В парка, яслата, градинката, играе си Май-чето с дружинката!

• 10 275
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
Даля хубаво е  че сте живи и здрави, малката разбра ли какво става   Hug.дано господ пази нас и децата ни  Praynig

# 226
  • България
Даля, преживяването ви е ужасно... Hug Дано това да Ви е било лошото и от сега всичко да ОК! Целувки на Габи!!!!

Днес времето е ужасно и си стоим вкъщи като затворници..., ами цяла зима, кво ще правим... newsm78

# 227
Даля,малкия дявол...Господ да ви пази и закриля занапред!И от нас  Hug

# 228
  • Перник
Даля  Hug най-важното е, че вие сте живи и здрави!

# 229
  • България
Даля, нямам думи, настръхнах цялата  Hug

# 230
[size=14pt]Даля, Praynig[/size]ужасно е наистина ! И ние сме се въртяли така,но преди да се роди малкия.Слава богу нестигнахме до дерето а колата сама спря след 2 завъртания!
Момичета,редовно ви чета ,но Боян не ме оставя да пиша!Много лигав е станал.Ако не му се угоди  се тръшка и вече мисля да вземем мерки!

# 231
Ей за туй обичам Линукс! Нема вируси, бацили и секви щуротии характерни за тъпия Линдолс!
Ъъъъ, не мога да се съглася. Да не говорим, че куп софтуер, който ми е нужен да бачкам например, не върви под линукс. И аз не мога да разбера енд юзърите от де ги фащате тия вируси ooooh! Никога никъв вирус не ми е прецаквал виндовса.
Вярно е, че има още, какво да се желае, но има и голям напредък! Не знам ти, с какво се занимаваш и какви програми ти трябват, но Убунтото е доста напред с материала вече! Разглеждала ли си го?
Аз така говоря, щото мойто мъж нали е програмист и хич не уважава линдолс, иначе аз мноог много не разбирам. Но като енд юзър незнайно как съм си заразявала РС-то! И според мен вирусите ги правят същите тия, дето продават антивирусните програмки!

# 232
Леле, ужасно!
Добре, че сте наред.

А това за столчетата - 100% подкрепям, като видя някой да си вози детето необезопасено и настръхвам. Моите са винаги околанчени и двете, по тоя въпрос не отстъпвам. Ама мрънкало, ама писнало му било, колана стягал, дрън дрън. Хич не ме интересува. Най-важното е да сме живи и здрави.

asiasia, Убунто ни бяха пратили 20 диска, да го разпространяваме, хич нещо не ми хареса. Иначе аз се занимавам с компютри - търговия, и хардуер, и софтуер. Говорех за програми от типа на софтуера на Адоб. Аз поне не знам да е съвместим с Линукс.

# 233
даля, направо няма думи,дори онази озъкляща се иконка не е достатъчна да ме опише,ужас просто,особено на акртинкаат габи да виси така и какви ли мисли са ви минали през главата.

# 234
  • Перник
...
А това за столчетата - 100% подкрепям, като видя някой да си вози детето необезопасено и настръхвам. Моите са винаги околанчени и двете, по тоя въпрос не отстъпвам. Ама мрънкало, ама писнало му било, колана стягал, дрън дрън. Хич не ме интересува. Най-важното е да сме живи и здрави.

Последната гледка, от която се възмутих беше майка, която даваше на бебето да пие от биберон на предната седалка и го държеше седнало по посока на движението. А беше мъничко - на месеци!

# 235
Добро утро!
Преди да съм започнала с приготовленията за празника минавам набързо от тука да Ви почерпя за имения ден на моето детенце.

Приятен ден на всички!  Heart Eyes

# 236
ето мъничко нови снимки  Heart Eyes

# 237
Розалина честито ви  именник да расте жив и здрав

# 238
Честит имен ден на Митето и на всички останали Митковци! Много да ви радва и слуша.

Мира е голяма мадама  Heart Eyes.

Даля, Господ да ви пази и закриля. Целувки на  Габи.

# 239
даля  Hug добре, че всичко е свдършило добре  Heart Eyes
честито на именниците   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт