ние снощи имахме рекорд май- 5 хранения за 24 4аса като в тези 5 се включва и 1 нощно. ама сутринта бях като
едвам я до4аках да се събуди.а уикенда така добре си поспахме нея- до 9-10.направо райско:))
хайде хубав ден от нас
. Направо не можах да пвярвам,баща й ставал на два пъти да я проверява,а аз съм спала като "куче пазач"-непробудно цяла нощ
.
.
) и пиша, че ми е малко кът времето днес 
през деня също
много съм доволна 
все така да не ги усещате 
винаги много съм се плашела как ще понеса този момент и аз, моята едната баба ми е адски любима, дано да не е скоро
жалко, че на такава дата, точно на юбилея на майка ти
много прегръдки изпращам...
) в петък е един малък ад 
дея много е порастнала 
) му турих мазута и ще захранвам
днес отивам за някакви пюрета с абълки или с круши, и без това акането пак се закучи (въпреки чая) и ще давам по лъжичка-две на ден, да видим
днес съм на ендокринолог да потвърди 5тата...
аз едно парче шпек като си хапна и малчо после се превива половин ден, а ако изпия и кафе... ще си кукуваме 3 дни двамата 
Всичко иска да хване и естествено да го пъхне в устата.
.
. И хич не ми се иска да ми спре, ама каквото сабя покаже. 
и дано на всички да им излизат тихомълком като вашите
Дайте идеи
...
много интересно какво друго бимогло да бъде?
освен че боцка го пробвахме с метална лъжичка и ............чукна 

, сега сме с втори, като го изяде-пак ще вземем.

От две нощи насам я чувам като се буди към 3, ставам и само я гледам в тъмното. Тя започва да си мачка ръцете, гука си нещо и мляска и полека лека се отпуска и пак заспива.
Всичко трае не повече от 15 минути. А аз бързах да й дам цицата докато е кротка уж да не се разплаче, пък то какво се оказа.. Сама съм си правила мръсно.
И най-хубавото е, че гърдите ми вече не се пълнят до болка, както преди. Като се събуди гладна тъкмо са набъбнали до поносимо.
Някои вече бяха споделили, че зеленчуковите ги затоплят, а как? Може ли в микровълновата или на водна баня? 
Та, относно забавленията си мисля, че все пак през зимата ще бъдем по-големи, ще можем да сядаме и има доста играчки за тази възраст. Разни такива примерно с формички, които трябва да се сложат в точната дупка, или нещо с различни цветове и музика. Аз помня, че като търсих да й купувам нещо за ранните месеци имаше доста неща за над 6 месеца. Така, че се надявам все нещо да намерим.
А сега, освен всичко друго, трябва столче за хранене да търсим. 

Някой дава ли от този вид мляко? 
и удължи паузата! 

Препоръчани теми