ПАЗАРДЖИК-28

• 17 444
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  Добро утро!  smile3503

Много усмивки,детски смях и мечти да има в новото жилище,от снимките,които видях на мен ми хареса жилището,поздравления за всички съпричастни !   bouquet   bouquet   bouquet

soniamari,  Hug
хомеопатията ще стане част от начина ни на лечение,когато осъзнаем начина си на живот,с какво се храним,лекуваме и какво мислим и последствията от всичко това,но всеки ще извърви пътя за различно време.Бързо възстановяване на Слави .

Есенен ден!

# 256
привет нова съм.и искам да попитам къде мога да запиша дедето  си при добър личен лекар.предварително благодаря. Wink

# 257
sofiq_78,  може би всеки ще ти препоръча своя педиатър, но мисля, че най-много майки от форума са при д-р Кръстев, дано не бъркам само Hug

Сонче, бързо оздравяване на Слави Hug Аз също вярвам в хомеопатията.Може би още не сме узрели всички, че трябва да използваме природата колкото може, ние сме част от нея и е нормално тя да е "измислила" как да ни лекува много преди докторите Hug Hug Hug
А за личните в Хигия - по-голяма лудница май никъде няма. Не бих си избрала личен лекар, който преглежда там. Hug
Нели, браво на ак. Антонова!Хубаво е повече раклама за курса.   bouquet
Хубав есенен ден от нас!

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 10:46 от Луда Яна

# 258
Почувствах се много добре като видях снимките - Яна благодаря, че ги сподели  Hug
Като гледам аккво са направили, то нашето сигутрно е като чаша вода в море...
НАдявам се само да има и по нататъка снимки, как се справявт децата там  Peace

А кой е д-р Кръстев, и къде практикува?

# 259
mother-of-pearlS,мисля си,че ако всяка майка своята мъничка чаша надежда даде,колкото и малка да й се струва,заедно ще можем да постигнем повече.  Peace

# 260
На мене ми препоръчаха Д-р Величков.Някой имали информация за него.благодаря

# 261
Мноооооооооооооооооооого се радвам за това което сме направили всичките заедно, голяма сила сме да знаете, важното да сме заедно.
Сонче много ми стана мъчно за това което сте преживяли, направо не знам кога  и как ще се оправим с личните лекари.
Нашия личен лекар ни е семеен приятел направо се чувствам благословена в това отношение.
 Аз честно казано скептично се отнасям към хомеопатията,  в Украйна  консултирах такива фирми и се запознах с политиката им, която е нещо от рода "Да не навредиш" а това за мен е различно от "Да помогнеш" но това  е само мое мнение. Аз вярвам в профилактиката и затова давам имуностимуланти, витамини  и много вярвам в  бабини методи.  

# 262
Здравейте момичета просто съм бясна  Closeпоръчах на малкият дрехи от един френски сайт и сега се указва ,че не се знае кога ще дойдат а аз се надявах да са тук за рождения ме ден.

# 263
Надинка ако е от Лареду-то, там ги позабавят Peace
Сонче, скорошно оздравяване на Слави Peace
Яна и аз не знам кой е д-р Кръстев newsm78

# 264
д-р Кръстев е педиатър и личен лекар - практикува в Ескулап. Често е споменаван , но в лекарската тема.
мисля си,че ако всяка майка своята мъничка чаша надежда даде,колкото и малка да й се струва,заедно ще можем да постигнем повече.  Peace

smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 16:15 от Луда Яна

# 265
мисля си,че ако всяка майка своята мъничка чаша надежда даде,колкото и малка да й се струва,заедно ще можем да постигнем повече.  Peace

smile3501 smile3501 smile3501

То и такава реклама имаше: "Заедно можем повече!"... Peace
Яна, много се радвам! Всичко изглежда чудесно!
Соня, бързо оздравяване на Слави! Hug
Уф, не че ме пита някой, ама аз да си кажа. Laughing Вярвам повече в яката химия, когато се появи проблем. newsm78 Макар че колкото по-рядко се използват АБ, толкова по-добре...
sofiq_78, добре дошла!  bouquet

П.П. Вчера бях на свиждане на Нелката. Изпраща на всички ви много поздрави.  bouquet Държала се е геройски на раждането. Не е извикала нито веднъж - мама героиня! Heart Eyes

# 266
Статията в ЗНАМЕ е доста изчерпателна по отношение на курса за бременни  Peace
И Нели изглежда там много добре...е имаше едно нещо дето не ми хареса на снимката, ама само на НЕЛИНА ще го споделя на 4 очи  Twisted Evil
Аз иначе очаквам повече инфо как е минало раждането довечера - нали сме на курс тази вечер?

По отношение на личните лекари и аз съм в дилема - засега съм доволна от ДЖиПиТо, ама за бебока искам педиатър, а не общо практикуваш....Искам освен да му води консултациите и имунизациите и да мога да му доверя да го лекува, ако се наложи...а и искам да не дрема пред кабинета с една тумба болни и кихащи ..Искам като да мога да се обадя по телефона, да си запиша час и да влезна в кабинета в точния час...а още по-добре , ако прави визитации по домовете..........ама май много искам  Thinking

# 267
Статията в ЗНАМЕ е доста изчерпателна по отношение на курса за бременни  Peace
И Нели изглежда там много добре...е имаше едно нещо дето не ми хареса на снимката, ама само на НЕЛИНА ще го споделя на 4 очи  Twisted Evil
Аз иначе очаквам повече инфо как е минало раждането довечера - нали сме на курс тази вечер?

Laughing СЯщам сА! Joy
Да, курсът за бременни е довечера, от 18.00 часа, на същото място. Peace

# 268
Уф,цял ден играем на Монополи с дребния и вече  Close
Кръста ме боли,и само къщи виждам  Crazy

Как мина курса?
Гери и аз искам така ама не намерих. Ако ти намериш, свиркай  Flutter

Легло скоро не чакайте. Нашия татко взе да се опъва нещо,не дава да го слагаме преди да се роди бебето. Защото го купихме розово и ако доктора бил сгрешил,да може да го върнем - има логика,но на мен не ми се иска да е така  Rolling Eyes

Нещо ми се губи Ива  newsm78

# 269
Сонче , малко остана, мила! Таткото ще сглобява легълцето като се роди Малечка Палечка! Heart Eyes

Поздрав за лека нощ за всички:
http://vbox7.com/play:bb2f25d7

Общи условия

Активация на акаунт