Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 380
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, благодаря от сърце за пожеланията   Hug

Те са едно от малкото мили неща, които ми се случват напоследък.
От началото на ноември съм на работа и ми е страшно напрегнато. Ени е болна за не знам кой път - една седмица ходи на градина, една е болна. За три седмици пие трети антибиотик и вече ще се гръмна. Първо бяха ушите, сега е гърлото и една ужасна кашлица, заради която не може да спи и плаче нощем. Три дни беше с 38 температура и вчера лекарката изписа антибиотик. Както се досещате трябва да остана да я гледам вкъщи, а в работата ми се цупят. Отношението на шефката ми е такова, че трябва да се чувствам виновна, че имам дете, ебаси и скапаната държава... скоро не се бях чувствала толкова отвратително. Не стига, че след съботно-неделно дежурство не ми се полага никаква почивка, а и детето си не мога да гледам... Спирам да мрънкам, че няма да ми стигне цял ден...
Съжалявам, че не се обръщам към всяка от вас, но признавам, нямам време да чета и да влизам често във форума. Чета ви и стискам палци на всички болнички да оздравяват бързо, че празници идват  Hug А на работещите майки, пожелавам повече кураж!  Peace

Усмихнат и здрав ден за всички!   bouquet

# 106
Пепи,честит рожден ден newsm51-пожелаваме ти да си жива и здрава и все така да се грижиш за нас/напоследък не пишеш,но се надяваме,че ще намериш време да почерпиш Wink/А,останалата част от пожеланието/вече си го казах и гледам добре се прие stork-girl/ се надявам скоро да е повод да пишеш и в друга отчетна тема Peace...........от мен  и от мъжете около мен:

# 107
  • Варна
Честит рожден ден, Пепи!
Бъди много здрава, щастлива и нека преди Коледа да се случи и второто чудо  preggo

Ние с Дари сме добре - тя ходи на ясла, а аз съм в неплатен отпуск, защото с управителя на фирмата не се разбрахме за смените ми. Той искаше човек за график - дневна, нощна, 2почивни. Но мъжът ми е на рейс и няма кой да гледа Дари през нощта. Прецених, че ако трябва да взимам жена, за да гледа Дари през нощта и да я взима след ясла на дневната ми смяна, просто няма смисъл да работя. Ми те парите само за това ще отиват  Thinking И сега съм в търсене на нова работа, чийто условия да ме удовлетворяват.
Относно яслата ( да чукна на дърво ), засега Дари не се е разболявала сериозно - минаваме с хрема, сополи, а миналия уикенд малко повръща. Но за щастие бързо се възстановява и засега минаваме с Боаронската хомеопатия. Иначе покрай яслата Дари много се разглези, защото цял ден без мен и когато отида да си я взема се започва едно целуване, гушкане и глезене. Това е нейния начин да покаже, че съм й липсвала. Иначе се научи на много песнички, стихчета, да танцува. Любимия й танц е "центруфугата" - това, че така се казва го научих снощи от "Dancing stars". Иначе вечер съвсем не ни е скучно - измисля всевъзможни щуротии, за да ме разсмее ( а това въобще не е трудно ), дори започва да ми говори на измислен от нея език, а това тотално ме довършва от смях  Joy
За говоренето - вече такива въпроси ми задава, че чак се учудвам. Или пък постоянно ми задава един и същи въпрос, и докато не получи поне сто пъти един и същи отговор не спира. А онзи ден докато седи на гърнето ми обяснява - "Мамо, аз нямам чурка, аз имам дуда. Момченцата имат чурки" #Crazy Питах я откъде знае това, а тя ми каза, че в яслата го вижда.
В един момент отказа да ходи на ясла, което за мен беше много учудващо, при положение, че сутрин нямаше търпение да ходи ( дори е ставала по тъмно, "за да е първа"). След разговор с нея разбрах, че има две момиченца, които бият всички дечица, включително и нея. А Дари ми е много нежна и чувствителна и това много я стресира. Говорих с лелките и едното детенце - много приятелски и добронамерено. Засега не ми се е оплакала, но все още преживява нещата.
Май много се отплеснах, но така е като не пиша често.

Любе, това е за теб  newsm51 . Страшно мила си и много ти благодаря за пожеланията за рожденния ми ден  Hug  bouquet

Ане, много ти е зорко окото. Само как ме засече - уж влизам набързо. Трябва да съм в час с новините. Да ти са живи и здрави малчуганите. И много да се обичат братчетата  Heart Eyes
Та в този ред на мисли :
Да пожелая на всички, които чакат бебчета да са здрави,  да имат най-прекрасните и спокойни бебенца   ylinfant
А на новите бебенца пожелавам да са спокойни, здрави, малко да плачкат, а каките и батковците да помагат  smile3504

# 108
Пепи , честито и от мен ! Пожелавам ти да си много щастлива , здрава и да ти се случи чудото , което си си пожелала !
Весел празник и очакваме снимки !  Simple Smile
Саси , радвам се че се появи , но съжалявам за новините свързани с работата ти .. е нищо всяко зло за добро както се казва .Дано си намериш по добре платена и уредена работа .
Целувки на твоето прекрасно момиченце  от мен .
Днес продължиха АБ на Нан , много кашля милата ....но докторката каза че няма как , просто е по продължително лечението .
Аз се пооправих ..къде ще ходя . Laughing
Хубава вечер на всички  Hug

# 109
  • Пловдив
Кате, честито на патерица.
Носи си името с много здраве. Бъди много щастлива и винаги позитивна.   bouquet

Момичета, благодаря ви за пожеланията. Напоследък съм много заета с торти и коледни подготовки и нямам време за темичката ни.
За днес си спретнах една скромна торта с която ви черпя. Купона ще е в петък и за тогава ще е вече украсена с фондан Simple Smile

# 110
  • София
   Пепи, честит рожден ден!   
   Да ти е хубав и сладък живота като приказните торти, които твориш!
   Да те радват всички у дома и да се сбъднат мечтите ти!

Скромната ти торта, изглежда много вкусно и изкушаващо Simple Smile

# 111
Здравейте,момичета и от мен! Най-сетне се докопах до компа у дома. Повярвайте ми изобщо не ми остава времедори и да вляза , не ми се ще да ви забравям, и все си мисля за форума,но грам време не остава. Чета за ясленските проблеми,за болните дечица и мен само това ме вълнува. Да си призная обаче аз не пускам от седмици Ники на яслата, сега идва една жена у дома, след ужасния бронхит и антибиотиците мисля да поспрем за сега. Ужасно ми е мъчно ,че прекарвам все по-малко време с малчо.
Ето днес само час и половина с него.В еуфория е от дядо Мраз, доста се плаши от него първоначално ,а после играе и се забавлява с часове с дядо коледа /който вече изкарахме/.Преди малко извадих и миналогодишния влак на дядо коледа, и каква игра, дори го карам да каже стихче и той започва с най-лесното естествено:Пиле,пиле аз те знам... /досещате се нали/.Ох, детски историйки. Обикалям от седмица за ботушки,срамота още не сме купили, утре смятам да я свърша и таз. Липсвате ми да знаете, и няма да ви забравя....
Пепи ,честит рожден ден ! bouquet

# 112
Добро утро,дами!
Кафенце няма да сервирам,че новината си е за софра.С бурни аплодисменти и чашки в ръка приветствайте едно малко ноемврийче!В 12.20 тази нощ едно щъркелче е донесло на малката Любима братче! newsm44Мама Лида и бебчо ЛОЗАН са добре,раждането е минало много бързо,а той е голям юнак-4300 и 53см.Нека му пожелаем да е орисан с прекрасна съдба,да расте здрав и палав и с кака да са огромната гордост и радост на мама и тати.Наздраве!!!
stork-boy  261uu cheers

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 08:39 от ira_d

# 113
Честито на мама Лида.Бързо възстановяване и скоро да пишеш и разказваш.

# 114
Честит син, скъпа Лиде!
Да расте здрав малкия Лозан,
много късмет да го води,
много радост да ви носи...
Hug

Но това е наистина голям мъж.
На теб бързо възстановяване и те чакаме с разказ. 

bouquet   bouquet   bouquet

Името е рядко и с български корен,
но много добре ми звучи интернационално.
Моят прадядо се е казвал така.

ЧРД, Пепи!
Бъди здрава и много щастлива!
Бъди все така креативна, идейна...   

bouquet   bouquet   bouquet

Много се радвам на галерията ти,
страхотна е.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 10:30 от Анe

# 115
Е,свате,мерси за добрите новини! Hug  bouquet
Лиде,да ти е жив и здрав малкия/направо огромен,иначе,според цитираните мерки/ мъж!Да Ви радва и слуша,а кака му много да помага!

# 116
  • Варна
Честито момченце на Лида и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet Да е жив и здрав, да хапва и спинка сладко! Лида, бързо възстановяване, очакваме да разказваш и да ни покажеш Лозан на снимка!

Пепи, Кате, честити Ви отминали вече празници! Пожелавам Ви много сбъднати мечти, здраве и любов   bouquet  bouquet  bouquet

Саси, много се зарадвах да прочета нещо от теб  Hug Съжалявам за работата, дано си намериш по-добра скоро! Целувки и от мен на Дари  Heart Eyes

Аз не пиша често, защото пак съм затрупана с работа. Гледам да свъша колкото може повече, че другата седмица ще излизаме в отпуска и ще водим Крис на планина. Надявам се да му се отрази добре,  вече не знам за кой път е с кашлица и сополи..

# 117
Честит прекрасен мъжа на Лида  и от мен !
Пожелавам и да е здрав , да спинка и папка , много да радва мама , тате и кака !
Лиде , бързо възстановяване !

Много хубава новина...откога я чакам!   Laughing

# 118
Мацки, ние пак сме с хрема всичките у дома.
М*****а им на болестите.
Коледа идва.
Аз се настройвам предпразнично и
съм в търсене на подаръци,
за сега само по нета.
Хайде да обменяме идеи.

# 119
Здравейте момичета!
ЛИДЕ[/b], да ти е жив и здрав сина и само радисти да Ви носи. Много интересно име си избрала Hug Hug Hug.
На патерици искам да честитя рождения ден на Пепи и да й пожелая да е здрава и обичане Hug Hug Hug!
Кате и на теб честит празник със закъснение! Пожелавам ти много сбъднати мечти и много поводи за усмивки! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
Руми тази седмица е на ясла. Има лека хрема и малко кашлица, но определено не е като предишните ни боледувания. Дано този път ни се размине по-леко. Аз съм на работа и не ми остава време да мисля за предстоящите хубави празници. А трябва да се подготвям вече с подаръците....  Всичко е въпрос на организация Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Но пусто време все не стига.
Това е от мен за сега. Поздрави на всички  bouquet  bouquet  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт