Ani миличка с малко закъснение честит рожден ден и от мен ! Бъди здрава , щастлива и много обичана !
Яна , много ми хареса щастливата усмивка на малкия Емо

26 , успешно пренасяне на къщата през океана !
Радвам се че се завръщате в България .Харесва ми и името , което сте избрали за малката принцеса 
Вярно е че децата стават много ,много забавни .
Сутринта Нана се опитва да си вземе Йори за яслите , а той е зад решетките на креватчето и не може да го достигне , но все ми отказва помощ ...и накрая аз отидох да се обувам , че закъснявам за работа , а тя иде разревана при мене и вика :"Мамо , дай ми това магаре че се изнервих
Говори и други неща , разбира се но трябва да си ги записвам , че ги забравям .
Нека ясленските болести бързо да минават и да са ни здрави дечицата .
Пожелавам ви слънчев и топъл уикенд и много усмивки и разходки с малчуганите !
Малкия не е от спокойните бебоци,а пък за Ванко Калпазанко няма да пиша,че не е за писане.
Не знам вашите малчовци как са,но....нас такъв бебешки пубертет ни тресе,с всички екстри.То не са истерии,ревове,тръшкания,постоянно повтаряне на "Не","Не искам","Няма"....И като се заинати за нещо,като магаре на мост.От много послушание падна и си разцепи и веждата,та вече имаме и 5 шева.Чак вече се чудя дали да си направя час с психолог,че май изпускам положението извън контрол 
/...
И болничките да оздравяват!

От вчера сме си вкъщи,че малката с едни зелени сополи ,с една кашлица сякаш пуши по две кутии цигари на ден