Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви лекарства се приемат при болки в гърлото по време на бременност?
Защо бебетата плачат по-малко, когато сте болни или изморени?
Защо не усещам бебето толкова осезаемо, когато е обърнато с гръб към мен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви лекарства се приемат при болки в гърлото по време на бременност?
-
Защо бебетата плачат по-малко, когато сте болни или изморени?
Когато сте болни или изморени, бебето може да плаче по-малко, защото вашето общо състояние може да повлияе на настроението му. Не е необичайно да усещате различна активност на бебето в различни дни, като някои майки отбелязват, че техните бебета плачат всеки ден по едно и също време, докато други имат по-различни настроения. Това е индивидуално за всяка майка и бебе.
-
Защо не усещам бебето толкова осезаемо, когато е обърнато с гръб към мен?
-
Какво може да доведе до намаляване на движенията на бебето?
-
Какви са предимствата на различните болници за раждане?

Е,разбира се и майка ми ще дойде по някое време,но за малко.Но аз отсега знам,че няма да искам никой да припарва до нея
Не мога половин ден да ви изчета
Ми реших да използвам хубавото време, а то кво стана, следобед облаци се появиха, развалих времето 

и по нежно във 

Аз му казах,че цялото интернет пространство,отделящо внимание на бебетата, е вече мое,така че да не се притеснява относно моето ограмотяване на тема бебета
и май ми мина