Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 380
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Вили, от торти нямам време за нищо. За това и не пиша много. Подвизавам се най-много в тортената тема и то защото все има да се научи нещо за това което правя или да споделя с някого своят малък опит.

Снимки ще покажа като кача Wink

# 271
  • Варна

Естествено днес е пак с рокля,и Коко пак я чакаше newsm62 newsm62 newsm62 [/color]
Joy Joy Joy Паднах от смях... значи малката Мира вече има предпочитания за дрехите и обожател.

Кристиян от вчера е на антибиотик, колкото и да не ми се искаше. Кашля, кашля и след като хомеопатичните гранули явно не помогнаха, се установи, че е направил бронхит. Чувствам се  виновна, че се стигна до тук  Confused Сега за капак и мен ме хвана някакъв коварен вирус.

Даниджи, какви добавки даваш на малката? Аз давах цяло лято коластра, но без особен резултат  newsm78

# 272
Добро утро от мен.Нека да честитим на мама 26 и цялото и семейство за новия член-бебе АЯ.Имам и снимки,но нека мама Сълзица сама си покаже гордостта.
Това са и данните:
Baby AYA - Feb 5th 2009, 7lb.1oz (3220gr) , 19inch (49sm)

# 273
Е,че хубава новина...аз тъкмо се чудех къде се изгубиха....Да им е жива и здрава и много послушна малката Ая,а кака Далия да помага много на мама/или поне да не пречи много;-)/На мамчето-дано вече да се е възстановила и да е забравила за раждането/то сигурно е така като знам какво е докато свикнеш на няколко фронта да огряваш/.И не на последно място-да им пожелая да мине бързо и безпроблемно пренасянето им на родна земя/естествено ще очакваме включване със снимки и  подробности/
Аз да помогна за довършването  на темата/че да пусне Пепито направо една пролетно-лятна/,ще постна днешни/топли,топли ощще/ снимки на мойто синче и на Любето,че най-накрая ги събрахме днес.......че вече ме е срам да кажа откога се канехме.Пък Пепи,да я оправдая,наистина е прекалено заета с торти-ама като има нахални съфорумки/тук визирам и себе си:oops:/:

На всички болнички пожелавам бързо оздравяване и дано да няма още разболяли се Praynig

# 274
Скъпа 26, да ви е честитата новата радост у дома, новата рожба!
Пожелавам само хубави неща на малката Ая
!
   Hug

Hug за добрата вестоноска, Муцунка!

Лидееее, къде си, какво стана с вас? Трите лЪ-та  Mr. Green - Лозан, Любима, Лида.

Вили и всички мои първи, виртуални, форумски другарки, мисля за вас.  Heart Eyes  Hug
Даже някой път, както казва моя дружка се правя на дъ биг систър и ви влизам в профилите, да
видя как се развивате  Mr. Green Но! това е много рядко.
Все гледам да се вкл в отчетната тема на Борис. Тия бебетата нали са голяма тръпка.
Не че батковците и каките не са, ама вие добре знаета - захранване, менюта, гукане, обръщане и се в тоя род сладки нещица.

Малее, малее, тия пловдивски юнаци  Heart Eyes Че и големи хубавци станали.
Ще пусна супер дълъг пост, дано да е довечера, кат' наФърлям челядта по креватите.

Сега 2 снимки от Стефчо, пожелание за бързо оздравяване на болничките и целуФФки за всички вас.

# 275
Ето и бебока:

# 276
Честита радост мамо 26!Много обич , щастие и хармония да цари в семейството ви !
Как те подозирах още от вчера аз !  Simple Smile

Снимките на бебето и каката , на щастливите родители са невероятни ! Силно  Hug от мен !
Любчо  Ивчои Стефко  много са пораснали ! Големи и сладки момчета а станали !
Айде дано и ние скоро вземем да се снимаме , че да отсрамим женският отбор  Embarassed
Ане Hug
Лиде , верно бе къде сте , как сте , чакам новини и от вас !  Simple Smile

# 277
Добро утро!
Честита  дъщеричка на мама  26!Да им е жива и здрава  и много да ги радва!

Добре дошла на rosi 75 и сладката Габриела! welcome     Hug

Поздрави на всички!  bouquet

# 278
  • 5 етаж в ляво
Честито бебенце на мама 26  bouquet  bouquet  bouquet
Много щастливи моменти на порастналото семейство !!!!
Анелиз ,точно коластра давам,и ужасно много съм доволна.....незнам защо така на вас не ви действа Thinkingможе би на всеки различно ,знам ли Rolling Eyes
Вчера и днес при нас времето е супер и си правим едни дъъъъълги разходки в парка,че чак не можем да се приберем за следобедния сън Party
Да попитам вашите дечица как са с яденето ?
Моята Мира,понякога отказва храната по цял ден,друг път пък не мога да и насмогна......незнам каква е таз работа,но понякога в чудо се виждам когато отказва каквото и да било за ядене,естествено не и бонбон ooooh!
и въобще какво предпочитат да похапват вашите дечица ?
[/color]

# 279
Добра вечер и от мен!
Срамотааа и аз незнам от кога не съм писала.Нооо от работа,лудница в нас и гнойната ангина дето изкарахме не остана време.Тъкмо ей сега отворих скайпа и там ми се измъдри мама 26  Simple Smile
Мила приятелко,честита ти втора принцеска!Желая и много здраве,щастие и късмет в живота!Дано винаги сте все така щастливи и задружни както на снимката! Heart Eyes HugЦелувки от нас за Дали и Ая
На всички болни бързо оздравяване,страхотни снимки на Ники,Стефи,Ивчо,скиорката на Меца.
Добре дошла и на мама Роси  Hug
При нас нищо ново, по предната седмица се борих с висока Т и гнойната ангина,тая вече е на ясла,надявам се да не лапне пак нещо.Мен ме цепи постоянно една глава, не е от очи, не съм настинала май ще да е от кръвното,уж ми изписаха някакви хапове ама  Rolling EyesВ работата май настъпва кризата,ще излизаме отпуски от 1 март,тъкмо ще имаме време да се разхождаме с Диди като се постопли,че той издивя тука в къщи.
Сега ви оставям и ви желая Лека нощ и спорна седмица!!!

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 22:38 от sonka

# 280
Здравейте мамчета ,искам да честитя рожбата на мама 26 и да им пожелая много здраве и да расте палаво дете и да ги радва много а за мама един   bouquetот нас.daidji за яденето и при нас е така Габи яде по някога както му е реда, а има и дни когато тя си поиска тогава .Аз пък искам да ви питам вашите деца заглеждат ли се в детски филмчета,Габи по цял ден може да гледа и понякога с зор я изкарвам на вън,фенка е на мечо пух и франклин.За сга това от мен лек и спокоен ден. newsm10

# 281
Здравейте момичета ,признавам няколко дни не съм отваряла темичката,може и седмица да стана вече.......

Честито бебче на мама 26  baby_neutral baby_neutral  Много здраво и щастливо да бъде !!!!!!
На мама  муцунка   bouquet

Добре дошла на мама Роси и нейната принцеса!

Ето новите неща при нас : Йоанка е болна от 2 дни с кашлица и сополи,днес не беше на ясла и сигурно и седмицата ще откара.Бебка Инка е здрава за сега и си спинка доволно в леглото  baby_neutral
Времето с две деца наистина е по малко и все не стига,но се справяме.Всяко дете си иска внимание и се старая да отделям време и за двете,че и по малко за мен  Wink
Вили какво да ти кажа ....аз избрах да ходи на ясла въпреки,че съм си в къщи защото някак си с едно дете в къщи по лесно се върши домакинска работа,аз си почивам повече, а в хубавите дни излизам с бебка навън и се рахождаме надалеч  Grinning  Пък и по задачи по лесно се ходи само с едно дете.Аз понеже нямам на кой да си оставям децата ,яслата ми играе тази роля.
Записването за градинка се оказа малко проблемно,но сме подали документи в 5 градини и шансовете за класиране са ни доста добри,та мисля ,че няма да си остане в къщи.Казват че ако детето не е ходило на ясла в градината пак боледува толкова.
До сега Ани 2 пъти е заразявала Инка със сополи.Сега ще видим дали ще и лепне и от кашлицата......уж я пази и си слага ръката и не ходи при нея,но има и пропуски.
А от яслата е прихващала само сополи и кашлица.Не е пила и антибиотик до сега.От както се роди бебето си пие и кърма,но не се цедя специално,а това което капе от другата гърда.Пие от чашка.
Също януари месец и давах и имуностимулатор-"респивакс"
Вили мисля си че ако не се класирате тази година след 2г. ще е по трудно за 3 група  newsm78  Ние сме я записали и на края на града ,където шанса ни е най-добър за класиране.И то в края на януари я записахме.
Та такива работи стават при нас  Grinning

# 282
Добро утро милички !

Зори , благодаря ти за изчерпателният отговор , но за сега при мен везните клонят към оставяне на Нансен у дома и то не за друго , а заради вече системното пиене на АБ и честото боледуване .Ако бяха само сополи и кашлица здраве да е , но сега е много по лошо - ето в момента е с вирусна пневмония , засегната е дясната страна на дроба .До 20-ти ще я гледа баща и , после до 4-ти март аз .
Много ми е мъчно че така става с иначе здравото ми дете - здраво допреди да тръгне на ясла .После го съсипахме от лекарства . Tired
За жалост или не и ние няма на кого да разчитаме вече нито грам за помощ , та  везните клонят към посока гледне на двете деца у дома и здрава организация . WinkВсе пак разликата между бебето и  Нана ще е повече от при теб и се надявам да се заиграва сама и да мога да свършвам по нещо .
Не знам честно казано ,още съм в процеси на умуване , ще действам спрямо ситуацията ..
То в София приема в детски градини комай си става по втория начин , та дали сега или след две години все ще е зор . ooooh!
   rosi 75 и Нана гледа филмчета , но обикновено е по 20-тина минути , гледам да не се застоява много много пред телевизора и да я ангажирам с други неща  Grinning
sonka  дано скоро главоболието ти премине и да се чувстваш пак добре  Hug
danidji за хапването какво да ти кажа ...още от бебе никога не е яла определено количество храна , яде колкото е гладна , има дни , в който е по -малко , други , в който е повече .
Не знам какво яде в яслите , но вечер у дома и приготвям супи , плодове  също си хапва , ограничавам и почти напълно съм премахнала от менюто и всякакви зрънчовци и чипсове , понякога хапва солети , внимавам със сладкото и давам след уговорки че бонбона е само  един и утре ще е другият ...ей такива неща .
Гладна или не не и угаждам със сладки храни .Искам да си има навици , а не приумици .
Ако каже че не е гладна просто без драми и вдигам чинията и я оставям да си играе докато ние ядем .Ако каже че иска нещо друго , различно от сервираното и давам ако има , ако не и обещавам да и купя утре .Не прави сцени .
Това е в общи линии .
 Хубав ден и много усмивки на всички ви !  Simple Smile

# 283
Здравейте отново  Hug
Вчера не можах да се изкажа по всички теми  Laughing
Моята си хапва задоволително всеки път.Аз все още вземам детска кухня,понеже съм си в къщи и мога да прескачам и до кухнята,къде с двете деца,къде само с едното( когато каката е на ясла).Реда ни изтече когато навърши 2,6г.Но сега вземам на името на племенницата,а скоро чакам и реда на Инка да излезе.Бебка ще я почвам с пюретата чак в 6м.,а кухня от 7-8 м.От домашно готвените манджи обича много качамак и всеки път си го изяжда с кеф.Макарони с и без  сос също.
Фимчета гледа по около 15мин. после се разсейва.Най-обича "Том и Джери","Скубидуби","Спартакос","сем.Флинстоун".Има едно за буболечки по 7 дни от 17.45 ч. и него гледа.
Сега когато е с кашлица  и давам бонбони "олипс"( не ментови,а от жълтите и оранжевите)
Желираните бонбони са и слабост и онзи ден изяде цяло пакетче  ooooh!    ама не ми се разправяше с нея и позволих .
Лек ден
Малката ми госпожичка се разписка от глад  baby_neutral

# 284
Привет, мили дами! Много отдавна не съм писала, но от време на време ви чета.   bouquet
Та новината от нас е, че след месец Дани ще става кака Heart Eyes
Видях втората лентичка на Вили и й честитя от сърце Hug
Честита щерка и на мама 26!
Ходим на ясла засега, бяхме с ангина една седмица.
Малко ме е хванало шубето, защото този път ще сме секцио... Embarassed Ще видим с организацията как ще сме Thinking

Общи условия

Активация на акаунт