В парка, яслата, градинката, играе си Май-чето с дружинката!

• 10 268
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте Майчета!

Блягодаря Ви за хубавите пожелания!
Имения ден мина добре, Митето получи много подаръци и беше много доволен. Снощи спа малко неспокойно, явно го мъчи някое зъбче, дано скоро да пробие венеца Praynig

# 271
на нас ни беше първи ден в яслата, като цяло се е държал повече от мъжки
сутринта не ни погледна, като се понагледал и понапипал на играчките се сетил за нас и както казва лелката - надул сирената, ама писъци без сълзи. после се успокоил и дори поспал. хапнал добре, и много досаждал на едно приятелско детенце, което е обаче повече от 1 година по-голям
ние сме най-малките  Confused и аз съм много разтревожена. утре ще ходи пак, пък ще видим. за сега на по 3-4 ч до обяд, че няма кой да ни гледа

да питам, майчето, че беше спец по редуването на капките за колики - какво даваше (ей как се забравя само  newsm78) че едни приятели имат бебе на дни, не спира да плаче девойката. казах им за сабсимплекс не помага, ще давам и лефакс, ама още нещо имаше...помагайте, че съвсем съм изветряла

# 272
Аз давах бейбинос и еспумизан. И двете помагаха, но за кратко време, после си имаше пак рев.

Директорката на яслата пък на някакъв курс 3 дни и към края на седмицата ще запиша Ники. Мед. сестра само погледна изследванията, че са валидни до утре. От понеделник се надявам да е ученичка, че вече откача вкъщи(и аз покрай).

Ниночка- честита заплата, все повече и повече да вземаш.

# 273
  • България
Ниночка честита ти заплата и петорно да я увеличиш... може и повече....

Много съм замаяна - признавам .... при пореден опит да поставя капки за нос в нослето на Коко го разкървих... той нищо не реагира, само се пази като за световто, щото при нас е малка война докато дадедем лекарствата или поставяме капки за нос  ... малко си се шашнах, а и то шилото не стои мирно да го почистя, всичко стана кръв..., абе гадна работа, опитах се го поставя да постои легнал, ама нейсе... да не е луд да стои мирно...сега вече забрави, ще видим довечера как ще се справим с тази задача ... дано пак да не е същия екщън.
 Ами признат грях - полвин грах! Аз за добро, а пък то... стана ми гузно...

# 274
За коликите,каквото и да се даде е моментно.
Помага,но не за дълго,като ги хванат няма лек.
Имаше тактика и със сешоара,но Майчето го обясняваше по добре! Peace

Ниночка,само така,напред и напред,повече успехи и работохолизъм! Hug
Хай,това,че сте най малките да не те притеснява,ние също сме най малките.
Даже сме талисман на групата,всички по големи,я приеха много добре.
Даже се грижат за нея,като и помагат в хранен,даване на биберон и пр.
Има си и положителна черта,това да се даде малко дете на ясла.

При нас днес имаше куклен театър,много бяха доволни жените,щото Ивана не им създавала проблеми.Слушала при което пляскала и играла за разлика от по големите! Heart Eyes

На всички Май-ски деца,които ще тръгват по пътя на яслата,Успешна адаптация,и по малко тревоги за МаМа! Hug

# 275
Хайде, цоп в новата темичка, че утре я сколасам, я не Wink

Общи условия

Активация на акаунт