Те са едно от малкото мили неща, които ми се случват напоследък.
От началото на ноември съм на работа и ми е страшно напрегнато. Ени е болна за не знам кой път - една седмица ходи на градина, една е болна. За три седмици пие трети антибиотик и вече ще се гръмна. Първо бяха ушите, сега е гърлото и една ужасна кашлица, заради която не може да спи и плаче нощем. Три дни беше с 38 температура и вчера лекарката изписа антибиотик. Както се досещате трябва да остана да я гледам вкъщи, а в работата ми се цупят. Отношението на шефката ми е такова, че трябва да се чувствам виновна, че имам дете, ебаси и скапаната държава... скоро не се бях чувствала толкова отвратително. Не стига, че след съботно-неделно дежурство не ми се полага никаква почивка, а и детето си не мога да гледам... Спирам да мрънкам, че няма да ми стигне цял ден...
Съжалявам, че не се обръщам към всяка от вас, но признавам, нямам време да чета и да влизам често във форума. Чета ви и стискам палци на всички болнички да оздравяват бързо, че празници идват
А на работещите майки, пожелавам повече кураж! 
Усмихнат и здрав ден за всички!
-пожелаваме ти да си жива и здрава и все така да се грижиш за нас/напоследък не пишеш,но се надяваме,че ще намериш време да почерпиш
/А,останалата част от пожеланието/вече си го казах и гледам добре се прие
/ се надявам скоро да е повод да пишеш и в друга отчетна тема

И сега съм в търсене на нова работа, чийто условия да ме удовлетворяват.
Питах я откъде знае това, а тя ми каза, че в яслата го вижда. 

Мама Лида и бебчо ЛОЗАН са добре,раждането е минало много бързо,а той е голям юнак-4300 и 53см.Нека му пожелаем да е орисан с прекрасна съдба,да расте здрав и палав и с кака да са огромната гордост и радост на мама и тати.Наздраве!!!