Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 362
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Привет Simple Smile
АНЕ ти си била много ранобудна  Laughing, аз не съм забелязала че има някой, като гледам с 10 м инути разлика сме писали, значи си представи колко съм била заспала, че при нас си беше 11 часа вечерта Flutter
За хремата - ами знам капки от изцеден лук. Аз лично слагам капки ако е много зле положението. ПОлзвам  Виброцил (май се казваха)
Меца и ние имаме такива случки, защото нашата от много рано и махнамхе пампата и тя не осъзнаваше че не може току така навсякъде и сега не мога да я възпра Embarassed

# 46
  • Варна
Здравейте!
Благодаря Ви за пожеланията и цветята по случай рожденния ми ден, много ме зарадвахте! Тогава точно ни се случи да правим ревизия на складовете, а сега съм заета с обработката на резултатите... Това е и оправданието ми, че чак сега се появявам и то за малко.

# 47
Момичета,ако не сте видели,но за Марти на Ива 78 трябват още малко парички да се съберат-знам,че повечето от вас следят темата,но ако има пропуснали я-ето сметките:
SWIFT BIC: TTBBBG22     
BGN BG34TTBB94005523385608     
EUR BG50TTBB94005523385611   

Мартин Емилов Захариев

Който и с колкото може и има на сърце да помогне ..................и дано да се свършат вече поводите за притеснение на Ивето и Марти да се оправи Praynig

# 48
Добро утро на всички ви !
 Бих искала да си изпия сутрешното кафе на някой ето такъв бряг и да гледам морето , но уви -  в офиса съм и се боря с остатъците от настинката си .... разбирайте малко кашлям и ми е лошо . Tired

Не съм писала , защото имах неприятни изживявания с Нана - имаше силни пристъпи на кашлица два дни поред ми се обаждаха от яслата че е болна и да ходя да я взимам - два пъти е водя на педиатър и ми казват гърдите са чисти , гърлото също и накрая ми поставиха двама доктори една и съща диагноза - алергичен ларингит .

Меко казано не се почувствах щастлива , питах какво трябва да правя при пристъпи на задушаване , обясниха ми , поревах си , поговорих си с една приятелка , в офиса ми казаха че се излагам и не мога да се страхувам от всичко , но истината е че се чувствам зле .

Приех нещата , казах си - може и пристъпа да не се повтори , може и да не стигам до урбазон и инхалации , на всеки който смята че се излагам или съм смешна - негова си работа и така .

Нана си е на ясли ,защото  няма причина да не е .На всеки водещ там детето си и след като чува кашлицата и започва да ме гледа зле обяснявам че кашлицата е алергична и хремата също - просто няма от какво да се тревожи .

Сега в събота и неделя мисля да се разходим до Витоша ... не знам  искам да направя нещо , което да зарадва Нана , искам да се оправи по бързо от капките , който пие и да си бъде пак едно чудесно весело и лъчезарно момиченце . Grinning

Пожелавам на всички ви хубава събота и неделя с много приятни емоции и много слънце , разходки и усмивки !  Hug

# 49
  • Варна
Вили, съжалявам за случилото се и пращам на теб и на Нана по една  Hug Дано го израсте скоро.    На Криско миналата пролет му лепнаха диагноза алергичен ринит, аз обаче не съм много убедена  че е точно това. Просто понякога има повечко сополи без видима причина и други симптоми на болест. Бяха ми препоръчали по 10-20 дни пролет и есен на чист въздух -Сандански, Трявна. Като пусне сополите давам Ксизал сутрин и вечер по 5. На теб какво ти изписаха?

Ние сега пак сме болни и двамата, дребния само със сополи, а при мен е по-сериозно. Тресе ме и ми е лошо, сега очаквам един разговор по телефона и си отивам да полегна. За Криско още не съм се отказала от хомеопатията, отидохме на друг лекар, изписа му гранулки и сега ще чакаме. Ако обаче не се повлияе до 2-3 дни минавам пак на алопатична медицина... Писна ми от тези болестои  #Crazy

Весел ден от мен и не се давайте на вирусите  Peace

# 50
Здравейте на всички!
Минавам много набързо с една виртуална почерпка по случай годишнината от сватбата с мъжа ми и продължавам с работата,че не е малко.
Иначе сме добре,бърбориме без спирка и се инатиме за щяло и нещяло Rolling Eyes
Съжалявам,че съм толкова скромна в писането,но мене ме чака  Embarassed

