Тръпне БУРГАСката душа сред пъстрота от есенни листа - 65

• 18 785
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
[Аз ходих вече в Ния-Смехория  Laughing, но е на Плочата /ако знаеш там на кое викат така/
Амелия това в Морската Градина ли е Rolling Eyes? И аз съм една бургазлийка ooooh!
Малиииии че красавица си имаш, пу пу.
Това е на ул. Карлово №35 в Лазур. Хихихи и мен като ми казаха от начало плочата и аз си припомних ония години.

# 91
  • На морето!
Ч. Р. Д, Маги!
Да си жива и здрава, много обичана, много обичаща и най-вече щастлива
!
Two Hearts nbirthday newsm59 newsm67  Gift  party023  bigdance2 dance  ura newsm18  Party Time Tada Gift  party002 Tada  4uu

# 92
  • Бургас
Диде,мерси Hug!

# 93
Здравейте, момичета!

Започнахте ли вече с плануването за Нова Година? santa2 Ние ще се насочим някъде наблизо, но за сега не сме измислили нищо конкретно.

Nature Snowman

# 94
Здравейте, момичета!

Започнахте ли вече с плануването за Нова Година? santa2 Ние ще се насочим някъде наблизо, но за сега не сме измислили нищо конкретно.

Nature Snowman
Ммммммммда, аз съм се ориентирала да празнувам в родилното Laughing

# 95
Амелия това в Морската Градина ли е Rolling Eyes? И аз съм една бургазлийка ooooh!
Това е на ул. Карлово №35 в Лазур. Хихихи и мен като ми казаха от начало плочата и аз си припомних ония години.

"Плочата", която аз знам е до х-л "Приморец". Ходила съм там на дискотека.
Не знаех, че в Лазур си имате такова място.

# 96
Неее, то имаше една дискотека"Плочата" на централния плаж навремето, като бяхме млади
А имаше и в Лазур Плоча - в една ниска постройка магазини - и хранителен и зеленчук и месо - като мини хали беше
Детския клуб е в Лазур - като пресечеш Демокрация зад Космос, леко по диагонал е Бюрото по труда. А зад неговия централен вход има една постройка, на която от към Бюрото е вход за клиника по пластична хирургия към Ел Масри, а на гърба на тази клиника е детския клуб .
Ама. че обяснение Embarassed ... Ако се не лъжа входа за клуба се пада на ул.Калофер  Rolling Eyes

# 97

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЕКСИ!!!!!! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!!!!  newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАГИ!!!! СЪЩО ТОЛКОВА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!!!!!  nbirthday

Баси колко съм оригинална днес  Embarassed

# 98
Ммммммммда, аз съм се ориентирала да празнувам в родилното Laughing
[/quote]

Също не е лош вариант, само че не съм го уредила навреме... Mr. Green

# 99
еееееехххххх...
вече ми остана време да напиша някой друг ред Sunglasses

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА РОЖДЕННИЦИТЕ ЛЕКСИ И МАГИ  party023 ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА Ви РАДВАТ

Иве здрасти как си (а и да кума сам ти) smile3521 как е малкия ники?да малката за сега слуша ще видим за после.много поздрави у вас и ше се радвам да се чуем.
А и да ви попитам от къде взимате билети за представлението че и на мен много ми се ходи да се посмеем със Стоянка Мутафова

# 100
А и да ви попитам от къде взимате билети за представлението че и на мен много ми се ходи да се посмеем със Стоянка Мутафова
от билетният център на НХК

# 101
Момичета, ще ме посъветвате ли каква козметика да купя за бебчето? Май предпчитам да избера и да купя предварително нещата за "първата баня"  bath1 , за да не пропусне нещо таткото в последния момент. От коя марка продукти сте доволни?

# 102
ами аз ползвам от самото начало абсолютно всичко на бюбхен,шампоана от главата до петите,който е с помпа и е много удобен.олиото за тяло,крема за дупето и май това ползваме ние.

# 103
И аз давам глас за Бюбхен.

# 104
Ние пък сме на Нивеа от самото начало и още си го ползваме. Доволна съм...

Общи условия

Активация на акаунт