Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 563
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
Привети , привети
Ani
  миличка с малко закъснение честит рожден ден и от мен ! Бъди здрава , щастлива и много обичана !
Яна , много ми хареса щастливата усмивка на малкия Емо  Grinning
26 , успешно пренасяне на къщата през океана !  HugРадвам се че се завръщате в България .Харесва ми и името , което сте избрали за малката принцеса  baby_neutral
Вярно е че децата стават много ,много забавни .
Сутринта Нана се опитва да си вземе Йори за яслите , а той е зад решетките на креватчето и не може да го достигне , но все ми отказва помощ ...и накрая аз отидох да се обувам , че закъснявам за работа , а тя иде разревана при мене и вика :"Мамо , дай ми това магаре че се изнервих  Laughing "
Говори и други неща , разбира се но трябва да си ги записвам , че ги забравям .
Нека ясленските болести бързо да минават и да са ни здрави дечицата .

Пожелавам ви слънчев и топъл уикенд и много усмивки и разходки с малчуганите !  Simple Smile

# 31
  • Канада
Здравейте момичета!
Не съм влизала отдавна,но...нямам време.
Искам обаче да се похваля,че на 10 октомври станах мама за втори път.Имаме ме си още един малък принц.Роди се 3850 и 53 см,казва се Самуил.Този път бях по подготвена психиески за раждането и всичко мина като по вода.Сега се гледаме с калпазаните в къщи,ама голям зор ви казвам #CrazyМалкия не е от спокойните бебоци,а пък за Ванко Калпазанко няма да пиша,че не е за писане. ooooh!Не знам вашите малчовци как са,но....нас такъв бебешки пубертет ни тресе,с всички екстри.То не са истерии,ревове,тръшкания,постоянно повтаряне на "Не","Не искам","Няма"....И като се заинати за нещо,като магаре на мост.От много послушание падна и си разцепи и веждата,та вече имаме и 5 шева.Чак вече се чудя дали да си направя час с психолог,че май изпускам положението извън контрол newsm78
Видях,че има рожденнички-няма да пиша имена,че да не пропусна някои,но..........Мили момичета,бъдете преди всичко много здрави,желая ви послушни дечица,любящи съпрузи и късмет във всяко начинание!
Лида,не се притеснявай.И мен ме спохождаха какви ли не мисли,но всичко мина и замина.Ще видиш,че всичко ще бъде наред и скоро ще гушкаш и ще се радваш на още едно малко съкровище!!!Желая ти го от все сърце! Hug Hug Hug
Хей,Любе ако влизаш тук,кажи моля те как се справяш с толкова мъже в къщи и как беше баткото като се роди Ивчо(ако имаш спомени де)Предварително ти благодаря Hug Hug Hug
На всички болни,бързо оздравяване Hug
Сега ви оставям,че дългът ме зове Mr. Green
Целувки на всички ви  love001  love001  love001

# 32
  • София
Дани, честита втора рожба!
Да расте здрав и добричък мъничкият Сами!

А на теб много сили, за да се справяш успешно и с двамата юнаци!  Hug

Ани, честит рожден ден (с извинение за закъснението)!
Да си здрава, щастлива и свежа!
Късмет във всичко!
  Hug

Янан, разкошни сте! Все едно гледам снимки на Ники, много си приличат двамата Simple Smile

26, успешно преместване, едно по едно нещата се нареждат Simple Smile

А за смешките на дребните нямам думи, много са забавни, да ги нацелувате!

Ние с Ени сме добре. След малко ще я водим на фризьор, че много дълга стана косата. После малко по магазините, че зимно яке няма госпожицата. В яслата беше ок цялата седмица, от вторник е по цял ден. Даже папка там, самичка. Е, днес пак тръгнаха някакви сополи и ми се реве от тях, но се надявам да успея да ги спра още в началото.

Здраве и повече усмивки от нас  Hug

# 33
Честит рожден ден на Анелиз!Честито и със закъснение на Сонка,Ани от Бургас и на всички имали повод за празнуване наскоро/да се чустват поздравени и утрешните именници,че да не ги пропусна и тях/Пожелавам много здраве и късмет и много причини да се усмихват!
Дани,да ти е жив и здрав малкия мъж с хубавото име/то е ясно,че съм пристрастна,към името Wink/......а на въпроса с оправянето-ами оцелява се...и после всичко ти се вижда песен/е,не мога да отрека факта,че тогава майка ми все още беше жива и като станеше напечено бутваше по едно рамо....,но смея да кажа,че почти сами сме се справяли-естествено и таткото беше ативно ангажиран/,но си спомням,че спазвах две много важни правила:1/никога бебето без надзор в обсега на баткото...и повече занимавки за баткото в началото,докато Иво предимно спеше/и понеже Сами също си беше доста енергично дете всеки ден изминаваше пеша-хванат за количката-поне 4-5км,за да може после да спи и да има време и за мама-пък така и аз бързо влязох във форма/........дано да има кой да ти помага/дори и детегледачка или ясла за по няколко часа от време на време също ще ти е помощ,но и да няма-ти ще се справиш-вярвам в теб...все пак си минала през школата на спорта Wink/
26,Лида,стискам палци и на вас да  минават леко дните от бременността и да ни се похвалите със здрави и лесно родени бебета!

Лек и спорен ден Ви желая и много топлина да има около Вас! Heart Eyes Hug  bouquetИ болничките да оздравяват! Praynig

# 34
  • София
Леле, съвсем съм отвеяна напоследък...  ето и Анитка, и Сонка забравих...

Анитка, честита годишнина!
   Да си здрава, силна и пълна с енергия!
   Да те обичат и ценят всички любими хора!

Сонка, честит рожден ден и на теб, миличка!
   Една голяма прегръдка с извинение за закъснението
   и пожелания за любов и късмет във всичко!

Ени хич не е добре - тази вечер вдигна висока температура и много се притесних. Никога не съм я виждала толкова отпусната и с блуждаещпоглед. Заспа в 20.30. Дано утре да е по-добре... ох, оплаках се, но за пръв път вдига висока температура и ми е толкова мъчно да я гледам така безпомощна, отпусната... милото ми дете. Дано се оправи бързо  Praynig

Спокойна вечер! Нека болничките бързо оздравяват!   Hug

# 35
 Здравейте и от мен  bouquet!!Нямам много време и не мога да ви изчета всички,но да поздравя всички с нови бебоци,ВИЕ СТЕ ГЕРОИНИ МАМИ  bouquet  bouquet,бъдете все така всеотдайни и прекрасни  мами.
На всички именници утре ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bouquetДа сте живи и здрави и много щастливи!! Hug
На всички болнички скорошно оздравяване Praynig
Аз да ви питам,моята калпазанка е мнооого буйна,да не кажа бойна, и много трудно заспиваме вечер.Вашите малчоци кога заспиват вечер??
Лека вечер от мен!!! Simple Smile Simple Smile

# 36
[img][http://media.snimka.bg/1140/008534401.jpg
Ето я и нашата калпазанка Laughing
/img]

# 37
# 38

Добро утро на всички ви !

Дани , честита рожба ! Нека да ти е жив и здрав малкият юнак и много да ви радва
Таталинка  Hug и съжалявам за Ени , миличкото дете ! Ще ти се обадя при първа възможност ..
meca много ти е красива щерката .Да ти е жива и здрава . Simple Smile
На въпроса ти за заспиването вечер , заспива около 9  часа , а ако не е спала в яслата и по раничко.
И накрая , за  да не си проличи колко съм отвеяна и колко забравям - Честито на всички , който са имали повод да празнуват ! Много  Hug от мен и един виртуален букет
Хубава и успешна седмица на всички ви ! Бъдете здрави !

# 39
  • София
Дани,Честито!
Да ви е жив и здрав малкия Самуил!  bouquet
И аз много харесвам  името Самуил Simple Smile

Таталинка бързо оздравяване на Ени!
Аз днес изпратих Ники и майка ми на Сандански за 5дни. Сестра ми е учителка и отиват там на зелено училище. Ники се събуди рано и нямаше търпение да тръгне Laughing А ние тука с Емо си почива ме Simple Smile

Целувки на всички Hug

# 40
добро, ранно утро!

Дани
, честит ви Самуил!
да расте здрав малкият ви мъж.
Чудесна новина Simple Smile
Казват, че бебетата Везни са спокойни, дано да е така и при теб,
че още един темпераментен мъж,
ще ти дойде множко, особено без чужда помощ.

Ани, Анитке, честити рожденни дни!
Бъдете здрави мили момичета, от късмет да не се отървете!

Вили, много са ми сладки твоите кафета  Hug

При нас не е розово  Sad
Бобо е повече от седмица с ужасна хрема,
Стефан изкара разстройство, което за дни го изцеди.
а аз за капак на всичко се оказах със запушен ушен канал,
търпях два дни ужасни болки,
щото покрай грижите около децата, аз си бях посследна грижа.
Стефан вече добре, Бобо върви към подобряване, чукам 100 пъти на дърво.
Аз чувам що годе добре, след промивката, но ще има още лечение.
При родителите ми сме. Пътувахме много добре преди седмица.

