Какво става с форума??? Хостинг проблеми???

• 7 011
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
Уау!!!!!!!
Отварям аз форума и търпеливо се нагласям да чакам докато се отвори и ... о ,чудо- та форумът "лети"!!!!!!!!!
Сърдечни благодарности на Мамма и  Еди!

# 91
Много, ама много се радвам, че вече има резултат  Hug

Проблемът бе комплексен - от една страна имаше проблем с достъпа до сървъра на НетИнфо, който управля рекламите тук и от друга сме позапълнили канала за навън.
Тук е мястото изключително много да благодаря на хостера ни - ЕВОЛИНК, които отреагираха много бързо!

# 92
И аз да благодаря   bouquet
Спасявате ме от скучен работен ден, понеже си свършвам работата бързо-бързо всяка сутрин и после цъкам тук цял ден. Laughing

# 93
..... Докато го напиша и проблемът се реши......

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 17:22 от star

# 94
Аз пак имам проблем днес. Не е като преди, малко по-бързо се зарежда от тогава. Но е доста бавно в сравнение с нормалното.  Confused

# 95
Хм, при мен няма проблем  Thinking

# 96
И при мен няма в момента.

# 97
Аз пак имам проблем днес. Не е като преди, малко по-бързо се зарежда от тогава. Но е доста бавно в сравнение с нормалното.  Confused

Аз едва постнах сутринта едно съобщение. А после форумът се изключи за известно време напълно. Изобщо не се отваряше. След това тръгна бавно, в момента май е добре вече. newsm78

# 98
И при мен се пооправи.  Peace Но сутринта (след обяд БГ време) беше мъка...

# 99
  • Стара Загора
Днес сутринта българско време всички имахме трудности при посещенията си във форума... Но всичко беше навреме оправено и отново се радваме на "бърз" форум...
newsm10

# 100
Имам пак същия проблем. От няколко дни и между 13-17ч бълг. време, после си е добре. Не е толкова бавно, както когато беше пусната темата, но днес е много по-зле от вчера. Само при мен ли е така?

# 101
Не е само при теб. И при мен е същото. Но днес е наистина по-зле.  newsm78

# 102
Рязко е вдигнато натоварването на сървъра и затова в пиковите часове има затруднения.
Подготвяме в най-скоро време ъпгрейд на машините, който ще разреши проблемите.
Извинявам се за неудобството и благодаря за разбирането!

# 103
може ли да ми помогнете Praynig
от два дни имам следния проблем :
не мога да влизам във форума от нашия компютър,имаме два от единия няма проблем,а от другия не мога
Къде да търся проблема newsm78

п.п. двата компа са на различен нет

# 104

Имам пак същия проблем. От няколко дни и между 13-17ч бълг. време, после си е добре. Не е толкова бавно, както когато беше пусната темата, но днес е много по-зле от вчера. Само при мен ли е така?

Дано скоро да се разреши проблема, защото особено в следобедните часове с ужасни мъки влизам във форума.

Общи условия

Активация на акаунт