Отговори
# 210
Ние май ще откараме към скорпионите. Разкритие никакво и близките дни няма да го бъде, показа прегледа. Иначе всичко е супер и сега през ден ще ходя на запис на тоновете. И май ако до 22-ри не се роди ще го побутнат малчугана. Дано все пак се появи тази събота и неделя. Sad

...и понеже забелязах със закъснение: Честита рожба на Бебочка! Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 14:39 от Cappucino

# 211
Привет и от мен! Едва намирам време да седна на компа за няколко мин. На новородилите мами - честито, много радост да ви носят дечицата!
Някой може ли да ми прати съвет на лични какво да правя с кърменето , че е голям зор, а нямам време да изчитам всичко което пишете. Малкия е гладен, а заспива на гърдата ми и не мога да разбера наяжда ли се или не. Моля за помощ  Cry

# 212
ЧЕСТИТ БЕБОРАН НА МАНАНА!!!! БРАВО МАМЧЕ!!!! ГОЛЯМ ЮНАК ИЗЛЕЗЕ НАКРАЯ   bouquet  Grinning!!!!

syconium, до първия- втория месец е най- големия зор според мен... после се окопитват и човечетата и майките, а станете ли на 6 месеца- така ще сте си свикнали и толкова ще сте порастнали, че може и за второ да се замислите  Heart Eyes Wink

Фийл Ю, абе ти фенка на Депеш ли си Simple Smile? Хич и не мисля да раждам преди датата си аз да... Имам смътен спомен от списъка на първа страница, че твоя термин беше на 18ти май  newsm78... моля ти се пусни един постинг, ако затръгваш към болницата!!!!

galaxa, поне по 20 минути активно сукане се опитай да докараш минимум... Не го оставяй да заспива преди да се е насукал- тормози го с гъделичкане по гушката, зад ушите... не спирай да му приказваш... при мен и леко отдръпване на зърното от устата му, без да го вадя работеше, но специалистката по кърмене ми каза да не го правя това последното, предполагам, за да не си разранявам зърната... Бебоците се раждат изморени и първите дни са така... упорство трябва... Докато суче- опитай да го  наблюдаваш и слушаш дали гълта или се прави...

# 213
Честито Бебочка! Аз какво ви казах, че сега ще се изредят всички преносващи мами...

Фийл внимавай с душовете и ако има ефект ще кажеш, аз не смея да пробвам.

Ама наистина ли си мислите, че един душ ще предизвика раждане?  Joy Мен ме съмнява, ама тъй като съм експериментаторка, ще пробвам и ще кажа  Grinning Поне не е хапче  Peace

Капучино, аз си мислех, че ще си преди мен, а нямаш още разкритие....  newsm78 Аз имах преди седмица 3 см, кой знае сега колко е, ама и аз като теб почвам да се настройвам за Скорпион  Whistling

Шики, голяма си поспалана! Даже си помислих, че си зараждала през нощта, а ти - сънища сънуваш.........  Hug

Татко Адмирал, ние подарихме преди 3 г. на екипа обедна почерпка - пилета на грил, бира, запечени картофки в масло, ядки и бонбони... Не знам откъде го беше купила майка ми, ама всичко беше готово... А идеята с виното и сирената и на мен ми допада  Peace

Софко, ако не е през нощта, ще пусна  Mr. Green Иначе, има вероятност да събудя баткото, без друго ще настане голяма лудница ако е през нощта - ще събуждаме цяло семейство - мамата ще идва вкъщи и ще ляга при Денис, а таткото ще ни кара към болницата, че кой го знае моя мъж колко ще се притесни  hahaha

# 214
Вече имам нови зъъъъъъъъбииииииии! Party
Оле колко добре се чувствам! От месеци постоянно се съобразявам с тях! Като бабка бях! Сега ще си дъвча и от двете страни! Голяяяяяям кеееф! Сега ще изплющя един голям шоколад и ще дъвча от всякъде! tooth
Зъбара се побърка с мен, защото малката правеше опити да го шутира! Почти го достигна! hahaha Все правеше почивки, да се успокояло бебето, ама и тя го чакаше, само да ме подпре/смачка ми едната цица, щото тя много голяма, а пък зъба е от другата страна в дъното Joy и нямаше как/ и го почваше здраво! И той ме пита "ама ти сигурна ли си, че е момиче? Много агресивна!" hahaha
А наистина няма ли някой инфо за майти бабка?
Фиил, ти с т'ва разкритие да не стане като предния път? Нали не си усетила никакви напъни и прочее... На водите ли разчитаме? Laughing

# 215
  • София
Честито на Бебочка!  bouquet

Фийл, аз пък мисля, че въобще няма да го дачакаш Скорпиона, ами ще е много по-рано.

Шики, честити зъби. Аз така и не успях да си оправя 2-та кариеса. После с 2 деца не ми с е мисли кога ще ми остане време за зъбар. Rolling Eyes

# 216
  • Бургас
Мананче честит голям мъж-да ти е жив и здрав. smile3525

Бебоче честит ти Калоян мила Hug

Шики честити нови зъбки.
Пък малката ще е с характер като майка си smile3521
борбена натура и луда глава.

# 217
Айде момичета, пишете, спамете! Laughing Имам нужда от вас!  bouquet
Неди, ако малката сладурка спинка и ти имаш време пиши как си и какво се случва при вас! Hug
Наде, падането май не ти докара скорошно раждане? Laughing
Дезирела, ние с тебе сме с един термин. Я ми разкажи как се чувстваш, че да знам на какво дередже сме от тая дата. Везни ли ще сме или скорпита? Майлили ни поведе вече, така че нищо не се знае! Аз нямам никакви признаци още, само нощем ме боли срамната кост, ама не много силно. От как спрях магнезия ми спряха и подготвителните контракции hahaha, едва снощи има 2-3 много леки и кратки! Но ми се струва, че леко ми е виснал корема или така ми се струва... И на всичкото отгоре съм качила един кг! Ама с тоя кус-кус дето дъм го погнала напоследък...ще кача и още!

# 218
Честити зъби, Шики!!! Ееее, добре че се нави да отидеш! Ама голям екшън сте му направили на този зъбар, тя твоята госпожица май на никого няма да те дава да те пипне  Mr. Green Или просто отсега се изявява през публика  Mr. Green
Предния път не усетих първите 5 см, защото и аз като Госпоицата много хайманосвах... Ориентирах се в ситуацията като ми изтекоха водите  Simple Smile
А напъните бяха 8 часа по-късно и излъгах акушерката, че имам напъни, а нямах...  Embarassed Просто ги чух, че съм на 9 см, изчаках към 40 минути-час и почнах да викам: Искам да напъвааааааааам!

Рени, вече чак ми е смешно  Laughing Днес ходих като кобилка (или по-скоро като камилка с една гърбица отпред), освен че ме заболяха краката и малко контракции, всичко си е спокойно  Sunglasses
Ама и ти се хвани и си напрви 2-та кариеса - за час ще ти ги направят! После наистина ще бъде много трудно и ще ти е по-притеснено, защото ще се съобразяваш с режима на бебо... Аз си оставих само един мъдрец за вадене, въпреки че е много зле... Ще изтърпи докато родя...

# 219
  • Бургас
И да се оплача пак сме със силиконови зърна -това дребно мишле така ми разрани заърната,че ми се реве докато засуче. smile3516
Ама не се отказвам де-пия вит.Е и чай за кърмачки на ХИП.
Днес Никол яде на 1-1,5ч,защото когата сме със силиконовите зърна тя не се наяжда хубаво,защото се уморява по-бързо.
И общо взето от сутринта ми виси на циците. Joy
Страшна картинка сме.

# 220
Като стана дума за зъбки, някой знае ли как е Никози? И за Майлили нищо ново не съм чувала... Сигурно са добре де, ама ако някой знае нещо да каже да не ги мислим Hug! Нямам търпение да видя и техните бебоци! Вече започвам да ги различавам! Кой е малък пънкар, коя мацка е с дръпнати очички...не са ми просто бебета, а нашите бебета! Hug

# 221
Алис, току що ми казаха че в родилно на окръжна няма свободни легла, дори гинекология била пълна с родилки. Какво ще правим ако решат бебоците да излизат  Joy Май ще се редим на опашки за раждане и легла, а дали няма да ни насочат към частните болници  newsm78
Леле, ти ме шашна. Сега ще й ударя на бебата една молба да чака .......докога обаче, кога ли ще се разнесе навалицата  newsm78

# 222
Неди, в каква дозировка го пиеш това Витамин Е? Правиш ли почивки/прекъсвания?

Абе много време мина, че да ти разранява пак зърната, да не би да не захапва правилно? newsm78

Алис, Шивани каза, че преди, по време и след пълнолуние се раждали много бебета! Ако е вярно, от утре нататък трябва да намаляват и другата седмица да е по-спокойно....

# 223
Като заговорихте за походки, днес видях едно момиче, което в далечината обърках с много стара баба! Ходеше едвам, едвам ама буквално като охлюв се придвижваше! Колкото повече се приближавах толкова повече невярващо виждах, че това е бременна жена! Поне в 10-ти месец беше, казвам ви! Лора мам беше като манекенка в сравнение с това момиче! Подпряла се с двете ръце за кръста и просурква крака бааааавно, бавно! Милата, много ми стана мъчно за нея! Дано вече да е родила!
Та добре сме си ние Laughing!

# 224
  • Велико Търново
Ето ме и мен най-накрая! Не Шики, не ми докара по-скорошно раждане, даже напротив Simple Smile Днес бях на 2-те консултации: в АГ-то ми направиха запис на тоновете (ок са) и докито каза, ако до тогава не съм тръгнала да раждам в понеделник да отида пак на запис. Вика ми "Спокойно, няма да те приемаме, само ще почнем всеки ден да те наблюдаваме!".

После при другия отидох, кръвното ми си е нормално, бебка си е правилно разположена, но главичката и още е подвижна, така че надали ще си изпревари термина. Докторът ми даде най-много до четвъртък и да съм родила Simple Smile Естествено, забравих си картона вкъщи, та писаха на листче  Joy Излезе, че съм свалила 2кг  Shocked А обиколката на корема не е мръднала от почти месец.

Алис, изчистих си кутията. Кога са ми занесли болничния обаче незнам, защото аз го оставих в офиса, пък шефа кога го е дал на счетоводителката, нямам идея. Иначе на 5.09 и изпратихме сканиран болничния лист, ама каква работа и е свършил...

И накарая ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЕТА!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЧЕТАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт