В парка, яслата, градинката, играе си Май-чето с дружинката!

• 10 296
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
Януш, Данче като ви чета едни приятни спомени ме навяват
Майче ако имате ден без ангажименти то ще ви е странно и сигурно на бързо ще съставите план със задачки.Защо така се получи с тази кухня а с такова желание подходихте  Heart Eyes

# 211
карчита - рано е да се каже какво и защо става. уредите са на лице  Mr. Green
...
аз все така драпам по поръчката си. и май ще драпам поне още 3-4 дни. а така се надявах в понеделник да съм приключила. имам проблеми и с лаптопа, така че очаквам да се наложи да се експедирам да работя в офиса на филков, което би означавало, че трява да архивирам всички опорни текстове още тутакси  Tired

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 17:44 от majceto

# 212
Иван пък е обещал да даде бибероната на бебето Simple Smile сваля я от устата и я сочи към корема ми засмян и викащ беби беби ... ама да видим Simple Smile
Браво на него,подозирам,че ние скоро няма да има на кого да я дадем.
Много си я търси,даже и като се заиграе! Crazy
Хай,струва ми се,че децата ще се чувстват добре,за разлика на съпруга ти! Heart Eyes

# 213
майче, дай да помагаме за лаптопа бре:)

# 214
давам. пише, че имало вируси и нямало пространство на С. а то има. проблемът е в бацилите май. обаче няма ресурс да се оправям в момента и с това. машината ми трябва, не мога да спра работа, а ако нещо генерално се прецака, ще инсталирам някой от предишните компове. като се отпусне примката с работата нищо чудно и да ти се натреса, щом така леко предлагаш услиги. пък току-виж и ме пообразоваш  Wink
както става ясно, щом надничам тук, то значи 2 броя маймуни не ми дават да си върша нароченото  Laughing

# 215
Нямаш грижи, когато решиш Grinning

# 216
Аз пък ако трябваше да работя от вкъщи....не мога да си представя. Последно време съм доста изнервена, крещя повече и повишавам глас на Ники. Ще мине и тоя период....

# 217
ето и две клипчета  когато се роди Мая и Галина викаше беби беби  http://kar4ita.multiply.com/video/item/88/HPIM0591.AVIGali_i_Maq
           и второто http://kar4ita.multiply.com/video/item/87/HPIM0529.AVI_Gali_i_Maq
Януш споко мила че по трудното тепърва идва  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 19:10 от kar4ita

# 218
Ей за туй обичам Линукс! Нема вируси, бацили и секви щуротии характерни за тъпия Линдолс!

Карчита  Heart Eyes

# 219
  • Перник
Калоян преди малко ме нареши с неговия гребен, изми ми зъбите с неговата четка, а накрая изрови отнякъде първата си залъгалка и ми я пъхна в устата  Mr. Green Грижи се за мен детето  Grinning
И сега сериозно да го похваля - днес за пръв път го водихме на кафе на закрито - държа се много добре  Heart Eyes Обикаляше си тихичко около масата, игра си със захарчетата, само дето напираше непрекъснато да ми бърка капучиното  Mr. Green

# 220
Ей за туй обичам Линукс! Нема вируси, бацили и секви щуротии характерни за тъпия Линдолс!

Карчита  Heart Eyes

Ъъъъ, не мога да се съглася. Да не говорим, че куп софтуер, който ми е нужен да бачкам например, не върви под линукс. И аз не мога да разбера енд юзърите от де ги фащате тия вируси ooooh! Никога никъв вирус не ми е прецаквал виндовса.

# 221
  • Варна
Момичета, днес по обед се обърнахме с колата, по капак. На един завой поднесе зверски (ситен дъждец+прах явно), мъжът ми въртеше на една страна волана, а колата на другата - към и после във дерето. Габи висеше отгоре, вързана на столчето си. Всички сме на 100% о.к.. Полицаят след огледа каза, че е чудо. Колата е помляна. Благодаря на Господ!

Возете децата винаги в столчета!!!

# 222
Момичета, днес по обед се обърнахме с колата, по капак. На един завой поднесе зверски (ситен дъждец+прах явно), мъжът ми въртеше на една страна волана, а колата на другата - към и после във дерето. Габи висеше отгоре, вързана на столчето си. Всички сме на 100% о.к.. Полицаят след огледа каза, че е чудо. Колата е помляна. Благодаря на Господ!

Возете децата винаги в столчета!!!
УЖАС!!!
Много прегръдки от нас!  Hug  Hug  Hug

# 223
 Hug
да черпите много и пищно. имали сте късмет. дай боже никому такива неща   Peace

# 224
Даля  Hug
добре, че сте се отървали само с уплаха  Hug

Общи условия

Активация на акаунт