# 51
Здравейте мили момичета Simple Smile

Много се извинявам, че не съм писала отдавна, но много бачкане, болести и Иванна и нямам много време за странични нещица.
Свиквам с работата. Много е забавно с тези дечица. Големите не са много от слушащите, но учителките знаят как да се оправят с тях. Сервирам им яденето, отсервирам пазя ги когато се налага, чистя с парцала и метлата, пера и гладя, абе с две думи върша много неща. Изморително е, но не се оплаквам има и по- трудни неща. Иванна се гледат с баба си. Разбират се, а от януари ще я вземат в първа група при мен. Миналата седмица снимаха от БНТ предаване и на 5 ноември от 21 часа ще го дават по телевизията. Ако искате може да гледате Simple SmileSimple SmileSimple Smile. Може и мен да ме дадът някъде там  Embarassed Embarassed Embarassed Бяхме болни всички в къщи, а Иванна имаше ужасна хрема и повръщане. Надявам се скоро да мине всичко.
Иванна много говори, оправя се сама с обличане и събличане, с храненето и следобедното заспиване. Измисля си разни песнички и пее и танцува. Обича да гледа филмчета. Случки незабравими има, но ако тръгна да разказвам няма да ми стигне времето. Последния ни разговор е свързан с ходенето на работа: Защо отиваш на иабота(работа)- ме пита една сутрин, а аз отговарям, че трябват пари за всички неща в хладилника, за дрехи и обувки и са лакомства, а тя ми отговаря, ама аз не обичам дехи и бубутки(дрехи и обувки), а само билялка и каляска(близалка и краставица). Аз и казвам, че гола не се ходи по улиците и трябват тези неща, а тя ми вика, ами аз не се мамулям(срамувам) имам си и дупе и цици. Simple Smile
Умрях от смях и обяснавам, че така не се говори, а тя ми вика, няма сташнууу(страшно) бе мамо, касива(красива) съм и умна и няма да те излагам. Е, нямаше какво повече да кажа  Mr. Green
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване  Peace
Честити празници на всички,  които съм пропуснала да поздравя. Пожелавам ви много здраве и щастие    bouquet  bouquet  bouquet
Снимките на всички за страхотни. Пораснали и щастливи деца.
Дани, честита втора рожда. Много здраве и щастие на теб, бебока и цялото ви семейство.  Hug Hug Hug
Вили, много съжалявам, че това се случва с Илиянката. Стискам палци и се моля всичко да мине бързо. Целувам ви и силно те прегръщам.
ТаталинкаHug

Пожелавам ви лека и спокойна вечер  Heart Eyes

# 52
  • София
Здравейте момичета и от нас!

Чета ви и се ядосвам,че има толкова болни дечица #Cussing out И на мен ми писна от сополи,кашлици и болно гърло. Ники се върна в петък от Сандански толкова доволен и щастлив. Беше пълен с енергия и ме разказваше с такова вълнение! Тъкмо се зарадвах,че една седмица и двамата са здрави и снощи Ники вдигна 39,3. Нали го лекувам от един месец с хомеопатия/класическа/ и при нея не се дават странични лекарства,освен изписаното едно основно от лекарката.Да ама снощи в 3ч му дадох Панадол. Сутринта лекарката ме направи луда./нищо че няколко пъти я питам ако случайно през ноща вдигне t какво да му давам,тя не ми каза/. Веднага го пратих в Кюстендил да не зарази бебето.Майка го е завела вече на лекар и е с ангина и са му изписали антибиотик. Все още му давам хомеопатично -  Belladonna,но за всеки случай му взеха и АБ. Дано да му се размине и на Ники и на Емо.

Дечица оздравявайте по-бързо!

# 53
Яна, бързам да ти отговоря.
Комбинацията АБ и хомаеопатия може да доведе до усложнения.
Не искам да те плаша,
но наистина няма игра тук.
Консултирай се с хомеопата си.
Аз изневерих на хомеопатията с АМ и дълбоко съжалявам.

Вили
, утре ще се обърна към теб, но сега уви време нямам.

Бързо възст на всички.

# 54
Момичета , ето ви понеделнишки по едно кафе
 Hug Hug Hug Hug Hug на всички ви !
Благодаря ви за загрижеността .
Анелиз , и аз давам Ксизал по същата схема  .Два дни имаше подобрение , снощи пак кашля много... Confused Мъчително ми е , но какво да правя .
Янан , съжалявам , наистина ....милото дете.
Таби  Hug
Момичета , успешна слънчева и усмихната седмица .
Нямам време , че работата ми е в повече , но ви целувам  Heart Eyes
Хубав ден! 

# 55
  • Варна
Яна, случаят при нас беше същия- ангина, с висока температура и аз давах Беладона за сваляне, но след като вечерта вдигна 40 градуса, не я свали повече от 40 мин с хомеопатичното, а лекарката не вдигаше телефона теглих една майна на всичките и прехвалени лекарства и започнах с Нурофен. На другия ден го заведох при личната, изписа му антибиотик и си го излекувах с него. Уплаших се от високата температура, че не е шега 40 градуса.
Сега е само със сополи, на хомеопатия е, но при друга лекарка...онази, която ми взе пари и за консултация по телефона и ме уверяваше да звъня по всяко време, а после не вдигаше съм я отсвирила тотално. Да видим новата как ще се представи..

Вили, благодаря за кефенцето  Hug

Поздрави на всички, бързам да работя...

# 56
здравейте дружки  Hug
Пак болести ......дано бързо се оправят дечицата и с по-малко лекарства  Praynig Praynig
При нас сега има затишие откъм болести ама да не говоря много..........
Ани е на ясли,бебка папка и спинка ,като сме навън не се сеща и за ядене.До този момент не мога да се оплача ,че с две деца е тежко  Grinning
Гледам да е сготвено,подредено,че днес и десерт даже направих.
Сега храня бебка и после ще полегна с нея за около час и половина и хайде навън да вземаме каката от ясли и докато се стъмни сме навън.
Лек ден   bouquet

# 57
ДОБРО УТРО
Хайде на кафето

# 58
Зори, мерси!

Таби, ще те гледам Simple Smile
Целувки на Иванна-бърборана. Наистина са много сладки.

Вили, прегръдки от мен. Едно въпросче, не може ли да разчиташ повече на свекърва си от време на време?

Стефан вече трета седмица не е на ясла, ще го пусна едва като се застуди, тогава времето не е чак толкоз "болно". В топло есенно и пролетно време върлуват най-големите вируси.
Не знам как ще се кара тази зима, ние сме много хора у дома и все някой се сополиви.

Като заговорихте за ринит, Борис е със заден ринит или поне така каза педиатъра. Сополи много, но се стичат директно в гърлото.

Анитке
, може наистина да не си попаднала на добър хомеопат.
Бургас не е голям град и тук се знаят хомеопатите.

Яна, станала съм с впечетление, че Ники боледува и май се налага да взема поне няколко пъти АБ. Докато са малки децата ни трябва да се започне с този вид лечение. Децата пак ще продължат а боледуват, но лечението няма да е с АБ

Преди 3 седмици заведохме стефан при педиатърката. Оставих този път мъжа ми да реши дали Стефан да взема АБ или да отидем на хомеопата, тъй-като след това мен щеше да вини. та той взе решението, резултата беше ужасно разстройство, което беше страничен ефект от АБ. След 2 прием спях приема и вече край, обръщам се изсцяло към хомеопатията. Ще си запазя и интервю и за Борис, да минем до НГ.

Досега Стефан е приемал веднъж антибиотикл  през май, преди да се развие гнойната ангина в скарлатина и сега преди три седмици.

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 07:06 от Анe

# 59
Привет и от мен Heart Eyes Hug  bouquet-гледам и тая тема върви със скоростта на предишната и може да я пишем докато тръгнат децата на градина,та да взема и аз да се разпиша,белким дръпне малко напред Embarassed,пък и трудно се сдържам,да не изкоментирам разкошните бузи на Борис и невероятната картинка дето са двамата с батко си/заради тия моменти си струва да имаш повече деца-като ги видиш гушнати и забравяш всичко/
Зори,радвам,се,че така добре се справяте Peace.....наистина всичко е въпрос на организация....а най-важното е да не го приемаш като бреме-и то не е такова.
Анитка,съжелявам,че не сте случили на хомеопат/то и там е като при докторите-трябва да е преди всичко човек и да е сериозен и отговорен към това което прави,за да бъде и добър специалист/.....,дано новата да е по-точна......и дано да не се налага да ходите често Praynig
Същото пожелавам и на другите болни дечица-да оздравяват и да не притесняват мамите Praynig-наистина времето е болно и вече и аз предпочитам да се позастуди/въпреки,че така сме по цял ден навън/,но наоколо да не са всички кашлящи и сополиви....
За хомеопатията-няма да правя агитация и пропаганда-но за да има ефект е редно да не се смесват леченията-а пък и аз лично не мисля,че ангина трябва да се лекува с АБ,но това е резултат от моите си наблюдения/в смисъл,че ефекта е спорен,но последствията са гарантирани/...АБ бих дала само при доста бързо развиващ се/и доказан/ възпалителен процес/Иво веднъж е пил-при остър отит и после ми се изрина целия в пъпки/,а пък при изписването на широкоспектърни АБ вече аз се изривам/преди да се назначи,трябва да се прави антибиограма/.....
26,в Бг  децата си препикават спокойно паркове и градинки,така,че не се притеснявай-няма да сте прецедент/но като няма тоалетни,няма и избор/...а ти пиши как сте с организирането на преместването.....върви ли?
Дани-пиши и ти по-често как сте с двамата юнаци?
Същото се отнася и за останалите мами-пускайте от време на време поне по два реда инфо-как сте,що сте,докъде сте я докарали с възпитанието и пакостите......да не се търсим поименно и из нет-а Naughty
Аз/опитах,се да съм кратка и да не досаждам Embarassed/се изнасям навън да ходим да броим такситата и бездомните котки на Пловдив/правим проверка на статистиката,която твърди че сме ги имали най-много като бройка на глава от населението/ да се поомажем качествено ,че да има после повод да се къпем-любимото ни занимание напоследък,наред с миенето на зъбите-хората се чудят как да си вкарат децата в банята...........а аз -как да го изкарам Иво........
От мен лек и спорен ден и много положителни емоции Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт