ПАЗАРДЖИК-28

• 17 450
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Жана и Криси!  bouquet  bouquet  bouquet
Абе, друго си е да си скорпион. Wink Laughing

Гери, винаги съм твърдяла, че отношенията между учител и родител не бива да са като на свекърва-снаха. Peace С рогата напред нищо не се постига...И хората са го казали - "Блага дума желязна врата отваря". Peace
    Относно личния ми GSM - никой не може да ме задължи да звънна от него на който и да е родител, при положение, че в края на месеца сметката за телефона си я плащам лично аз!!! Защото ми писна все от мен да минава!!! (Не, че не съм звъняла). Някой да ми е казал "Браво!"? Или поне да ми е благодарил? Явно всеки си мисли, че съм длъжна да го направя...Но аз не съм!!!
    Можем много да говорим по въпроса...Не защитавам никой. Но пък аз съм и от "другата страна" и гледам, тъй да се каже, и от двете страни. Опитайте се и вие да го направите! Hug

# 241
жана,честит рожден ден!

Много щастие ти пожелавам!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Виви,утре идвам в магазина за професионална консултация  Laughing

# 242
    Сонче, автобусите извозват децата от селата към градските училища.
    Автобуси извозват и ромски деца по училищата, по специална програма. За българчетата такава екстра няма.
    Без коментар за последното...

# 243

Лили, чудесно! Peace
Но едва ли ще бъде достъпна за простолюдието... Rolling Eyes

# 244
ЧРДна Жана  bouquet

# 245
  • Пазарджик
ЧРД на Криси !!!

Честит рожден ден и на Жана   bouquet   bouquet   bouquet !!!

# 246
Цитат
Някой да ми е казал "Браво!"? Или поне да ми е благодарил?
Нели наистина ли никога никой не ти е благодарил?

# 247
Цитат
Някой да ми е казал "Браво!"? Или поне да ми е благодарил?
Нели наистина ли никога никой не ти е благодарил?

Лили, "една лястовичка пролет не прави". Peace

Говоря глобално - родителите са настроени срещу учителите. Защо, вместо да си съдействат?... Та нали и на двете страни крайната цел е една и съща...или греша? Rolling Eyes

# 248
Нелка въпроса беше в извиниението и защо не ми е звъннала, при положение че Никол е била с 39 гр. температура.....а съм и сигурна, че всеки трезвомислещ възпитател/преподавател вкл. и ти няма да искаш такова болно дете цял ден да носиш отговорност за него.... Peace

Ама няма значение вече - както казва Ричард Фиш "минало"  Wink

А за бравото -  каквато и професия да практикуваш никога , никъде няма да го чуваш достатъчно, защото и хората, и шефовете си мислят, че щом получаваш заплата, "браво" не ти е нужно - казвам го от опит...защото знам, че едно "браво" е  много по мотивиращо от която и да е заплата  Peace

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 11:53 от mother-of-pearlS

# 249
Не искам да обобщавам, но най-честа практика в Бг не е поощряването, а критиката. Мислят си, че ако те критикуват ще бъдеш по-старателен, ама...Народопсихология някаква Tired
Винаги съм се чудела защо е така. newsm78

# 250
    Яна, извинявай, ако днес съм те събудила! Благодаря, че откликна толкова бързо!  bouquet

Момичета, утре във в. "Знаме" ще има статия за нашия курс за бъдещи мами.   Peace Днес репортерка е била в РО на МБАЛ Пазарджик по покана на ак. Антонова. Тя е разказала за нашия курс и затова, че вече "имаме" 10 бебенца. Heart Eyes Д-р Стоянов, завеждащият АГО в МБАЛ Пз-к, също е направил изказване. Peace Медийна звезда е била Нелчо, която, както знаете, роди на 01.11. бебчо Димитър. Heart Eyes

П.П. В МБАЛ Пз-к вече има хистероскоп. Peace

# 251
Сонче, къде е частната градина? И пак - яслена група има ли Blush  Като слушам косата ми настръхва...

# 252
Това е каузата, за която се бориха майките от цялата страна с Великденските базари. Вече е факт:
http://picasaweb.google.bg/collibri/11408_Gurmazovo#

Вие сте част от това жилище с подкрепата и организацията на Великденски базар в Пазарджик,организиран от Движение на българските майки, средствата от който бяха дарени за този дом.
Днес беше откриването!

# 253
 smile3507 Добро утро!
Уф,не се издържа вече.....

Браво   bouquet
Mari_Pz, срещу църквата "Св.Петка" ,нямат ясла. Децата трябва да са самостоятелни т.е. без памперс и да се хранят сами  Peace
Аз пак няма да дойда на курса  Tired
Слави е болен. Много учудващо за мен в понеделник стана с думите,че го боли корем,водих го при личната му (без да споменавам имена  Close), която след обстойно слушане и преглеждане каза,че нищо му няма. Но профилактично да му давам Нурофен. Така.....
Вечерта обаче започна да кашля и се оплаква,че не може да диша!?
Вчера след 14ч. реших да го водя да пазара,да се разходи малко детето, НО той върви и хленчи,че го боли и ми сочи ПАК корема.
От пазара - право в Хигия, пред вратата на личната 100човека и съответно всеки гледа в тавана и се прави на луд, никой не става дори да ми отстъпи стол. Побеснях след като сестрата излезе,видя някакво познато нейно момиче и я прати на кафе,защото щяла много да чака отвън.
Да пиела едно каже и да се върне след час.
Мен само ме погледна и пак се прибра в кабинета.
След още половин час чакане, ПРАВА, се ядосах, отидох на другата регистратура,платих си 17лв. като поп и веднага ме прие педиатъра.
 Обаче,той ни прати на ренген  Shocked
В крайна сметка се оказва,че детето е със спастичен бронхит. Сега сме на АБ и 2 сиропа за кашлица.
Аз разбира се,не казах,че предишния ден го е слушала личната му лекарка,щото съм смотана и не обичам да се разправям  Sick
Но просто нямам думи  Cry
 Детето не е пило лекарства 2години и сега веднага АБ.

Сори за дългия спам, но трябваше да си го кажа  Cry

А защо вече не се лекуваме с хомеопатия,това е друг "СЕМЕЕН" проблем,за който пък хич не искам да се сещам,защото ми иде да убия някои ми "присадени" роднини  #2gunfire

Хубав ден Ви пожелавам!   bouquet

# 254
Здравеите и от мен. Аз се включвам да кажа мнението си относно градините.Аз съм доволна от "Юрий Гагарин" , големият ми син е вече последна година там/ предучилищна/. Има две сгради , едната е ясля , едната е градина. Малкият ми син смятам на пролет да го записвам на ясла там . Доволна съм и  от госпожите на Гошко , днес ще имат  есенно тържество и ще ходим да го гледаме.
 Това е от мен . Пожелавам ви лек и усмихнат ден.

Общи условия

Активация на акаунт