аЗ РЕДОВНО ВИ ЧЕТАыно все не мога да напища нещо.
Вили честито мила,не помня дали съм ти честитила,но като прочетох много се зарадвах.
Табби,Саси,Зори нека бързо оздравяват сладураните

Янан честита ти работа,дано не ти омръзвъ бързо и си заслужава.
26и у нас е сух въздуха с това парно,но ние нямаме такъв проблем с нослето.Отначало като се преместих у мъжът ми от въздуха все кашлях през нощта,но май свикнах и сега не кашлям.Ние и без това в спалнята го пускаме само вечер,защото докторката при която ходим ни каза Диди да спи на по-хладно не на много топло.Стискам ти палци за лесно раждане и скоро да се видим с децата

Ние 1 месец нали не сме ходили на ясла сме уж добре,всъщност предната седмица почна,но до четвъртък.Имал растройство и в петък не беше,обаче сега пък сме с възпалена буба.3 дни беше при свекито и ми се върна така.Направо съм бясна също че не е гледала деца тая,доктора каза че е от не хубаво измиване.Сега тая седмица си е в нас за да може да се оправи и да го мажем.Добре че сега има кой да го гледа,инък пак болнични

Диди взе много да приказва,постоянно пее някоя песен.Обича да гледа "тунче за лов"/филм за лъва".Най-обича да играе с инструментите си,направо е голям смешник като почне уж да пробива,мери прави гумите на колите си
И така малко сме си засилили ината ама уж го овладявам с голям зор,с мъжо малко сме на нож ама то и без това не може.Сега стига съм дрънкала ами и аз да се включа към галерията на красивите госпожици

тук са двамата с племенника
ето и още ако искате да ни видите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330890
Сега ви желая лека нощ и приятни сънища!

. Права си, че има още сто болести в болниците и обстановката е поддтискаща, но при нас нямаше друг начин. Иванна първите дни беше в много лошо състояние, а и тези системи по 9 часа вързана на едно място направо я съсипваха, но после вече и беше интересно с децата в стаята. Доволна съм от отношението на лекари и сестри. 
,а както и е мрачно и мокро навън ,следобед ще поспим с бебка