Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 361
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Зори, пу-пу,както казват бабите, сладурка и половина е бебка-Велинка. Ани изглежда много доволна, че е станала кака на снимките. Как само гледа малката в ръцете ти  Simple Smile А ти изглеждаш много свежа и щастлива с двете си момичета   bouquet

Аз преди малко приключих с простирането на една пералня с пране и ще пускам следващата. Криско беше за няколко дни при нашите на вилата, а ние ходехме вечер да спим там след работа и прането се е натрупало. Как си мечтая за сушилня...Сега ще ходя да лягам, че малкия динозавър става сутрин в 7  Shocked

Лека вечер от мен!

# 16
  • София
Зори, пу, пу, много сте сладки и трите. А Ани е станала още по-голям бонбон, толкова е миличка и щастлива... целувки и да сте здрави!  Hug

# 17
Зори, толкова сте хубави на снимките. Децата ти са великолепни, а ти изглеждаш страхотно след раждането Hug. Да сте живи и здрави всички и много хубави мигове заедно ви пожелавам.
 Ох сега аз съм на старта маи, малкото човече такива шутове раздава и така се протяга вътре, че имам чувството че аха и ще тръгне да излиза Rolling Eyes. И едни сънища ме спохождат тези нощи лела-мале. Гледам да не ги мисля обаче. Дано всичко мине нормално Praynig.
 За сега ви казвам лека нощ.

# 18
  • София
Добро, слънчево и прекрасно утро на всички  Hug

Лида, страховете са нормални с приближаването на раждането, само не им позволявай да те превземат. Остави си местенце за мечти, за онези сладки мигове, които съвсем скоро ще преживеееш. Стискам палци всичко да мине добре Simple Smile

Анитка, скоро не съм виждала Крис колко е пораснал. То, това важи за всички, които скоро не са се показвали Simple Smile

Диди, и аз се опасявам от това, че след тея три седмици вкъщи Ени сега може да не хареса градината. Дано да бъркам. Утре ще видим.

Усмихнат ден, наслаждавайте се на есенните подаръци!  Hug

# 19
Здравейте!
Ани голяма сладур бебока,каката също.Наистина как го правите бе момичета след раждане веднаг ав кондиция   bouquet
Диди,Таталинка и при Диди е така,отсъстваме ли повече от 3-4 дни настава едно мрънкане,хленчене,но след ден два нещата пак влизат в ритъм. Hug  за вас и момичтата.
Лида и стискам палци всичко да мине ок.
Анелиз да да покажеш Криси най-накрая. Hug
Ние от вчера сме пак с леки сополи.Тая задна хрема вече ме изнервя.диди вече намрази всички пръскала де що ги има.Купихме преди малко клеева тинктура и мъж ми щеше да ме убие.Дадох 5лв за нея,а прополиса нека си стои в нас  ooooh!А като питах за сребърна вода аптекарката ме изгледа така глупаво Shocked и каза "нямаме".
Айде и аз да отида да си досвърша дом. работа и да слагам бандитко да спи.
Лек ден !

# 20
Добро утро и от мен
Днес денят обещава да е слънчев  и аз  ви желая много слънчеви усмивки и положителни емоции през цялата седмица !  Hug

Бебка Велинка е истински бонбон , каката е щастлива , а ти Зори изглеждаш направо прекрасно.Сияеш просто и как иначе  Grinning

Таталинка , стискам палци Ени пак така добре да приеме яслата  спокойно.  Ще чакам да разкажеш  Hug
След като Нансен зарази баща си сега съм аз следващата .... Tired Такъв гърлобол имам и така ме втриса , че .....през нощта ставах да си облека дебела вълнена блуза и спах с вълнено одеяло .... #Puppy dog Пия парацетамол , упсарин , за гърлото също смуквам разни ми ти илачи дето все ми помагат пък да видим ....
Стискайте палци да си остана на крака , че иначе  от толкова болести у дома с бюджета много го закъсахме , ама така е .Нали винаги ще се намерят родители дето не могат да отсъстват от работа и си водят болните деца на ясла като че ли за останалите няма проблем  Angry
Както и да е, не ми се подхваща тази тема , че се ядосвам безкрайно .
didi_b съчувствам ти за сълзите и за преживяното , но мисля че всичко ще бъде наред .Може би детето изживява повторна адаптация и не си го изоставила естествено , защото не си го оставила в дом , а в ясла , я стига.Бори се с тези абсолютно ненужни чувства и не си трови нервите , защото  тепърва ще ти трябват .Казвам ти го не наизуст , а от лично преживени подобни емоции .
Нана тази сутрин се опита пак да се пазари за оставане в къщи , но казах твърдо - не .Обясних и че в къщи е студено и страшно  , защото няма никой и че не може нито да се храни , нито да пишка сама , а в училище има много деца и лелки , който ще я нахранят , изпишкат , ще си играят с нея и там е светло , топло и хубаво .
Спря да мрънка и като я пусках отхвърча право при децата  Laughing
Хайде да си поствам чаршафа  че имам работа колкото за целия китайски народ !
 Hug и хубав ден !   Kissing Heart

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 09:53 от Вили.

# 21
Здравейте, мамчета! Днес покрай хубавото време няма никой в темата.

Зори, малката принцеса е разкошна. А и ти и каката греете и сте много свежи!

Честит Рожден Ден на Ане, на огромни патерици!   bouquet Много весели и приятни моменти в къщи и успехи във всяко начинание!

Аз днес ходих на интервю за работа и може да ме огрее този път. Flutter Утре ще видим на второто интервю. Малко е далеч работата, не както досега в центъра, но дано да стане! Предлагат ми длъжността оперативен счетоводител в една водеща фирма, в областта на търговията с лютеници Wink.

Ели вчера набързо ни лакира краката докато гледахме филм с батко и по телевизията. Владко беше ужасно възмутен. Аз понеже се чудя с какво да я занимавам и понеже нищо друго не се сетих и дадох един засъхнал лак, който въпреки всичко пусна.  Laughing После набързо оправихме пораженията с лакочистител. Crazy После идва да ме целува и ми вика "като любовници" Shocked. От къде го е научила това незнам.

Хайде лека!

# 22
Здравейтеее! Ние сме ок.
Бебе Велина много ме развълнува, някак си ме върна назад към раждането на Йоана и към цялото щастие, което изпитвахме тогава. Наистина с думи не можеше да се опише, както всички добре си спомняме:о)))) Направо едни сълзи на щастие напират в очите ми :о)))
Ама много са ми весели на ЕЛИ любовниците...с тия лафове са много сладки децата. Даже и сега така лекичко се потрисам от смях:о))))
Лека от нас...

# 23
А пък аз докато миех дупарката на моита щерка преди няколко часа във ваната, и нещо си бърборехме, тя ми изстреля следното изречение: ""...а на теб како ти пука... Shocked?" Направо сълзи ми тръгнаха от смях, маи ще взема да и спра Шрек, че го гледаме вече всяка вечер, иначе няма укротване ви казвам. Това с гледането на анимация на "маминия китол" (маминия компютър) е единственото спасение да се запази малко тишина в къщата и да не правим бели Whistling.

# 24
  • Варна
Добро утро!
Много ме развеселиха изцепките на Ели и на Любима, децата порастват и стават все по-забавни.
Аз започвам да работя, приятна работа на работещите мами и весели разходки на оставащите в къщи с децата   bouquet

# 25
Здравейте!
Pineapple , много забавна случка Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile. И аз се виждам в приключение за да измислям на Руми нови и нови занимавки, всичко й омръзва за 10 минути Crazy Crazy.

Вили. , миличка благогаря ти за топлите думи.

Аз се успокоих малко, но лошото е че Руми пак е болна. Бяхме 2 дни на ясла и от събота насам сме болни - с темперетура, кашлица, хрема и т.н. Гледат се с татко й - той е на ред за болничен.Пак за третата сливица ни праща педито да се консултираме, та днес сме на УНГ да видим какво ще каже Praynig Praynig Praynig.

lida , и ние сме така - по цял ден  ако я оставя ще гледа филмчета, но аз не позволявам повече от едно на ден. Преди и толкова не й давах, но откакто боледува е такава лига, че направо не знам какво да я правя и я пускам на компютъра. Знам, че не хубаво, но.....
Айе, че аз съм на работа  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 26
Здравейте   bouquet
Моята хич не гледа детско едва сяда за минута -две на сънчо вечер.Ама слуша иначе е не постоянно,но сме си изградили един режим и горе-долу се движим по него през деня.Днес всички почивахме следобеда 3 часа и беше супер добре  Grinning Вече втора седмица си е в къщи,но все още има леки сополи и не искам да я пускам все още.Те иначе ги вземат в яслата с леки сополи ...... Confused
Ние като занимание през деня сме включили слушане и танцуване на музика в хола.Пускам силно музика и тя сама сменя станциите и се радва на музиката и танцува.Аз обикновенно чистя или шия нещо на машината.Така тя сама се забавлява с касетофона  Grinning

# 27
Ехо,ето ме и мен,работната....Днес имам Ден Ден!

Станах на 32 г., днес ми е малко странно и не толкова празнично, но пък ми е хубаво моите си хора да ме поздравяват.
Почерпка има и за вас:
и естествено от любимото ми питие ,моля .

Хайде скачам и изчезвам за дома, че ще имам скромно парти. И най-вече бързам да нацелувам малчо, че толкова ми липсва.
Само да спомена,че Ники си е у дома, болничък, ясленски зарази, ужасно ми липсва все, но няма как, ще трябва да свикнеме с раздялата.

# 28
  • София
Ани Честит Рожден Ден!
Много здраве,щастие,любов и приятели  bouquet

Ужасни са тези болести. Нашия батко Ники не ходи на ясла,но пак успява да донесе вкъщи сополи Sad Но няма начин времето е такова. Бързо оздравяване на всички!
Ето една снимка на бебо Емо  - голям гладник ми е Joy
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=227788&pid=8433912

Поздрави от нас!

# 29
Малей не мога да ви изчета, кога ви остава време да пишете. Като гледам ще ми трябва поне час да разбера клюките #Crazy.
Ние сме добре, растем и дивеем. Вкъщи се държи ОК, обаче сред хора си показва магариите и луда ме прави Crazy.
МАрт месец се местим в БГ и вече нямам търпение Grinning. Всеки ден все багаж събирам и все сам доникъде. НЕ е лесно да си пренесеш къщата през океана, но и това ще стане.
Ходихме на видеозон и ми казаха, че ще имаме още една девойка, а аз бях убедена че ще е момче, защото тази бременост беше коренно различна от първата. Ако наистина се роди момиченце сме решили да я кръстим Ая  Laughing.
Лек ден на всички  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт