Отговори
# 195
  адмирал,поздрави на Параходчето smile3525!И аз да ти отговоря на питането.На акушерката дето не се отдели от мен и изроди малката бухтичка от благодарност и направих една благодарствена кошница с червено вино,сирена,бонбони и мезета,с една картичка и 100лв в нея.Кошницата я направи майка ми под мой инструктаж,а не сме я поръчвали.А на педиатрията не съм дала нищо,защото в Тина Киркова отношението им към родилките е ужасно и се карах с тях.Отвратителни са и се отнасят с нас като с кучета,затова нищо не им дадох,само на акушерката съм дала.

# 196
  • София
Да й е честит малкият Калоян на мама Бебочка!!!   bouquet  bouquet  bouquet Да е жив и здрав, много усмихнат и послушен  Hug
На мама - бързо възстановяване Hug Hug  Hug

# 197
Честито на Бебочка, бързо да забравя трудното и да се радва на малкото си слънце   bouquet!!!
Надежда, кутията ти за ЛС е пълна

# 198
Бебочка, честитооооооо! Живи и здрави и бързо възстановяване!

# 199
Честито на новите мами   bouquet
На мен днес много ми тежи корема и ми е много трудно да ходя. Само лежа и пъшкам. Дано скоро се роди че ..........................
Поздрави на всички..

# 200
  • Bulgaria
Честито на мама Манана и Бебочка! Да са им живи и здрави слънчицата и много много да ги радват. Изненадват ни тия момичета, както са на компа и след няколко часа......оп новина за бебе Laughing Дали и с мен така ще стане? Mr. Green Аз днес съм на ЖК нямам търпение да я видим и да каже примерно че поне се е смъкнала.Ще пиша после като се върна. И мисля да отида пеш малко да се раздвижа, барем родя  Rolling Eyes И аз съм на мнение че секса не помага, то като си реши че ще си стои при мама на топло, нищо няма да помогне.
Капучино да ти е жив и здрав рожденика и да му подариш най- хубавия подарък!!  bouquet
Фийл внимавай с душовете и ако има ефект ще кажеш, аз не смея да пробвам.
За почерпката и аз знам че им е писнало от бонбони, торти и уискита. Това с пицата ми хареса, но само ако изписването е на обед, че тя после ще стане на каиш Joy И кошница с разни неща вътре също е добра идея. Хубаво винце и мезе идеално! Thinking
Ай де ще ставам после пак ще се включа да ви видя. Лек и усмихнат ден момичета!! Heart Eyes

# 201
  • при любимите ми хора
БЕБОЧКА,МАНАНА,
ДА СА ВИ ЖИВИ ИЗ ДРАВИ БЕБЧЕТАТА!
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ВИ ЖЕЛАЯ!

Ние днес сме ранобудни,нещо съня ми бяга,дали от притеснение,дали от вълнение,от какво ли?
Времето е хубаво при нас ,което е очудващо,ама нямам сили да излизам,може ли така да ме изостави тялото ми,а? Crossing Arms
Иначе съм в предстртова треска,майка ми пристига утре живот и здрае!И стискам краката до Неделя поне ,за да мога да я разведа малко из центрото,ама дано устискам и не се раглобя някъде по улиците! Crazy

Фийл,благодаря за успокоението! HugИскрено се надявам ,4е няма да съм и аз така,ама божа работа.Чух се с нея по-късно вчера,вече можеше да говори.Няма да навлизам в подробности,но едно беше ясно въпреки болката и умората,само придърпваше малкия към себеси да се гушкат и хапват...Тук бебчетата са постоянно про мама,ако всичко е наред.

# 202
Добро утро!  food010
Как съм спала до сега не ме питайте...нали ви казах, че тези сънища ме уморяват! Rolling Eyes
Честити бебоци на Мананка и Бебочка! Много хубаво е започнал днес деня! Да сте много здрави, да папкате хубаво, да спите нощем и бързо да се възтановявате! Hug

Честит рожден ден и на таткото на нероденото Капучинче!  bouquet

На таткото Адмирал - на мен много ми хареса идеята с кошницата, с вината и сирената!
Аз сега се приготвям и отивам на зъбар...отново Sick! Стискайте ми палци да не ме мъчи много!
На всички останали мамчета/бъдещи и настоящи/ Hug Hug Hug

# 203
Ехааааааааааааа, Честито и на Бебочка! Бързо възстановяване, много здраве и успех!
Цитат
А как ме боли срамната кост  ooooh! не е истина направо, все едно ми се прещипват костите и се забиват в месото, докато се наместят пукат яко.... ooooh! ooooh! ooooh!
И мен много ме болят костите и околностите им там долу, болката понякога продължава час. Сигурно е подготовка на мястото за събитието, но си е неприятно. Обаче ми вдъхва надежда, че може пък после да е по-леко...след като има предварителна разгрявка   Mr. Green
Сиска и Ванчето, много са ви сладки големите кореми  Heart Eyes
Алис, ама то не бе наместване, не бе чудо ooooh! Дано да си права Praynig При мен постоянно си ме боли, едвам ходя... Както казва gale, как може така да ме изостави тялото  newsm78

# 204
  • в здрача
Честити бебчета на Sharees, Didkadn, Kриси, R_adi, Manana и Бебочка !
Да те няма във форума 12 часа и колко много нови бебчета са се родили  Grinning Да са живи и здрави, да папкат и да радват мама и тате!

Аз пак не можах да спя като хората. Не стига, че си легнахме в полунощ, ами пак точно в 4 започнаха болките в таза, придружени с безболезнени контракции и лудо ходене до тоалетната. Нито да легнеш, нито да станеш, този път продължи чак до 7 ч сутринта, тогава и съм заспала и в 11 всичко наново. Имам чувството, че чак дупето ми е изтръпнало и горната част на краката, а бебчо е спокоен и само подритва . Вече започвам да се замислям дали ще дочакаме термина, камо ли скорпиона, ама нали сме се "разбрали" с бебчо ако е момиченца да излезе везни, пък ако е момче - да излезе скорпионче. Като го кажа на някой и се смее, пък аз обяснявам - че тъкмо ще разбера доколко ще ме слуша бебето  Laughing Мислех че съм си стегнала багажа, пък преди малко фиксирах и сапунерката и зарядните извън него. Какво ли още съм забравила  newsm78

# 205
Честитоооо и от нас на новите мамчета, да са живи и здрави бебковците и бързо възстановяване на майчетата  bouquet
Лек ден милички отиваме навън да съберем малко вит. Д, че не ни харесва много прогнозата за следващите дни. Целувки от нас!

# 206
Цитат
Цитат на: alliss3 в четвъртък, 16 октомври 2008, 11:38
Цитат на: tediko в четвъртък, 16 октомври 2008, 11:17
А как ме боли срамната кост   не е истина направо, все едно ми се прещипват костите и се забиват в месото, докато се наместят пукат яко....   

И мен много ме болят костите и околностите им там долу, болката понякога продължава час. Сигурно е подготовка на мястото за събитието, но си е неприятно. Обаче ми вдъхва надежда, че може пък после да е по-леко...след като има предварителна разгрявка   
Сиска и Ванчето, много са ви сладки големите кореми 

Алис, ама то не бе наместване, не бе чудо  Дано да си права  При мен постоянно си ме боли, едвам ходя... Както казва gale, как може така да ме изостави тялото   

Радвам се че не само аз съм така  Blush Имам чувство че ще се разчекна. Ходинето ми е като клатещо се пате и не мога да си кръстосам краката като седна. Алис, дано да си правя с подготовката Simple Smile...

# 207
Честити слънчица на новите мами Манана, Бебочка, Шарииз и Крисси. Щастливи дни с малките създания им желая.

Ние сме добре. От както засукахме, искаме само на гърдичката да седим. Тъкмо преди малко успях да закуся, но вече се чувствам много по-спокойна. За сметка на това къщата ни е с главата надолу.
Мамите с опит ще споделят ли кога минава най-трудното ?  Wink

# 208
Мислех че съм си стегнала багажа, пък преди малко фиксирах и сапунерката и зарядните извън него. Какво ли още съм забравила  newsm78
Погледни този списък:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pJa5j7N0rdo2BPOM6qN14cw
Преди доста време  Инчето го сложи на 1-ва стр. Толкова е подробен, че все ще те подсети за още нещо  Peace

# 209
Алис, току що ми казаха че в родилно на окръжна няма свободни легла, дори гинекология била пълна с родилки. Какво ще правим ако решат бебоците да излизат  Joy Май ще се редим на опашки за раждане и легла, а дали няма да ни насочат към частните болници  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт