В парка, яслата, градинката, играе си Май-чето с дружинката!

• 10 271
  • 275
  •   1
Отговори
# 15
актьорчета са те, актьорчета! камен цирково ляга на земята по корем, прихлупва си главата с ръцете и започва да реве с бойко разтрисане на рамената. това се случва и на улицата най-вече, нали се сещате. ако съм в настроение - просто давам каквото там е искал. ако не ме е хванал в усмивка, обаче, чинно си заставам до него права и изчаквам да свърши с театрото, за да продължим на където сме тръгнали. понякога търкалянето отнема до 10 минути. мамин лигльо  Mr. Green

# 16
Joy

мира снощи вдигна т Sad  днес засега е пушка Praynig Heart Eyes ама нема да ходи на ясла и благополучно повтаряме предната седмица ходене пон-сряда, а четв-неделя вкъщи Wink мн кофти така значииии Confused сега уикенда мислехме да ходим до троян по голям повод, пък ще смне с автобус и там вируси ooooh! сигурно ще отидем, дано не се влоши, то по принцип да е добре де, остави пътуването Praynig

вече реших да давам имуностимулатори, чудя се за цитросепт или есперитокс, както и да добавя капане на сребърна вода Аркол и на клеева тинктура newsm78 някой да мнение кое е най-добро, а като цяло не исках да и  се набърквам в иммуната система, белите кръвни телца и т.н., ама явно не може да се стабилизира, нослето си продължаааава да сополиви Confused

# 17
Ако секрета не е прозрачен, Ниночка, най-вероятно си имате бактерия, трябва да се направи посявка.
Колкото до имуностимулаторите... ще замълча, че мнението ми е крайно отрицателно.

# 18
хм, това за бактерията е идея, мерси  bouquet щото днес и на педи звъннах, като се чудехме дали да я пускаме, и се разбрахме утре следобед да ходим да види мира, та ще я питам за изследване... то колко ли време отнема newsm78 иначе тя беше казала, че според нея е вирус, които стои, тъкм осе излекува, и се лепка нов пак в нослето, мутират и т.н.

а цитросепт не е ли по небъркащ се от имуностимулатор?

# 19
Мен много ме е шубе да давам имуностимулатори, от сега да му се набъркаш в имунитета!  newsm78 Ако е за възрастен човек - да, но за дечковци....

# 20
да бе, и мен  Rolling Eyes още повече, че я кърмя все пак  Heart Eyes newsm78

този цитросепт е сам огрейпфрут, все едно си и давам свеж, а newsm78

# 21
По добре посети хоемеопат той пак ще закрепи имунната система  (с билкови историй)  на детето но поне го прави индивидуално след дълго инетервю .Аз водя каката и съм много доволна  Peace
Тази сутрин и двете плакаха, а като отнасяха Мая така жално ме гледаше все едно съм я предала  Cry

# 22
карчита   Hug

ниночка, аз питах педиатърката, каза че като не е боледувал засега няма нужда от имуностимуланти. иначе знам, че изписва рибомунил. аз съм решила да пръскам стеримар и да дам няколко дни витамини - саностол имам или вит ц, като превантивна мярка.

# 23
# 24
  • България
Сладък къдрав бонбон  Heart Eyes
ниночка, а Мира откакто тръгна на ясла има ли промени в желанието за сучене. В смисъл да се опитва да навакса за времето, в което не е с теб и да суче по-често през нощта примерно?

# 25
не, все така начесто е Mr. Green  тя се будеше и се буди поне 3-4 пъти Crazy то по начесто от туй направо нема да спим ooooh!  Laughing

# 26
Привет и от нас! Hug
Карчита,кураж и спокойствие,ще се нормализират нещата.
При теб,е двойно и емоцията е на макс,не се предавай! Hug

Ние нямаме и ден пропуснат без ясла,всичко е спокойно.
Даже си имаме много дебели бузи,и гушичка. Wink
С две думи и понася добре яслата,но и аз си мисля,че ясленските болести трябва да се преодолеят.Та по този повод,са задължителни имуностимолантите.
Попаднах на това,като се ровя два дена из нета.
Не съм изчела темата до край,но за Респивакс са малки.
Иначе не бих се замислила.

# 27
И ние тази сутрин се разплакахме на влизане, досега даже сам си влизаше, ама взе да се усеща милия Sad
Влязохме и той директен кръгом, ревна и ме гепи за крака Rolling Eyes
Опасна работа е, и нека някой ми каже, че не са хитри  Mr. Green

# 28
  • София
здравейте!
Ние вчера бяхме на кунсултация при педи. Мерките ни са 9,400кг и 79см. Докторката каза, че си отглеждам баскетболистка  Simple Smile
Искам да похваля моята сладурана, че въобще не се разплака и се държа много културно. Само дето се опитваше да грабне слушалката на докторката. Може да стане лекарка знам ли  Laughing
Кураж на ясленчетата и бързо зодравяване на болните!

# 29
марте,много кльощава твойта принцеса...семира беше 10 кг. на 6 месеца  Mr. Green иначе семира вьрви доста висока,с глава е над наборчетата си,сега трябва да е кьм 90 см.

Общи условия

Активация на акаунт