В парка, яслата, градинката, играе си Май-чето с дружинката!

• 10 266
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
  • София
така сме ние - френски мацки. аз също съм доста слаба. Wink
детето съвсем не е капризно или злоядо. яде по 6 пъти на ден и почти винаги изяжда всичко (пупупу). макар кантарът да не показва много катя не изглежда кльощава. дори има гънки по ръчичките.

# 31
  • Перник
И ние бяхме на консултация и ваксина днес. Калоян пак отказа да седне на кантара, та педи трябваше да се довери на показанията на кантара вкъщи (аз предвидливо го премерих преди да тръгнем  Wink ) На ваксината обаче се държа супер - говореше си с тати и изобщо не разбра кога го боцнаха.

# 32
запис и в новата ни тема
asiasia  не ви виждам в детския център, днес след обяд сме там че лора е на балет

# 33
Лелеее, днес направо не е мойто дете. От сутринта е НЯМА, а сега от половин час се дере без причина. Опитвам се да запазя спокойствие, но не знам докога  ще мога.... Rolling Eyes
Ей такова чудо досега не е било. Twisted Evil

# 34
Момичета,ще прави ли някой поръчка от Ларедута,искам някои неща за Ивана. Hug

# 35
ptica ,аз поръчвам честичко  Embarassed

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 15:42 от sisko2

# 36
ptica ,аз поръчвам честичко  Embarassed

Писах ти на лични! Wink

# 37
мислех от понеделник да пускам малката на ясла,днес взех изследванията и ...има глисти  Cry на моята приятелка детето сьщо,сега няма да ходят докато не ги излекуваме.
педиатьрката каза,че е от мьрсотията,която лапат на вьн,от пясьчници и т.н.

# 38
И аз взех изследванията на Никита. Всичко е наред, но скоро няма да я пусна, ще видим кога ще се реша....
Ходихме на консултация- 10700, 84 см. очаквах да е пораснала повече на височина(само 3 см. за 3 месеца).Денят беше доста изморителен, но вс еприятни емоции. Бяхме на РД на едно приятелче от парка- голяма картинка бяхме в сладкарницата. Това е от отчета за днес, отиваме на гости на племеннниците и на най-малкото племенниче- на 1 месец  Laughing.

# 39
мислех от понеделник да пускам малката на ясла,днес взех изследванията и ...има глисти  Cry на моята приятелка детето сьщо,сега няма да ходят докато не ги излекуваме.
педиатьрката каза,че е от мьрсотията,която лапат на вьн,от пясьчници и т.н.
Shocked Ужас! Уф, че гадно!  Hug Бързо да ги изчистите!

Хай, ние днес цял ден се мотахме в северния парк. Преди малко се прибрахме и сме приятно уморени, е аз де, Милинка си играе, но тя доста си поседя в количката.  Heart Eyes

Голямо гуш на Милинка!  Hug

# 40
Силве,такова не ни е спохождало,как се лекуват?
Бях чула наскоро от позната,че било бум на глисти,точно от мръсотията.
Като знам,как се рови Ивана по земята и кви неща ми носи. Mr. Green
Бързо оправяне,и скоро да тръгнете на ясла.
Че там ще е приятно,поне няма мръсотия. Wink

# 41
и жената в лабораторията и директорката на яслата ми казаха,че има бум и много деца са с глисти,успокояваха ме,ама аз какви неща четох в нета  #Crazy
преписаха хапчета,сега едно и след 20 дни още едно.вече си мисля,че и аз имам  Confused

# 42
Питай го мъжа ти, дали скърцаш със зъби докато спиш,ако да, е възможно и да имаш, но не задължително. Друг показател може да е, ако те сърби д-то, но и това не е задължително да е от глисти. Ако пък много се притесняваш питай дали и ти да не пийнеш едно хапче профилактично или се изследвай. Поне ще си по-спокойна!  Hug
Спомням си, че като дете бяха решили, че имам глисти, заради нощно скърцане със зъби и ми даваха хапче - оказа се, че нямам.  Rolling Eyes

А пък Мила няма още 9кг и не знам дали има и 75см! Последните обувки, които взехме са 19 номер, а още й влиза спокойно крачето и в буйките 16/17. Като цяло изглежда пухкавка. На последната консултация не ни разреши да я премерим, хем аз се опитвах да я сложа на кантара! Голем дзвер става като отидем при личната, а откакто я лепиха не можем да влезнем никъде на затворено пространство с непознати хора! Такива писъци надава, ужасно я е страх миличката ми.

# 43
Kаката ми беше с глисти, когато се роди Дейвид, оправи се с хапчето, пие се едно и след не помня колко време 2-ро и няма ядове Peace

# 44
Силве,внушаваш си! Hug Те не са заразни.
Чувала съм за тиквени семки,ама кво се прави с тях за глисти не знам! newsm78

Ние пък сме 11.500кг.при ръст 81ст.
Много ми е хубава,как само иска да яде,даже на скоро пазарувам с нея в маркета.
И та не спря да вика ам....ам.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт