Тръпне БУРГАСката душа сред пъстрота от есенни листа - 65

• 18 815
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
С бебка ползвам Себамед, Мустела, малко Саносан, по-скоро пробвах някои продукти. Най-доволна съм от Себамед, засега. Има една хубава козметика от Германия Weleda. Има тема в Майките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=324705.0

Вери, аз го отварям линка. А, тази мама от юнската тема, доволна ли е останала? То, верно, че на всеки критериите могат  да бъдат различни, но като цяло как е?

# 121
Да, много доволна беше. Затова ви пускам линка. Simple Smile

# 122
От друга страна пък познавам деца, дето и от българската козметика нищо им няма.

Еми ние май сме от тях  Crazy. Досега не ми се обривал от нищо, само лятото нещо го беше нахапало май, а го къпя с обикновен сапун, ту бебешки ту какъвто купя. И шампоаните пак така - каквото хвана.

# 123
Ние сме на Пенатен и Бюбхен... на Пенатен новата серия е много добра... жалко че в БГ я няма

# 124
  • у нас
Ей, Вери, много готино местенце.  Може да го заплануваме за догодина и като дойдете насам за го посетим  Heart Eyes

Относно бебешката козметика - ние сме на Бюбхен сега. С големия съм ползвала Авент, Орифлейм, и др. Но от Авента ми се обрина. А в родилния дом ме предупредиха да не ползвам  Джонсън и Джонсън.  Peace Но отначало задължително и двамата съм ги мазала с преварен зехтин  Peace

# 125
Вери, чудно изглежда това местенце. Само не разбрах ресторант има ли newsm78, че не обичам и по почивки като ходя да готвя. Ще си запомня линка евентулно за една среща с кумовете през априлската ваканция там, че по рано не се виждам как ще стане.

Таничка, какво става с тебе бе мила, появи се най-накрая.

# 126
Бубичко, не знам. От описанието на Маристута ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=326540.msg8549508#msg8549508

която е ходила там не става ясно.

# 127
Много ви благодаря за информацията за козметиката.

Това местенце в Сепарева Баня наистина изглежда прекрасно. Не може да няма къде да се хапва наоколо. И аз не съм привърженик на готвенето на почивка - нали все пак е почивка. За другото лято може би ще се възползваме от идеята. Не знам как ще е през зимата, пък и ние, живот и здраве, ще сме много малки за почивка тази зима.

# 128
  • Бургас
Аз ползвам серията на Бочко и засега малката я понася добре.
Мирише хубаво и е хипоалергенна.
Ето и линк да разгледаш ако искаш

http://www.lavena.bg/index.php?ch=3&tip=1

# 129
А аз съм изцяло с козметиката на Нивеа Бейби.Много е готинка, мирише супер сладурско и дребен няма оплаквания засега.

# 130
  • у нас
Хайде, да побутна темата напред, че ще изпадне и от втора страница. Какво е това затишие  Thinking

# 131
  • На морето!
И аз това се чудя. Никой няма, скууууууууука  Tired

# 132
Ми то има,но аз нямам бебе и не разбирам от бебешка козметика.  Blush И си трайкам...

# 133
  • На морето!
Я ни разкажи ти за студентския живот, че аз вече забравих. Намери ли си работа? Кажи как я караш  Hug

# 134
През деня уча за изпити.
Още не работя.  Simple Smile
Тази седмица ми беше много хубава,нашите ги няма,кучето и него ...  Party

Общи условия

Активация на акаунт