Много съжалявам, че и при вас тази болест надделява, но личното ми мнение, е че трябва да си се лекува от специалисти, а не от педиатърката. Надявам се това домашно лечение да ви излекува. Стискам палци всичко да е наред и пиши как се възстановява малката принцеса.
Ние вчера вдигнахме 38 и 1 и днес бяхме на УНГ, а от прегледа се оказа, че и няма нищо и явно още се чистила от пневмонията. Пак са ни увеличени левкоцитите и яво сме хванали друга инфекция. Това било риска на болничното лечение. Иначе на слушалки нищо не чувало и гърлото и е сочно. Хремата отшумява и по- малко кашля от преди. Надявам се това да е края на болестите. Аз съм до края на месеца в болнични, а тъй като няма кои да я гледа явно ще се явим и на ТЕЛК за продължение на болничните... после ще я погледат малко мама и татко и ще видим какво ще правим с детската градина. А Иванна вече не е същата, много е отслабнала, няма цвят на лицето и бързо се изморява. Все гледа да седне, а беше толкова жива и пъргава... много ми се иска да си се върне в това положение, но пневмонията си е тежко заболяване и трябвало да мине известно време организма да се възстанови напълно.
Извинявам се за мрачния ми пост,но в момента това ми е на сърцето и душата ми страда, а няма на кого да си го кажа, че трябва да съм силна за всички и най- вече за Иванна.
Лека вечер от мен.

. Всичко ще е наред 

не е похвално за мен , но ми е тежко .

е много смешно ми стана , даже не знам откъде и хрумна това .
Дори дежурната лекарка ни предупреди, че в едното отделение имало карантина заради варицела, а в другата болница трудно щели да ни намерят място. Пък и цялата тази болнична обстановка, непознатите хора, и като си я знам Дари на 5-та минута ще започне да мрънка да си ходим "къчи".