Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 371
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Ехееее добра ви вечер и от мен. Все още сме 2 в 1 (за съжаление) Confused. Все таиничко се надявам да излезем по-рано от предвиденото, ама не, нали Скорпионче ще сме от сега се инатим. Иначе аз се чувствам добре за сега, маика ми е тука вече седмица и ми помага с малката. Ехааа готино е да има кои да ти изкарва детето на вън два пъти на ден Party. А и скоро не бях излизала сама, чак се чувствам странно навън без да бутам количката и да държа Буби за ръка. Гледам максимално да се натоварвам с чистене и ходене по улиците белким бебчо реши да тръгне, но за сега си трае. И нашата калпазанка напипа някаква странна хрема с влажна кашлица и еииии няма оттърване ви казвам ooooh!. На всичкото отгоре и на мен я лепна та съвсем се побърквам вече. Но не я спирам от разходките на вън, та да диша чист въздух, това я ободрява и гледам че вече понаминава кашлицата, ама сополите още текат.
 Ами друго няма какво да ви кажа, освен че редовно си ви чета и много, много ви се радвам. Имате страхотни бебешори (за мамите със второ бебче). Те и каките и батковците са станали големи сладурковци Hug.
Хаиде за сега лека от мен.

# 76
 Здравейте
Честити Именници!!!!!!!
Живи и здрави и много щастливи!!!!Няма ли кой да почерпи днес?
Хайде аз да отсрамя именниците ....... Laughing

Ние сме добре вече сме на месец .....Ани не ходи пак на ясла,че е с хрема,ама вече свикнах с хремите и ми се вижда обичайно......след десетдневно ходене на ясла да има хрема.Гледам си ги и двете ,каката е много нежна с бебка и понякога ги оставям и двете без да се притеснявам.Купихме си люлка за вкъщи и голямо люлеене пада .Велинка като плаче я слагам легнала на люлката и залюлявам и тя си замълчава. Обещавам да ги снимам и ще ви покажа и люлката.

# 77
  • София
Здравейте милички, дано не сте ни забравили Embarassed Hug
Джули расте, сега е хремава малко, но без температура.
Говори като голям човек, разказва приказки, танцува, вика... Crazy
На всички болнички -  бързо оздравяване! Peace

# 78
Здравейте мили!
Еее наистина темата замряла  SadКъде сте всички?ама то и аз нямам време де,какво се чудя от препускане на работа ,дом.работа и всяка седмица бронхити на Диди нямам време.Сега пак сме болни и татко му си взе болнични ,че аз бях по миналата седмица.Ужас направо,май май ще взема да напусна та да го гледам в нас барем спре с тези болести.
И ние взехме да развързваме все повече езика,много пее песнички,ама и бая ме тормози все с една и съща приказка да четем Rolling Eyes
Ами това е засега от нас ЛЕКА ВЕЧЕР! Heart Eyes Hug

# 79
Ех, да остане малко време и за мен да се разпиша  Grinning

от месец работя и не че не ми остава време, но май гледам като се прибера да обърна внимание на дребните и МирО  Heart Eyes
Започнах в рекламна агенция - обучавам се да гравирам с лазерна машина и се уча на Корел  Sunglasses
Интресно ми е, а и от повече от 5г. не съм работила та сега влизам във форма  Laughing

Малките (да чукна на главо - дръвце) са добре - Мишоната малко покашля, но с витамини и сиропчета за кашлица за сега се оправяме Praynig Хубаво му е да ходи на домче, само ако чуе Вико да не иска да ходи и тогава и той "Мене не искам хода домче"  Grinning
Казва, че понякога удрял децата дето плачели за майките си  Crazy "аз не пача тебе мамо"...
Много ми е любвеобвилен и голям хитруша - сравнявам ги двамата и дребния е голям манипулатор  ooooh! Направо се изумявам понякога тези деца, на по 2 годинки какви неща вършат и казват  ooooh!
Постоянният му номер е да ме гушне, мен или майка ми и "Мамо (бабо) тебе ного бичам искам колад, бони, кижка и завър купиш мен"  Joy или "Мамо (бабо) тебе много гушкам ти мене бичаш дай дъка"....луда работа.
косата ми побелява, но напоследък усещам как се заиграват - е, не повече от 10м. но и това за мен е напредък...Ане, сега е трудно, но потърпи....има толкова хубави моменти, които ни предстоят  Heart Eyes
Миналата седмица в събота Мишата имаше имен ден, после в понеделник Вики рожден ден, а във вторник - имен ден....голямо черпане падна в градинката Grinning и сега искат всеки ден да носят по нещо там  Sunglasses

...ами това е...бъдете здрави  Hug

Много целувки от нас и знайте, че не съм ви забравила  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 09:11 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 80
Добро утро и от мен !
Ето ви чаша топло кафе от студената и дъждовна София
Дидке , Сонка , Буболинка, радвам се че се разписахте  Hug
При нас няма нищо ново - работа, после у дома чистене , готвене и докато реша да легна пред телевизора с идеята да гледам някой филм се окаже че съм заспала Blush
Нана вече ме потапя в депресия с непрекъснатите си будния и реване.
Понякога когато успея да я успокоя тихо си поплаквам от отчаяние , защото честно казано никога не съм вярвала че може така да ме тормози .
От постоянното не спане и умора допускам грешки в работата си , държа се неадекватно понякога ....а така ми се искаше просто да е пораснала и да си спи далеч от нас , да е спокойна ... много ли ми се иска не знам .
Ох , съжалявам че така звуча, но така се чувствам ..направо смазана . Tired
Хайде пишете вие нещо свежо , аз ще се постарая да се взема за не знам си кой път в ръце  Wink
Хубав ден  !

# 81
Вили, имам време само да те прегърна  Hug
Неспокойствието при Нана установихте ли от какво е?
Хомеопатия ползвате ли?

Аз се боря с хремата на Борис вече месец.
Никога не съм вярвала, че е толкова коварна.

Дид, как пропуснах вашите празници,
а знаех че Вики е роден на 10.11.
А Миши, все като Шошо си го назовавам.
Да са ти здрави мъжете и в мир да растът.  Hug

ъ уич, много телеграфно.
 Hug и за теб. Как сте с Дени?
А кажи ми защо съм останала с впеч., че живееш в Чепеларе?

Сонка, стига с тия неволи, бре.
Да оздравява Дими.

Бубулинка
, за теб имаше и честитки за РД.
Так, че не си забравена.
Дай снимки Simple Smile

Там в гоята, там даьече,
ясло еьече-бубоеьече...

Това е виртуален поздрав от Стефан,
научи гоялм част от приказка в рими.
Много харесвам поредецата на бг стхчета в рими,
издателството май е на Златното пате.
След месец почивка, пак е на ясла.
Вече Бобо може дасе наслаждава на спокоен дневен сън,
че в присъствието на батето, беше мисия невзм.

ЛидеHug
Стискам палци, всичко ще е наред.

# 82
Ха здравейте и от мен!
Да ви разкажа на бързо какво става с нас - Руми нали тръгна на ясла на 15,09 и от тогава сме били там общо 7 дни - едни път 5 и после два, а през другото време сме болни Sad Sad Sad. И така се стигна до вадене на третата сливица, операцията беше на 4 ноември, сега се гледкаме в къщи и живот и здраве от другата седмица сме пак на линия в яслата. Но има коренна промяна в състоянието на детенцето ми от както сме се оперирали - ядем с апетит, спи спокойно, изчезна кашлицата която не ни беше пускала месец и половина въпреки какви ли не лечения. Сега се моля да се закрепи и поне да ги караме по-леко ясленските болести Praynig Praynig.
Вили., мерси за кафенцето. Опитай се да си малко по ведра  Hug Hug Hug. Сигурно като пораснат още малко дечицата и ще може да се радваме на повечко спокойни нощи  Simple Smile
Дидка КОДЖАБАШЕВА, добре дошла в отбора на вече работещите мамчета Hug Hug.
lida няма ли да се отчиташ вече с бебче? Стискам палци /ако още не си родила/ всичко да мине леко Praynig Praynig Praynig.
Момичета, това е от мен за сега ще пиша пак при първа възможност   bouquet  bouquet  bouquet

# 83
Диди, радвам се че всичко е минало добре.
Определено третата сливица е била неразположенито,
което е водило до всички перипети.
На моя дружка оперираха сина й,
и откак се разделиха с третата сливица,
всичко е мн. по-добре откъм болести
на дихателната система.

# 84
зДРАВЕЙТЕ!
Вили едно силно  Hug от мен.И аз съм така,вече ми се иска и нашите кошмарни нощи с писъци и ревове да са далееече далече,но тогава пък ще има нещо друго за мислене.
Диди аз пък мислех,че сме малки за махане на третата.Щото нашата е в комплект с задна хрема и е нещо страшно.От предната седмица сме с ужасни сополи и кашлица,нищо не помага.Утре смятам да го заведа на унг на частно, щото тъпия педи не ще да ми даде направлевие,а го моля от септември.
Дидка радвам се за теб,дано бързо свикнеш с работата и ти е по-дълго приятно  PeaceИ на мен една приятелка уж ми обеща да говори с шефа си да ме вземат ама нещо май ме изпързаля  Confused
Момичета разпишете се,добре ли сте,а какво предколедно настроение имаше миналата година  SadДиди си е поръчал на Дядо МРАЗ ап/хляб/,бони и пуф паф.Надявам се поне за празниците да не е болен както миналата година.
Софиянки,как преживяхте земетресението  Hug
Хайде лека,че отивам да готвя  Heart Eyes

# 85
Добро утро отново !
Ето нещичко за гладните като мен
Ане , Сонка ,Диди , мерси за силните гушки .Ето и от мен ! Hug
Неспокойствието на Нан е от силна емоционалност и неспособност да преработи емоциите си от деня .Щяло да го надрасне когато самата нервна система укрепне повече .
За хомеопатия.....не можем да постигнем с мъжа ми споразумение .Той се притеснява за това че може да не попаднем на точния доктор и лекарство .Не е против , но би искал да порасне повече .Честно казано някаква част от страховете ми се предава и на мен ... толкова пъти не сме случвали на лекари , а сме си давали парите по прехвалени такива , че честно казано понякога се страхувам като гледам  това да не е определящо в отношението ми към докторите  Grinning
Сега си мисля за Дормикинд  , ама не съм решила ... ще видя .
Викат ме в офиса .Ще ви оставям . Heart Eyes
Хубав ден !  bouquet

# 86
  • София
Здравейте и от мен  bye не съм писала от има-няма 1г  Flushed, но и аз да дам отчет  fadein
Алекс е добре - славо богу  fingerscrossed имахме късмета да тръгнем на ясла от 15.09.2008 - и сме боледували само 4 дена - за сега Mr. Green
явно и ние е сме от сополивите, но 3-4 пъти ходим до педито и все 1 и също - гърдите са чисти, хремата щом е прозрачна - не  се лекува с капки - може да е от всичко: прах, на алергична основа, от въздуха ... Tired

аз започнах нова работа - уж по-наблизо, а аз излизам 1-ва и се прибирам последна: добре, че е тати да води малкия на яслата и да го взема...
Алекс заспива вечер към 21-22ч - зависи как е спал на яслата и той непрекъснато гледа филчета на компа - явно това е на мода сега  Sly

поздравления на мамите с бебоци -  hug
а на болните - бързо оздравяване  doctor

# 87
Ееее тука съм, тука съм, и тази бременност я преносвам smile3506. Много ми е криво. Ни контракция, ни дявол. А мислех този път ще сме преди термин, глупости Crossing Arms. Пак ще се вадим насила. Имам час за 24-ти да ме види пак акушерка ако до тогава не родя де, ама такива изгледи няма. Та викам другата седмица вече да се обебвам, защото не се търпи. Тежко ми е, едвам се влача по улиците абе мани, мани ooooh!. Вече нямам и търпение да го нагушкам този инатливко дето не ще да излиза.
 Иначе моита хубавелка пак е с хрема от днес, вади си сама носни кърпички и си духа сама носа, голям смях ви казвам newsm62. Половината са в кърпичката, половината изядени. Но добре че маика е тук сега и доста ми помага с нея.
 Вили, обожавам сутрешните ти каивенца smile3521.
 Ане, всеки път те чета със страхотен интерес smile3525.
 А сега ви казвам лека и спокоина нощ за всички малки душички и за техните мами  love001.

# 88
Лиде, не се стискай, душко  Laughing
И аз си мислех, че вторите излизат бързо, но нейсе.
Щом мама е при теб няма страшно.
Стискам палци. на 24.11. се чества Света Екатерина.

Вили и ние не стигаме до консенсус по повод хомеопатията.
дано Нана го израстне този период,
Мъничето не може да трансформира емоцийте даже.
То ние трудно смеляме ежедневието, та децата ли.

започнах да мия лицето на Стефан преди ясла и след със
сребърна вода. Не знам дали ще помогне срещу болежките.

Вчера в яслата правили апликации и на наш Стефан творбта отпред-
ябълка залепена върху дърво, много се смяхме с мъжа ми.
Вече 7-8 месец реве сутрин,
кога ли ще секне не знам.
Там е спокоен.

Вечерта като размаха червилото ми и се развика,
че бил жена, мъжа ми изстръпна  Simple Smile
При което му отговорих, че е мъж като тате.
Отговора беше мъж като ****** на дъжд.
Направо млъкнах.
Приемам го вече като голямо момче,
но да се облужва като Буби,
Лиде не може.
Прави опити да се облича, но така си бе навлякъл чорапогащника,
само за снимка.
Не успях да уловя момента обаче.
Сега ще качвам снмки и ще ви ги покажа.
Разликата между двамата е 5 кила,
Бобо - 7, Стефан 12  Grinning

Сонка
, направете изсл на Дими и ако покаже
махайте третата сливица.
Тя води до мн. проблеми.

# 89
Добра вечер!Аз набързо,че да направя разчет на днескашната взета заплата/280лв  Confused/
Ходихме ние вчера на частен преглед,щото естествено оня пукъл педито не ни даде направление.И унг док каза,че не му е за махане третата сливица и не ще да го оперира.Ама аз ако настоявам ще му я махнел,но нямало да спре да боледува.Тъй че засег асъм пас,пръскаме си пак Фликсоназе и стеримар.Кашлицата не е от дробовете ами от сополите.
Лиде стискам палци да излиза вече и да мине всичко ок.
Ане направо ме уби.Голям смях му дръпнах с твоя Стефи и речника му.Ами някои дечица свиквали по-трудно,Диди и той се гевези ако не е ходил дълго.Даже сега нз как ще е след седмица и половина с татко си,не ще никои друг.
Момичета къде се скрихте.Пишете нещичко.От мен Лека нощ и красиви сънища!

Общи условия

Активация на акаунт