В парка, яслата, градинката, играе си Май-чето с дружинката!

• 10 327
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
  • Перник
Oтносно храненето, понякога и Митето проявява интерес да яде сам и успява да си хапне, естествено не дава да му помагам, но аз съм решила този въпрос като взема друга лъжица и докато той се опитва да загребе с неговата, аз давам с другата  Wink

И аз така правя  Mr. Green

Нещо, което ме притеснява, е агресията, която Калоян проявява  Thinking Особено вечер. Прави го само с мен и с баща си - хапе, щипе, дере, ама наистина жестоко. Не е бил свидетел на насилие по никакъв начин. Чела съм, че е нормално дечица на тази възрастда проявяват насилие, но въпреки това съм притеснена  Thinking

# 196
Тази вечер Мая започна да ми се радва и уж да ме целува изведнаж както ми се смее и ми удря главички с нейната си главичка удрями силни шамари скуби ме щипе ме и в същото време се смее определено се забавляваше .На една пеиятелка детенцето е колкото нас и каза че много обичало да ги хапе и да ги замерва с предмети в къщи

# 197
Мила раздава и шамари и целувки с еднакво удоволствие! Не знам, откъде се научи да удря, може би от другите деца. Макар че много се изплаши веднъж, когато една баба наби внучето си, което я беше посипал с пясък по главата. Е какъв рев му дръпна тогава! И тъкмо леко се успокои и бабата й казва нещо, е такъв рев нЕма! Сега от време на време и тя раздава "правосъдие" на площадката с някой и друг шамар!
Иначе преди малко се събуди от "дневния" си сън, хапна и сега е готова за подвизи!  Mr. Green
Светле, се се сещам и все не успявам да попитам, оправи ли ти се гърдата или продължавате да се кърмите само от едната гърда?

# 198
  • Перник
Светле, се се сещам и все не успявам да попитам, оправи ли ти се гърдата или продължавате да се кърмите само от едната гърда?

Всъщност се кърмим и от двете гърди, но дясната се пълни повече, т.е. изглежда по-голяма от лявата. Това личи и през дрехи и ми създава лек дискомфорт, когато сме навън  Embarassed Замислям се и дали няма да си докарам някой здравословен проблем така  newsm78

# 199
Агресията и при нас я има! Mr. Green
Но аз я свързвам с ходенето на ясла,там е борба да оцелее взета от нея играчка.
Даже ми забраниха,да я пускам с любимата и кукла.
Храненето и при нас е така докато си рови в храната,аз със друга лъжица използвам момента да я нахраня.
В яслата също е така,даже им занесох мушамени лигави,че се се мокрила и цапала.
Вчера платих очакваните календари за НГ.
Ще бъде голям за стена и четири мънички.
Гозби спрях да и готва от два месеца,виж за събота и неделя,тя е при баба си,а тя готви като за световно. Laughing

Добро Утро! Hug

# 200
добро и от нас  Tired камен се буди ужасно много, петра също рева на 2 пъти, аз съм претрупана с работа, бачках до среднощ, филков тоже ще ходи в канората днес и утре да наваксва с неговите си задачи, а за капак имаме проблеми и с лицата, които щяха да монтират кухнята ни. филков е толкова подивял, колкото не го бях виждала от времето на бекс насам - сещате се - ония, дето спряха да летят изненадващи и по повода ние хартисахме в париж без да има с какво да се приберем. никакви доводи от моя страна не помагат да го въведа в добър тон на мисли. ще имаме една много интересна събота и неделя, а навярно и цяла следваща седмица. което е нормално, впрочем, предвид идващия рд на пипа.
сега ви оставям да се борите със задачите си и се захващам с огромните си поръчки. зависимостта е много поръчки - много кинти  Mr. Green

# 201
Добро утро!
Мила днес се събуди по тъмно и е в особено кисело-мрънкащо-ревливо-тръшкащо настроение!
Аз приготвям обичайния кускус.
За храненето, докато тя бърничка с друга лъжичка съм го пробвала, но при нас няма желания ефект. Най-много тотално да спре да яде!  Confused
Светле, май си е съвсем в реда на нещата, само личният дискомфорт е неприятен! То и при мен е подобно положението, но не е много силно изразено.
Майче, само не мога да разбера, защо си го причиняваш всичко това?! Вземи та се поспри мъничко, че яко си прегоряла вече!  Hug

# 202
Добро утро и от нас Laughing
Мила се опитва от два три дни да ме хапе и добре, че няма много зъби иначе яко си стиска.
За храненето и тя опитва да се храни сама и аз определено я насърчавам, колкото и да се цапа. Една моя приятелка с момченце на 2г. ми каза, че ограничила опитите му за самостоятелно хранене и сега иска само да му дават, че бил малък. Да кажат мамите с по-големи дечица- дали да хванем сега момента, за да не стане късно после?

