Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 382
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Не скарлатина Hug
Възпалени уши и зачервено гърло,това е !!Изписа ни Бивацин и витамини ,надявам се ,че бързо ще й мине. Praynig
За ботушите,носи 24 номер на Чипо,малко са и свободни.Аз не смея да се запасявам с обувки,макар ,че много пъти съм се замисляла..
Чао за сега  bouquet

# 256
А тези ботуши са 25 номер. Взети на бързо за планината и за  малко да изгубим едната Joy Joy

# 257
Здравейте!
Анелиз , Ликоподиум са на Руми капките.
За съжаление не ни помогнаха особено Cry Cry, явно само са подтискали симптомите на бактериалната инфекция. През последната нощ Руми се влоши много - вдигна много висока температура 39.2, която овладяхме с комбинации от Панадол и Нурофен. Много кашля, оказа се че имаме две бактерии в гърлото и сега сме на АБ.Стискайте палци да ни помогне и дано не е слезело към дробовете, че бактериите дето са й в гърлото са пневмонични и направо ми настръхва косата, дано се оправим Praynig Praynig Praynig.
Малко ми е мрачен поста, но това ме притеснява в момента и за това споделям с вас.
До скоро

# 258
Днес ходихме на преглед,вече сме добре HugЩе продължим с капките още 10 дни,за всеки случай.
didi_b ,дано бързо да се оправи малката.Много неприятни и много опасни са тези инфекции. Hug Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 259
Добро утро  Grinning
Диди пиши по добре ли сте вече?

Моите момичета са добре.Голямата е на ясла,а малката още спи сладко.
Лек ден   bouquet

# 260
Добро утро , милички !

Чета за болни дечица и ми става много мъчно ! Sad Дано Руми се оправи бързо от АБ , знам какво е , Нана по същия начин направи бактеиална инфекция , която добре че не слезе към дробовете ! Дано и с Руми да е така.
Аз всеки ден съм я с ниско кръвно , я със сърцебиене и вече напаво не ми се ходи ни на работа , ни никъде . Започва да ме обхваща някаква странна депресия и ми е криво ... хормони явно , какво да се прави .
Надявам се слънцето и настъпващата скоро пролет малко да ме съживят  Simple Smile
Zorri малката боледува ли покрай кака си .Аз съм някаква дилема за Нансен .. първо най - вероятно няма да я приемат нито в една ДГ , от една страна  ми става спокойно че бебето няма да боледува много , хем ми се иска да е с децата , с такъв ентусиазъм ходи на ясла и толкова е щастлива , че  сърцето ми се свива .....
То каквото има да став ще става де , беше ми криво защото педиатъраката ми каза - не я давай на градина , ще боледува , ще си заразяваш бебето , та за това те  питах Зори  как сте с болестите .
meca  раздвам се че сте по добре ! Hug
Ето ви букет кокиченца за свежо настроение :

Хубав ден !

# 261
Здравейте!

Руми още поддържа температура - вчера беше с 38.8 и днес сутринта пак, а преди малко 38.3 Sad Sad. Уф, направо не знам с тези температури вече. Днес пак е била на преглед и според педи дробовете са чисти, а АБ би трябвало да подейства до 72 час - това е тази вечер, дано да е права лекарката  Praynig Praynig Praynig. Много съм се притеснила да не е пневмония. А отгоре на всичкото Руми получи и леко разстройство от АБ, та сега и диета трябва да пазим  Cry Cry Cry. Аз съм на работа, а татко й я гледа тази седмица, а на мен ума ми е само в детенцето....

Това е при нас положението, дано скоро да имам повод да се включа с по-добри новини Praynig Praynig Praynig

Поздрави на всички!

# 262
  • Варна
Това е при нас положението, дано скоро да имам повод да се включа с по-добри новини Praynig Praynig Praynig
Пожелавам ти го от сърце и дано е час по-скоро!  Hug

Аз сега си почивам (докато пека една риба на скарата), моите двама мъже отидоха да пият сок на барче. Останах си в къщи уж да пооправя малко къщата, но освен да простра едно пране и да сложа пастървата друго не съм свършила... захласнах се тук пак по диетичните теми.

# 263
Ето ме и мен тук...От неделя на неделя май започнах да се вясвам...то срамота ...
Съжалявам,че все по-рядко пиша, но честичко ви хвърлям по едно око.И аз не искам да чета за болести, и постоянно се страхувам и все съм на тръни,че ние като лепнем, все сме със страшно висока температура отива към 39,9...та ми настръхва косата...дано вече всички сте наред и да няма тревоги, само да си ги гледаме децата и да им се радваме. Сега са ужасно забавни, незнам при вас, но аз истински се наслаждавам на компанията на моя Ники, един все наперен, все с нови и нови думички. Днес като заприказвал:Моля те,мамо,моля те! Голям хитруш....
Утре пак сме на театър, водя го все по-често, поне като съм на работа през седмицата да усети моето присъстие , че ми е малко съвестно.Там стои като припариран, и гледа цели 40мин.без да трепне.
Онзи ден срещам един съсед и той пита:"Ама ти на работа ли ходиш вече? Не ти се гледа, а ?  " #2gunfireпобеснях ...Хора разни...
Ето  един мишок в размисъл:

Хубава нова седмица!
Здравички да са всичките ни деца! и бебчетата естествено  Hug

# 264
здравейте и аз съм юнска мама дъщерями се казва Габриела и е родена на 12.06.2006г от гр.Велико Търново сме.Детето ми не посещава все още детско заведение и слава богу я опазихме от болести поне за сега.Пожелавам на всички болни да оздравяват бързо за да  тичат по парковете.А ето ни и нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336881

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 15:11 от rosi 75

# 265
Здравейте!

Руми още поддържа температура - вчера беше с 38.8 и днес сутринта пак, а преди малко 38.3 Sad Sad. Уф, направо не знам с тези температури вече. Днес пак е била на преглед и според педи дробовете са чисти, а АБ би трябвало да подейства до 72 час - това е тази вечер, дано да е права лекарката  Praynig Praynig Praynig. Много съм се притеснила да не е пневмония. А отгоре на всичкото Руми получи и леко разстройство от АБ, та сега и диета трябва да пазим  Cry Cry Cry. Аз съм на работа, а татко й я гледа тази седмица, а на мен ума ми е само в детенцето....

Поздрави на всички!

Съветът ми е да се направи снимка и кръвни изследвания. Надявам се причината на високата Т да е от бактериите в гърлото, но за всеки случай е добре да се види. иначе на Иванна високата Т я сваляхме с Хексалгин(само това я сваляше). Стискам палци всичко да е наред при вас.

Аз сега се връщам от работа и ще водя Иванна на преглед, че нещо пак се запушва носа, а и започна да кашля. Моля се да се разминем само с хрема  Praynig Вече ми се вика от тези болести, а още не съм я пускала на градина. Сега я гледа баща ми и така ще продължим и март... дано до тогава да укрепне, че да си почва градината. Сега е изолирана и с никои не се среща, а вчера като ми се моли да се видим с Вили и Илиянка и реве... стана ми много мъчно.

На всички болни дечица пожелавам бързо оздравяване.  Peace
Добре дошла на мама Роси и сладката Габриела   bouquet
Вили, целувки от мен и силно те прегръщам... Искам да ти кажа, че ти си знаеш най- добре какво да правиш и като му дойде времето ще решаваш, сега имаш много по- важна задача- бъди здрава и щастлива и си гали коремчето... Поздрави на Цецко и целувки за кака Илияна.
Ани, страхотна снимка, голям чаровник е Ники.  Hug

Лека вечер от мен   bouquet

# 266
Здравейте!
Имам добри новини - Руми е по-добре. Вече няма темперетура и доста по-жизнена. Правихме кръвни изследвания и резултатите са добри - виждат се някои отклонения, но в рамките на допустимото за такива високи темперетури и такава сериозна инфекция. На снимка не са ни пратили, въпреки че доста настоявах, исках даже и да си я платя ако нямат направления, но педката каза, че не е необходимо да облъчваме детето на този етап. Надявам се да е права и ми се иска да й вярвам. Иначе на слушалката се чуват хрипчета и ни сменят сиропите през два дни, последно сме на Вентулин, който е за деца с асматични пристъпи и това не ми харесва много, но лекарката каза че така ще може по-лесно да отхрачва. Сигурно ще пие АБ 12-15 дни  Shocked Shocked. Не бях чувала за толкова продължителна терапия, но на всичко съм готова само да се оправим.

TABBY, и Руми само ме пита за приятелчетата си и за яслата, не й се стои у дома, но няма начин така ще е докато поукрепне малко.

Сега я гледа татко й до края на седмицата, а после поемам аз. Не знам колко ще отнеме възстановяването, а и какви ще са контролните резултати за налични бактерии, но това ще се разбере като свършим АБ и пуснем нови изследвания.
Уф, аман от тези болести, дано по-бързо оздравяват всички дечица и дано придобият вече имунитет Praynig Praynig Praynig.

rosi 75 welcome welcome! Разписвай се по-честичко, че ние още сме на коледната тема Simple Smile Simple Smile Simple Smile!

До скоро!  Hug Hug Hug Hug

# 267
  • Пловдив
Момичета, направо трябва да се засрамим. Темата ни е започната на 15-ти октомври. 3 месеца и половина не можем да я изпишем  ooooh!

Радвам се, че болничките вече оздравяват. Да чукам на дърво - моят палавник тази зима се размина само с хрема.

# 268
Добро утро на всички !
Роси , добре дошла !  Simple Smile
Пепи , ти приканваш да пишем , а нищо не споделяш за себе си .А , не може така  ! Naughty дай ни снимки и на Любчо да го видим колко е пораснал !
Аз съм цяла седмица у дома , защото Нана е с чревна инфекция и не ми се пишеше  , за да товаря темата с още новини за болести  Tired
Диди , радвам се че Руми е по  добре ! Дано да се оправи съвсем скоро милата !  Hug
Ani много ти е пораснал момъка ! Да го нацелуваш от мен !  Heart Eyes
TABBY от теб чакам включване , знаеш ако всичко е наред с децата да ги срещаме . че и времето е прекрасно !
След малко с Нана ще излизаме в парка , гледам да я изморявам ,че така спи повече , пък и малко огладнява .Не се храни почти никак горката заради тази болест и аз всячески се стремя да я карам да похапва , но не я насилвам .
Няколко пъти вече усетих бебето , вчера бях на лекар , всичко си му е наред ! На 25-ти съм на ФМ и тогава със сигурност ще знам дали всичко е както трябва .
Доктора каза че според него не се очакват проблеми  а дано да е така !  Simple Smile
Ами това е около нас  засега , аз малко ще оправям къщата и ще стягам багажа за навън !  Laughing
Освен това очаквам и брат ми да мине за по едно кафе чак от Пловдив след час - два  Wink
Майтапя се , ще мине защото днес пътува и пътят му минава и през София !
Хубав , слънчев ден и милион усмивки за всички ви !
26 къде си , как си , какво става с теб ! Hug
Ане , Чушка , Сонка , Анелиз , Саси , Дидка, Мимик , Зори . Меца и всички , който не съм споменала поименно  къде сте момичета ....

# 269
  • 5 етаж в ляво
Здравейте !!!
Доста отдавна не съм писала и толкова ме е срам,но айде..... Embarassed
Разгледах последните няколко странички и установих,че доста от нашите дечица вече са станали каки и батковци,за което горещо поздравявам техните майки иии.....татковци разбира се hahaha
Както в далечно минало бях писала Мира ходи на ясла от 1 г.и 7 м.Отначало боледуваше ужасно много-всеки месец на АБ,затова за тази зима взех решение да и давам добавки,от които като че ли има ефект.За мен е показателно ,че не е боледувала от август-то това лято пък ми направи 3 пъти разстройства,но това беше последното и боледуване-дрискане Joy,чак ме е страх да кажа,че от тогава/да чукам smile3538/не е пила АБ,и е редовна в яслата.....
Да ви кажа за един смешен случай от вчера.....значи събуждам я ,а тя в ужасно настроение,кака и е 2 смяна на училище и се започва един рев от сабалам....искам какааа,искам татиии,не искам млякотооо и аз вече така smile3511,след което и изваждам дрехите за яслата и като вижда роклята с която ще я обличам мигом млъкна и  все едно нищо не е било до преди 1 минута....Облякох я,изяде си млякото,каза чао на тати и кака ,не се тръшка в колата,че не иска да седне в столчето,и тръгнахме в прекрасно настроение което е рядкост Weary
Влизаме в яслата,а тя няма търпение да влиза,което вече НЕ е рядкост/слава тебе Господи за това/,събува се,обува вътрешните пантофи и влиза.Децато много и се зарадваха,и я наобиколиха,вкл.и нейната слабост Коко/той е тъй да се каже първият ни трепет / newsm62.Исках да ги погледам без те да ме виждат и помолих госпожата да остави вратата открехната ....и в тоз момент наш Коко тръгва нанякъде,а Мира го следва неотлъчно,спират се на средата на стаята и се гледат като котаци Heart Eyes и в тоз момен Мира си хваща рокличката за долния край,опъва я напред ,и поклащайки се наляво-надясно  казва на Коко" Виж" и си гледа рокличката,след това такива погледи си отправят двамата ,че не ти е работа,после това той я хваща за ръка и заминават нанякъде,аз затворих вратата и тръгнах,но да ви кажа... чувството ,че вече нашите мънички-големи деца порастват е едно особенно някак си,не мога да го обясня. Thinking
Естествено днес е пак с рокля,и Коко пак я чакаше newsm62 newsm62 newsm62

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 10:12 от danidji

Общи условия

Активация на акаунт