - А иначе GSM-а и виси на врата и  #2gunfire

или пък: изпращат си първокласниците-подготвили са им коплекти с образователни книжки за всяко дете - ОБАЧЕ  вехтата (по старата по стаж) учителка не ще да ги даде на децата....(за какво ли са и 18 еднакви коплекта книжки  newsm78 )и се прави на ударена , но по младичката учителка (добре че беше тя последните две години) я подсещаше на няколко пъти по време на тържеството по изпращането - да не забравим книжките да дадем на децата...

и още много мога да разказвам - как същата вехта учителка , който не я слуша, го хваща с показалеца си и средният си пръст и щипе детето по гушата....НАли се сещате как 4-5 годишното ми дете идва и ми прави показно как госпожата хванала еди кое си дете така  #Crazy

а...и забравих да добавя - много са корумпирани - ако дадеш на градината и директорката ще те знае по именно и госпожите с други усмивки те посрещат сутрин....Иначе си искаха и то редовно....Уж дарение, в кутия...ама който пусне да се запише поименно в една тетрадака по колко пуска  #Crazyщ

Та ..нямах избор - беше ми единствената попътна градина за работата ми....другата беше тази на Лютата, ама там без връзки трудно се уреждаше дете да влезне...незнам сега как е....

п.с. Честит Роджен Ден на Криси - да и жива и здрава и да радва много мама  Hug

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 10:35 от mother-of-pearlS

Общи условия

Активация на акаунт