# 203
мнее - тепото е добро за нас. а човек като е свободна професия бачка когато има поръчки. ако каже, че е weekend time и поради туй не ще да работи, то по-хубу да стане наемник и да отиде някъде на заплата. ей на, ся и филков е в кантората, щото си има сделки за движене, и аз бачкам от нас. гледачката обаче не може да дойде днес и утре, така че практически моето време за поръчки тези 2 дни ще бъде докато маймуните спят - сиреч по обед и нощем. каквото. доволна съм и не се оплаквам. по-важно е, че работа има и че е много. и че децата са здрави, ъф корс  Peace пп - поради подобни причини нямахме меден месец. дори медена седмица нямахме. всъщност, и един меден ден нямаме. женихме се в събота, а в понеделник и двамата бяхме на линия по работните си места  Mr. Green
...
да добавя за храненето. такъв проблем с петра нямах. тя просто не искаше да яде сама и това беше ситуацията до преди 2-3 месеца  Mr. Green така че сега супер се радвам на самостоятелността на камбата - яде сам, пие сам от чаша, че даже може да ползва успешно и чаша без дръжки. поощрявам инициативите му, но пък съм подготвилаи огромно количество омалели бодита за бърсане на пода. помня, че моя приятелка постилаше вестници под столчето на дъщеря си. така хем детето само' се учеше, хем беше доволно, хем тя не се подвизаваше непрекъснао с парцал в ръка. просто идея  Peace

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 11:00 от majceto

# 204
  • България
майче, луда жена си ти, казвам го с най -добри чувства. В смисъл , че обичаш да няма празно. Аз имах един период докато живеех в СФ. Бях записала 2 магистратури едновременно и ходен на работа, курсове по английски и на тае-бо . Е много добре се чувствах, ааа освен това и в Цептер се водех на работа и от там ме викаха . Времето ми беше плътно запълнено, а и гадже имах и за него намирах време  Laughing Ама тогава бяхме младиииии.
Ние имаме напредък с гърнето, вече сяда на него. Рядко за повече от няколко секунди , но нали преди време тотално ми отказваше и го бях скрила. Но онзи ден сочи към банята и вика " мама пика там "  Laughing И аз реших, че това е момента да извадя гърнето.
А за храненето сама го прави откакто беше на 1,1г. Сутрин правя закуска в една купичка , постилам пелена на земята, Мая сяда на нея , слагам лигавник и я оставям. Това са моите спокойни 10-тина минути сутрин. Но както казах тя си е лакома и яде , не се ослушва  Laughing

# 205
Виждали сме я Мая, как се храни!  Heart Eyes

# 206
Мойто дете пък никога не ме е удряло и хапало. Въобще засега няма такива изблици. Само идва да се гушка в мен, да ми целува корема и да вика: бебе, бебе. Много е нежна. И за първи път я удариха в парка. Едно момченце и заби шамар, тя милата като обърна устната,ама като се натъжи, много ми стана жално. Но не се разплака, много се гушкаше в мен. И още го помни детето и като го види и бяга от него.
За яденето- Ники много отдавна яде от нашите манджи. Не готвя отделно. Днес яде макарони за закуска и много и харесаха, но хич не и държаха сито. Иначе всяка сутрин е на попара- обича си я.

# 207
  • България
. Само идва да се гушка в мен, да ми целува корема и да вика: бебе, бебе.
Ей, супер сладко  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 208
Иван пък е обещал да даде бибероната на бебето Simple Smile сваля я от устата и я сочи към корема ми засмян и викащ беби беби ... ама да видим Simple Smile

за яденето - доскоро дори и бисквитка не държеше сам, отскоро има желание за лъжицата, но сме далече от момента да се храни сам. и аз не бързам.

# 209
майче на бързи обороти караш  Hug аз уж се пробвам, ама нещо не издържам много и започвам да  си задавм кадринални въпроси...уф нещо философски го раздавам
да се поФаля - отивам на салса, мъжо остава с хлапетата и приятелка на лора за гарнитура  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт