Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 365
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Ха,аз пак съм изпуснала клюка.......НовАлекса ,честито!Да е лека и спокойна до края и леко раждане!/и дано да се размине рязането...ама и да не се-важното да сте живи и здрави Peace/
Пък ако кажеш как става тоя номер за един месец Thinking Mr. Green Wink
Аз имам инфо и че още една бъдеща мама се спотайва-ама да си влиза тя и да се похвали..........,че  да не я издавам/то затова и се пазя от писане,че току виж съм изплюла без да искам клюката/

# 286
Ми изпускаш, Любе, като те няма никаква на скайпа Crazy
Лятото ходих на физиотерапия за стимулиране на тазовите мускули след операциите, та така ми подейства... Blush

# 287
Аз може да не вися все на Скайп-а...ама следя какво има поне по аватарите-ама на твоя освен една прекалено хубава и голяма мома нищо подозрително нямаше/това на майтап...,но напоследък нещо  не ми стига времето.....все има нещо за правене или за възпитаване наоколо,та да ме прощавате за нередовността Embarassed/
Кажи я каква е тая физиотерапия,че ми стана интересно/пък може и други интересуващи се да се намерят/?

Одеве забравих-на болничките-много здраве да пратя и да им пожелая да не ги повтарят болестите......на здарвите пък-да не ги застигат......аз също изкарах една серия от разни неразположености/е разминах се с модерните вируси-само моите си стари болежки си преговорих/,та още се съвземам и се надявам с пукването на пролетта да съм вече във форма.

# 288
А, точно такъв тип физиотерапия не препоръчвам на никоя мама. Cry Заради пълното разкъсване, което получих по време на раждането... През 2007 януари и май правих две възстановителни операции - колпоперинеопластика и на дебелото черво и сфинктера Cry Да не дава Господ! Макар, че намерих едно момиче в същото положение, точно тук, във форума. Затова и сега 100% ще е секцио. Confused
Иначе самата терапия е нискочестотни токове за определено време, долу ниско на корема и отзад на таза се слагат устройствата. После прочетох, че действали благоприятно и на самите яйчници...

# 289
Благодаря на Муцунка  bouquet, че е предала хубавата ховина със снимков материал дори. Благодаря и на вас мами за поздравите Hug. НИе сме добре, но как Дали е толкова превъзбудена, че ми отнема адски много енергиа да пазя бебето от нея. Ако ги оставим сами тя ще го нахрани, преобуе, изкъпе.....изправя ми косите за нула време.
Мама НовАлекса честито и ще чакаме новини Peace
Любе, чувала ли си за калните бани на поморие? Напомни ми да ти разкажа на скайпа за тях.
Отивам да храня децата....(вчера Дали опита кърмата на бебето в една чашка и много и хареса Joy

# 290
Здравейте и от мен!
Новалекса честито,дано всичко мине ок  Peace
Оооо Любе,как сте в Пловдив?
Вили мерси мила,то мойто главоболие се оказа урочасване  ShockedСлед стабилна доза хапове за кръвно ,болки и др. една колежка вчера ми бая против уроки  и
каза,ч е е от това.Ама и след това веднага спря да ме боли,а беше много гадна болка чак ми се повдигаше.Мой Диди пак е в нас с дядо си, със сополи  и кашлица,след едноседмичен престой в яслата  ooooh!Засега го лекувам сама ама ако видя зор след ден два ще го нося на док. частно , щото нашия педи не става.
26 при вас сигурно е доста забавно вече,при все че каката иска да се изявява като помагачка  HugПиша ти на скайпа някой път ама неща май не мога да се оправя с часовата разлика.
Аз ви оставям после ще кача и някоя друга снимка да не ни забравите.
Лека вечер!

# 291
Добро утро момичета ! След ветровитите дни в София вали  сняг , за това и предлагам топло кафе  и ви пожелавам усмивки и хубаво настроение !

НовАлекса , честито мила , чудесна новина !  Hug
Като каза че твоето раждане ще е секцио искам да ви призная че нещо напоследък такъв страх ме е подгонил свързан с раждането заради спомените от първото , че чак се стряскам от себе си .
Ще трябва някак си да се взема в ръце , има време , дано го преодолея !  Praynig
Люба , не е честно така ...сега все си мисля коя ли ще е новата мама , дето се спотайва .... Thinking Simple Smile Ако става въпрос за Поли Уоли направо я издавам , защото я засичам из форума и май скоро ще ражда , така че лично аз искам  съвсем приятелски да и се скарам че не се обажда . Crossing Arms и тя и други мами ми липсват , но ....какво да се прави .
Сонка , радвам се че вече си добре !  Hug
26 радвам се че сте добре ! Дали иска да помага , а... леле , какво ли ме чака и мен  Laughing
Оставям ви , че работа ме чака !
Целувки на всички!
И много усмивки !  

# 292
  • 5 етаж в ляво
\Вили ,какво ме направи ти бе....при нас такова слънце е ,сякаш идва пролет Rolling Eyes
Да ти кажа,и аз не и се моля много-много,даже никак,но ми е вътрешно,че не яде поне супата......не винаги се случва да отказва категорично,но поне 2 пъти в седмицата......
снощи например яде филия с пастет и краставица,но не и готвена храна.Незнам дали не и е втръснало само готвено да яде,защото и в яслата такова яде и в нас,и може пък да иска да е нещо по сухо.....зном ли Thinking
Роси 75 ,Мира пък никак не се задържа пред тв-то,за което понякога ме е яд,защото ако гледа 1 филмче поне ,аз ще свърша нещо без да ми се мота в краката,ама.....,но после пък си мисля,че май по добре да разглежда книжки,което пък обожава да прави,даже и ги разказва Laughing
Айде лек ден  bouquet

# 293
  • София
здравейте и от мен Peace
честито на всички майчета с нови бебета Hug и на тези който чакат Hug
ние растем и ходим на ясла с голямо желание, но гледаме много ТВ, дори сутрин като станем и докато се приготвяме за яслата мрънкаме за някое филмче; всичко вършим пред ТВ и игрите и яденето...
как да се оправям с това.... Confused Embarassed Cry

на болните да оздравяват бързо, а на здравите да ги забравят болестите...

# 294
О, НЕ, 2 ПЪТИ СЕ ОПИТВАМ ДА ПОСТНА ПОСТА И МИ ИЗЛИЗА НЕВЕРОЯТНОТО

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Ураааааааа!  Joy

споделям прекрасното кафе на Вили  Heart Eyes

Новалекса, честита радост! Не съм знаела за твоите неволи,
затова нека ти предстои безпроблемно раждане.
това което споделяш, за 1 раждане, звучи наистина тежко.
извини ме, но как може да стигне до там,
лошо водене на раждането, тесен таз?

Даниджи, интересни любовни похождения има Мира. Сладурка.
отдавна съм забелязала, че си подредила дома си със стил.

Стефан пък има и Мая и Марияна, обича и двете.
Казах му, че с тази полигамия дава лош пример на баща си  Mr. Green

Любеее, да н' става реч за Сиска79  Mr. Green

Чакаме малко шетня, ще се вкл по-късно.

# 295
  • 5 етаж в ляво
Ане ,благодаря ти   bouquet
Да,наистина отсега почва Мира с любовите,че незнам по нататък Mr. Green
[/color]

# 296
Здравейте и от нас тук в Търново е много лошо времето вали дъжд и е мрачно ,честито на мамите който чакат бебенца дано всичко мине безпроблемно.Сега като си ходих при нашите братовчедками има малко бебенце на 3м и Габи много му се радва и когато се върнахме тя каза на тати си че искала такова братче  ,до сега не даваше дума да се каже за бебе защото щяло да и спи в леглото и да и играе с играчките ама сега искала за да си играе с него,но на нас нещо не ни се чува smile3506.Лек ден.

# 297
О,аз затова не пиша,че знам,че ще ме подложите на кръстосан разпит........ама пак ще ми излезе им на клюкарка....,та затова не казвам конкретно име,но и давам жокер-не е нито Поли,нито Сиската-те са отдавна разконспирирани Laughing
Гледам обсъждане хапването и претенците-аз съм решила въпроса още от баткото като беше малък-като не давам нищо/освен плодове/ м/у храненията и като сервирам каквото съм готвила без опция за друго-народа яде та му плющят ушите...Който не иска-има правото да не яде,но отказа от основното,автоматично изключва и десерта.......Абе,може отстрани да изглеждам като "цербер"/даже тук из квартала ме знаят като "строгата майка"/,но ми се струва,че няма да е така вечно,та докато минава номера-ще се прилага........пък и гледам засега имат някакви навици/например-не търсят нещо за похапване м/у храненията,и определено не се тръшкат за"боклучави"храни/
Да Ви кажа,че от известно време давам  клеева тинктура и като изключим малкото сополи на Иво преди седмица,май друго не е имало като признак на болест....баткото пък и без тях,се размина,та ако някой се интересува-споделям:капките/готова тинктура от аптеката/ ги сипах в едно малко шише/0,3л/ концентриран сироп от Арония и им давам от така получения сироп по една лъжица сутрин/че иначе са доста гаднички на вкус/.Даже се замислям да взема и аз да се "позасиля" с техния сироп...,че нещо напоследък ми се е сринала имунната система и съм все нещо болнава. Thinking
Новалекса,не знаех за проблемите .......но дано всичко да е наред.........важно е всичко да свърши добре Peace
26,мерси и на теб за предложението-никак няма да ми дойдат зле калните бани........ама нещо невиждам как ще стигна до тях,че да се "окалям"...,че то освен и там с Иво да ходя/направо ми е като гербова марка вече/.........пък и честно,като си спомня какъв цирк беше в началото с двамата,незнам дали съм готова да си го причиня пак Wink/е това е в рамките на майтапа,надявам се разбрахте/

Я,докато пишех и на мен два нови отговора ми изскочиха Shocked..........май скоро Пепи ще трябва да наминава насам Grinning

# 298
Вили, и мене ме тресат едни страхове, въпреки, че ще ми е за четвърти път слагане на подобна упойка... Бе Господ да ни пази, не знам иначе. Praynig
Ане, най-вероятно съчетание и от двете неща. Първо, че бях се епидурална, от която ми стана лошо и почти загубих съзнание и второ, че въпреки направената епизиотомия са допуснали да се доразцепя толкова много. #2gunfire В последствие от "добрите" грижи съм получила и инфекция, от която се разпаднаха всички видове шевове отдолу Sick Неописуема гледка...

# 299
  • Пловдив
Момичета, нека някой друг да пусне темата. Нямам грам идея за името и нула време за друго оформяне.

Общи условия

Активация на акаунт