Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 568
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен!
аЗ РЕДОВНО ВИ ЧЕТАыно все не мога да напища нещо.
Вили честито мила,не помня дали съм ти честитила,но като прочетох много се зарадвах.
Табби,Саси,Зори нека бързо оздравяват сладураните  Hug
Янан честита ти работа,дано не ти омръзвъ бързо и си заслужава.
26и у нас е сух въздуха с това парно,но ние нямаме такъв проблем с нослето.Отначало като се преместих у мъжът ми от въздуха все кашлях през нощта,но май свикнах и сега не кашлям.Ние и без това в спалнята го пускаме само вечер,защото докторката при която ходим ни каза Диди да спи на по-хладно не на много топло.Стискам ти палци за лесно раждане и скоро да се видим с децата  Hug
Ние 1 месец нали не сме ходили на ясла сме уж добре,всъщност предната седмица почна,но до четвъртък.Имал растройство и в петък не беше,обаче сега пък сме с възпалена буба.3 дни беше при свекито и ми се върна така.Направо съм бясна също че не е гледала деца тая,доктора каза че е от не хубаво измиване.Сега тая седмица си е в нас за да може да се оправи и да го мажем.Добре че сега има кой да го гледа,инък пак болнични  Sad
Диди взе много да приказва,постоянно пее някоя песен.Обича да гледа "тунче за лов"/филм за лъва".Най-обича да играе с инструментите си,направо е голям смешник като почне уж да пробива,мери прави гумите на колите си  JoyИ така малко сме си засилили ината ама уж го овладявам с голям зор,с мъжо малко сме на нож ама то и без това не може.
Сега стига съм дрънкала ами и аз да се включа към галерията на красивите госпожици  Heart Eyes
тук са двамата с племенника

ето и още ако искате да ни видите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330890
Сега ви желая лека нощ и приятни сънища!

# 241
Здравейте   bouquet

Саси, много се радвам, че лечението ви е успешно Simple Smile. Права си, че има още сто болести в болниците и обстановката е поддтискаща, но при нас нямаше друг начин. Иванна първите дни беше в много лошо състояние, а и тези системи по 9 часа вързана на едно място направо я съсипваха, но после вече и беше интересно с децата в стаята. Доволна съм от отношението на лекари и сестри.
Много ви благодаря за пожеланията и милите думи за Иванна. Да на снимките много си личи, че е болна... Иначе вече е добре. Няма хрема, кашлица и вече и Т спадна.
Сонка, страхотни снимки. Да сте живи и здрави.  Hug
Зори, и на вас бързо оздравяване  Peace
Анелиз, гушки от нас  Hug

Лек ден от мен и много целувки на дечицата  Heart Eyes

# 242
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug
Вече сме здрави и днес е на ясли,а на мен ми се пада да помързелувам  Grinning ,а както и е мрачно и мокро навън ,следобед ще поспим с бебка  Heart Eyes
целувки на дечицата  Hug

# 243
  • Варна
Здравейте!

Ние, Юнчетата от 2007 имаме малко въпросче: какъв номер ботуши носят децата ви тази зима? (питаме по повод намаленията и дали да не купим нещо отсега)

Бъдете живи и здрави!

# 244
  • Варна
Здравейте юнчета 2007. Моя син е роден в края на Май и носи 25ти номер.

Браво за идеята, добре сте се сетили Wink

# 245
  • Пловдив
svetli, всичко е индивидуално. Моят син е пепеляшчо и носи 22-ри номер  Simple Smile Някои от наборчетата носеха 22-ри миналата зима  Mr. Green

# 246
Здравейте Юнчета   Grinning
Моето дете е на 9.06 родено и в момента носи 23,които са и точни.
Но аз вече и купувам 24 номер.За лятото съм и купила още от мин. година едни сладки сандалки 25 номер и незнам дали няма да са и все още големи,ноооо рискувах пък ще видим.Понеже имам още една дъщеря не се ядосвам ще останат за нея  Wink
Висока е 93 см.14,5 кг. -вчера бяхме на консултация

# 247
Здравейте юнчета.Grinning
Моята дъщеря носи 23- 24.
Миналата седмица бяхме на консултация.Висока е 90 см.13,1кг.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 08:05 от vancheto

# 248
Благодарим Ви Юнчета 2006.Знам,че зависи и от марката обувка,но това ми дава представа колко горе долу израства крачето.Значи мога да рискувам и да взема 25 номер.  bouquet

# 249
  • Пловдив
Щък, не е само до марка обувки, а и до ген. Аз нося 35-ти номер, мъжът ми 41-ви. Малкия откакто е роден е с малко краче. Проходи с обувки 17-ти номер. На година и половина носеше 19-20. Сега си носи 22, като му леко свободно, но пък 21 са му вече малки. Така че ако сега носите 22, догодина 24-25 ще ви е добре Wink

# 250
Така че ако сега носите 22, догодина 24-25 ще ви е добре Wink
Да точно така е в момента е на 22.Блгодаря ви   bouquet
Взех решение.Утре отиваме в магазина да видим дали на него ще му харесат  Wink

# 251
Здравейте,
гледам темичката се е пооживила малко, което е хубаво Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Радвам се да прочета по някой ред за всяка юнска мама и детенце Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

ВИЛИ, супер новина. Лека и безпробемна бременност ти желая от все сърце и едно здраво бебче да гушнеш лятото Hug Hug Hug!

Ние пак сме в отбора на болните вече втора седмица не сме на ясла, а аз съответно съм в болнични. Не е тежко болна, но пак е с "дежурните" хрема и кашлица. Нямаме темперетура, не ни е червено гърлото, ни си имаме кашлица особено сутрин и сополи от време на време. Миналата седмица и ние водихме Руми на класически хомеопат, дано капките дето не е дал да помогнат и да се закрепим вече. На нея хич не й се стои в къщи. Всяка сутрин като стане и иска да ходи на яслата. Явно игрите с децта й липсват. Научила е вече някои песнички и ги пее с часове - повтаря ли повтаря и ни кара да танцуваме с татко й докато пее  Crazy Crazy Crazy. Общо взето от ден на ден става по-щура. И слава богу от болестите не се изтощава и не губи енергия, играе и тича като здрава. Дано така да се запази и за напред Praynig Praynig Praynig.

На болничките пожелавам да оздравяват скоро   bouquet  bouquet  bouquet.

Колкото да ботушките - Руми е с 26 номер на Колев и Кллев, а миналата зима беше с 23 номер на същата марка. Но тя си е голям крак, няма да остане по-назд от мен /39-40 номер/ и от татко си /45-46 номер/.

Аз ще ставам да посвърша някоя домакинска работа докато Руми спи.
До скоро!

# 252
Да побутна малко темата   bouquet
Ние сме добре сега и двете спят и след малко като стане каката отиваме навън.тези дни поне времето е пролетно  Grinning

# 253
Здравейте Hug 
За жалост се включвам да кажа ,че сме болни...
От два дни е с повръщане,разстройство и се свива от коремчето Sad
Т имаше снощи 38,4 ,но я смъкна бързо.
Днес звънях на директорката да я питам,дали има и други деца.Оказа се,че едно от децата е със скарлатина,вчера се е разбрало...Та може и ние да сме Sick
Утре сме на преглед и ще видим ,какво е ...
Чао за сега!!
Дано при вас всичко е ОК.На болните ,бързо оздравяване Peace Hug

# 254
  • Варна
Меца, стискам палци да не е скарлатина. Четох доста неприятни неща скоро. Бързо оздравяване!

Didi_b, тези сополи май са обичайна гледка за децата ни откак ходят на ясла...Любопитно ми е как се казват капките на Руми. Ние също ходим на хомеопат, а и си купих една книжка за хомеопатията и ми е интересно какво се предписва на другите деца. Знам, че е индивидуално и според специфичните симптоми.

Сонка, много сте готини   Hug

Общи условия

Активация на акаунт