/Пък ако кажеш как става тоя номер за един месец

Аз имам инфо и че още една бъдеща мама се спотайва-ама да си влиза тя и да се похвали..........,че да не я издавам/то затова и се пазя от писане,че току виж съм изплюла без да искам клюката/
/

Заради пълното разкъсване, което получих по време на раждането... През 2007 януари и май правих две възстановителни операции - колпоперинеопластика и на дебелото черво и сфинктера
Да не дава Господ! Макар, че намерих едно момиче в същото положение, точно тук, във форума. Затова и сега 100% ще е секцио.
, че е предала хубавата ховина със снимков материал дори. Благодаря и на вас мами за поздравите
. НИе сме добре, но как Дали е толкова превъзбудена, че ми отнема адски много енергиа да пазя бебето от нея. Ако ги оставим сами тя ще го нахрани, преобуе, изкъпе.....изправя ми косите за нула време.

Засега го лекувам сама ама ако видя зор след ден два ще го нося на док. частно , щото нашия педи не става.
Пиша ти на скайпа някой път ама неща май не мога да се оправя с часовата разлика.

Ако става въпрос за Поли Уоли направо я издавам , защото я засичам из форума и май скоро ще ражда , така че лично аз искам съвсем приятелски да и се скарам че не се обажда .
и тя и други мами ми липсват , но ....какво да се прави .

и на тези който чакат 

.Лек ден. 

/е това е в рамките на майтапа,надявам се разбрахте/

В последствие от "добрите" грижи съм получила и инфекция, от която се разпаднаха всички видове шевове отдолу
Неописуема гледка...