Меца, много е чаровна принцесата ти.

Таталинка, ти апелира да качваме снимки, не съм забравила,
но още не мога да направя нови.
От тези болежки, нямам желание за нищо.
макар, че като се замисля, трябва по-често да снимам.
И ти не звучиш добре, ама то и как.
Бързо оздравяване на Ени.

Търся лек за тази ужасна хрема.
Ровя се в здавните теми за алтернативни методи и за народна медицина, че аман от тия капки
Като знам, че и хремавао време се задава  Confused
Стефан почти не е боледувал,
но така ще е при по-малкото дете.

Иначе Стефан ме слисва с приказките си.
като стана реч за бисери,
при него са вече много.

От дни се опитвам да го уча да говори за себе си с лично местоимение.
Карам го да повтаря
Аз отивам при баба, а не Стефан отива при баба.
При което той отговаря и Стефан,
а на моменти си казва и фамилията Стефан Сивев, но казва Сивав.
На въпроса дали е добър или лош,
отговорил на баба си хубав  Laughing
Със задоволсво обяснява, че беб'ту не яде шоколад,
а пие само мляко и доволен от факта заключава
добичко бебе,
нали няма да му яде шоколада  Simple Smile

Любе, вече разбирам съветите ти.
Никога не се оставят двете деца сами.
А относно изморяването на Стефан,
така се е измързеливил, че го мързи да ходи редом до мен с количката.

26, виждам че си налиния.
Честита ви вест за девойката.
Ей не можахме да ги омешаме тия полове - ти, Дани, Зори, Янан, Любето, Дидка
ама то майсторите ни такива  Simple Smile

Яна, разгледах снимките. Срещата е била страхотна, сигурна съм.
Малките градчета са наистина страхотни за отглеждане на дете,
но понякога си мисля, че само заради това за съжаление.
И тук есента е приказна, спокойна, шарена,
ама пусто от тия болежки,
още не мога да се отусна.
А иначе и аз пеех в гиманзиалния хор,
но по скоро за идеята,
а не че дарби за това имам  Rolling Eyes

Аз ще полягвам вече. Не можах да спя, Стефан се върти. Все го пазя
да не тупне от леглото, че тука си няма негово.

Наслука и бъдете здрави!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 05:15 от Анe

# 41
Привет на всички  bouquet
Честита рожба на Дани, да тие живо и здраво детенцето.
И аз за да не пропусна някой, ще кажа чесити праници на Ани и СОнка  bouquet
Таталинке, дано ти оздравее бързо Ени, че от това поголяма мъка няма за една майка.
Меца, тая калпазанка много хубава Simple Smile
Вечер 9:30 - 10:00 най-късно си е в леглото, а на обед до 13:30 е заспала и за моя радост все още спи по 2-3 часа, та и аз откарвам един сън Simple Smile
 Иначе напоследък ми се струва още по своенравна отпреди.
Ние сме си без памперс и ми се иска да ви питам мамета, къде пишкат децата без памперси зимата,когато сте на разходка като в БГ няма на всеки завой тоалетни ( сори за въпроса). МОята щерка въобще не и пука къде е, като има пиш и си смъква гащите и кляка Embarassed...срам #Crazy

# 42
26, нуждата при децата не пита.
Май тук не се счита за срамно
или така си мисля.
Отдръпваме се при взм на по-дискретно място и припиква Стефо дървото или каквото се изпречи на пътя  Mr. Green

# 43
Как сте, Саси?
шпионирам, че четеш  Grinning
не си писала цяла вечност.

Поли и ти къде се изгуби? Hug

Роси, радвам се, че се разписа.

Вили, къде е кафеТТо   bouquet

# 44
Айде и аз да се оплача TiredОт вчера сме си вкъщи,че малката с едни зелени сополи ,с една кашлица сякаш пуши по две кутии цигари на ден #CrazyЦяла нощ не сме спали,но сега е по -добре.Спряха зелените течности ,сега е само вода.Ох утре сме на преглед ,надявам се да е наред вече.
26,ние ходим на ясла и за разходка през зимата няма време.А иначе имаме много забавна /тогава не мислех така/случка през лятото ,относно пиш и ако.Много често вечер ходихме в една кръчма ,има люлки,пързалка,пясъчник..Играе си нашата калпазанка на полянката и по едно време я гледам  Shocked облещила гъзеца и се готви за нещо,направо изтръпнах...Докато скоча да я хвана, тя вече беше готова ooooh! ooooh!УЖАССС ,а кръчмата пълна...Добре,че беше по-тъмничко,та събрахме нещата по- незабелязано  Whistling Joy
Приятен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт