Тръпне БУРГАСката душа сред пъстрота от есенни листа - 65

• 18 816
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
         mari_ana аз бях много доволна от Бюбхен  Peace но нека кажат и по-скоро родилите, че при мен доста време мина от тогава. Сега сме на Нивеа и ние.

Ани добре сме, като изключим, че Николай е 3 дена на градина и една седмица в къщи болен  ooooh! и сега съм в болнични пак. Иначе расте, философства и ми се качва на главата  Laughing Като оздравеем ще дойдем да видим беба  Simple Smile

Ками този клуб в Лазур подходящ ли е според теб за рождени дни? Макар че то на мойто диване пъпа му е хвърлен в Мак Доналдс  Confused

# 106
aallyy,къде сте ще има ли среща

# 107
Момичета, ще ме посъветвате ли каква козметика да купя за бебчето? Май предпчитам да избера и да купя предварително нещата за "първата баня"  bath1 , за да не пропусне нещо таткото в последния момент. От коя марка продукти сте доволни?
Моето бебе се обрина от олио на Бюбхен. Две години ползвах само Мустела, много съм доволна! Сега отново сме на Бюбхен, но бебето порасна и нямам забележки Peace

Днес подразбрах, че за НГ май ще ходим в Жеравна. На мен ми е все едно, и в къщи ми е хубаво. Искаше ми се някъде из Европата или на някои топли острови, но работата стана "тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път" Mr. Green

# 108
Момичета, ще ме посъветвате ли каква козметика да купя за бебчето? Май предпчитам да избера и да купя предварително нещата за "първата баня"  bath1 , за да не пропусне нещо таткото в последния момент. От коя марка продукти сте доволни?

Ние ползваме всичко на СебаМед. Само кремчето за дупе е Бочко.

Катка, в Жеравна е много хубаво! Наскоро ходихме и бях очарована, не бях ходила там от години. Но не знам как ще е зимата. Като цяло обичам такива места, по-селски тип.
Къде в Жеравна?

# 109
Цитат
Катка, , в Жеравна е много хубаво! Наскоро ходихме и бях очарована, не бях ходила там от години. Но не знам как ще е зимата. Като цяло обичам такива места, по-селски тип.
Къде в Жеравна

На мен също ми харесва Жеравна, ходила съм няколко пъти. Този път не знам къде ще сме.

# 110
мари ана аз ползвам продуктите на NIVEA и сам доволна мисля да взема и на СЕБА МЕД защото е медицинска козметика и е много добра за деца с чуствителна кожа.
Иве дано да се оправите скоро ще ви чакаме с малката на гости Hug
КатКа браво на вас че сте се ориентирали вече наистина в Жеравна е много хубаво ние както гледам пак в последния момент ще се чудим каде даходим newsm78

# 111
Аз не смея да си правя планове за Нова година по няколко причини.
Я камилата,я камиларя с моя човек.  Mr. Green Макар че гледаме поне по тези празници да не сме скарани.
Другото е, че миналата година станаха големи спорове и караници кой къде искал,ама другият не искал там, пък на третия приятелката мислела това и т.н. Смятам където ме заведат - там.  Миналата година си правех пас, умрях от тъпотия и в 00:30 си хванах гаджето за ръка и в стаята. Добре,че бяхме в хотел,та да има какво да правим.  Mr. Green Иначе трябваше да се прибираме.

# 112
  • Бургас
Благодаря за поздравите вчера! Аз уж щях да влизам да Ви пусна почерпка, но не остана време. Затова днес
Заповядайте

# 113
Честит Рожден Ден, Лекси!  Grinning

Да си здрава и много торти още ти пожелавам  Wink

Така ми се прияде сега торта....а не трябва...

# 114
Иве, става за РД, даже организират хората. Ама аз не съм присъствала още на подобно мероприятие там...
А мен ако питаш за малки бясове - най-добре в Караоке. На този етап аниматор не е привлякал вниманието на дъщеря ми за по повече от 5мин  Mr. Green та за такива като нея само поле за щуротии, джаскане и мятане й трябва

# 115
        Ками май си права  Rolling Eyes Караокето е най-добрия вариант особено за афтър партито на родителите  Laughing

Даре и моята НГ като твоята, я камилата, я камиларя, ама са ми обещали да ме водят някъде в гората /сигурно с идея да ме зарежат при мечките  Mr. Green
         В Жеравна бяхме скоро, мястото е очарователно, но не ми хареса къщата в която бяхме и заведението където седнахме   Rolling Eyes може би защото резервирахме стаи след като гледахме снимки в интернет, а се оказа, че няма нищо общо

# 116
Ох, козметиката ми е болната тема на мен. С Деница ползвах Бюбхен, щото някой си ми казал, че била хубава. От самото начало ползвах Бюбхен и Персил сензитив гел. Ми да ама на един месец тя така се обрина в лицето, че оправия нямаше. Така и не разбрах от какво е. Смених всичко, скъсахме се да обикаляме доктори - кожни, педиатри, алерголози, и накрая пак мина така неизвестно, както се появи. И аз сега съм в голямата чуденка за козметиката. Четах едни статии Себамед с/у Мустела, защото бях решила да е едно от двете и в крайна сметка пак не съм убедена каква ще е козметиката. А не ми се иска да експериментирам да се обрине пак детето та да се побъркам. От друга страна пък познавам деца, дето и от българската козметика нищо им няма. Та затова и аз съм в голяма чуденка.

# 117
Щях да ви показвам едно кътче в Сапарева баня, но сайта често го хакват, та и сега. Една мама от юнската тема ходи там лятото. Като се оправи, ще го постна.

# 118
  • Бургас
Моя син е с проблеми от началото, които получи от един Джонсън. Аз започнах да го къпя с него, защото ми го прати една приятелка от Англия и си мислех, че е по-добър от тукашните. Получи обрив по лицето и тялото. Като беше по-малък съм ползвала лосиони и на Мустела (докато отзвучи обрива), после на Бюбхен. Сега го къпя само със Себамед и съм доволна. В Штъркел-а има една козметика Corine de Farme, продавачката ми я препоръча и сестра ми взима лосиони за мазане за близнаците. Много е доволна.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт