Отговори
# 60
Добро утро мамчета

Много сладки софиянки си имаме тук  bouquet

Нелчо-дошла отново,стискам палци всичко да е наред с бебо

Ирина и аз като другите мами мисля,че бебо може да се ражда вече,а за рязането недей да се страхуваш   bouquet

Бубе,ако се чуеш днес с Елица и предай нашите поздрави  и целувки

Темичка- Hug за закуската и кафенцето
И аз чакам дрешките на бебо да изсъхнат и да започвам да ги гладя и редя в шкафчето.Леглото решихме да го сглобим,когато се роди бебчо,но шкафчето ми трябва и ще се пробвам да го сглобя сама Embarassed

# 61
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБКИТЕ И СКОРО ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ В КЪЩИ!!!
Юле, Темичка, и аз мисля, че размерът няма значение, относно кърмата и бюста. Аз съм с размер Д, но се притеснявам, че няма да имам достатъчно кърма. Вчера бях на курс на 9 месеца и там повечето момичета казаха, че вече имат коластра - това било признак, че ще имаш и повече кърма. Аз нямам грам и се чудя има ли как да стимулирам от сега лактацията. Иначе вече си взех крем за подготовка на зърната и от седмица мажа редовно - пък да видим ще има ли ефект, поне да не се разраняват.
DeeDee76 разбрах, че и ти си била на същия курс на 9 месеца. Докато се опитваха да ни убедят в предимството на нормалното раждане мен май повече успяха да ме уплашат. Май за бебето е по-малко рисковано с операция. Ти по желание ли ще се оперираш или ти се налага?

# 62
Здрасти и от нас ,хайде не остана,вече нямам тарпение newsm30

# 63
добро утро!
Аз днес направо прекалих с леглото,ама май съм си откровено болна и ще постоя още малко там. Sad
Я, снимчици...Simple Smile Отивам да гледам.
Хайде приятен и слънчев ден и стискайте крачета.Simple Smile

# 64
Добро уто и от мене мамчета  Blush(аз сега се излюпвам) Mr. Green
Мишле браво,че сте го измислили не ви е било никак лесничко  Hug
Аз отивам на доки да видим каква е хавата  Thinking

# 65
лелеееееееееееееее бебевалежа продължава   newsm44 newsm68 newsm44
честити бебоци на Ели и Пепенка  newsm51
Аз се вясвам малко, но ви следя редовно, просто вече ремонта при нас е към края си и сега се нанасяме и е едно лудо подреждане.......
Но трябва да е така, щото както гледам не остана... Whistling
Но все още съм в отбора на чакащите  Joy

# 66
Ето ни и нас, излюпихме се към 11. Grinning
Тази нощ ставах много пъти и явно ми се е натрупала доста умора от болницата, а и вчера грам не съм лежала.
Имам доста силни болки, като менструални долу ниско в областта на яйчниците и корема ми става на камък, като полегна-поомеква.Явно са подготвителни контракции.При някоя от вас мами има ли такива болежки? Аз пийнах едно но-шпа, няма какво да навреди.Иначе спрях магнерича като влезнах в 9я месец. Едвам ще сготвя и се опъвам на дивана отново.
Софиянки, много сте ми сладки.Вале, не ти е малко коремчето.Мишката все засмяна.Мартюша много лъчезарна. Шопи, коремчето ти е пораснало,всички греете като слънца и имате много положително излъчване.
Относно спането, в болницата ми казаха да спя, ако мога само наляво, за да има по-добро кръвоснабдяване на бебо.Преди не можех, но там явно свикнах.Понякога изкарвах почти по цяла нощ, като се врътна надясно и ми се догаждаше.
Иринка, не се притеснявай-Бебето ще е добре, а за рязането-това ти е най-малката грижа. Нормално тоновете на бебенцето са 140-160.На мен като ми правиха в събота в началото бяха малко ниски, акушерката каза че според нея е така, защото бебо спи и после се нормализираха около 150.И в един момент пак 180, но беше за секунди.
Според моя приятелка е добре всеки ден да ми правят запис, е кой дава така и къде??? Аз й казах, че като усещам бебока и ми е спокойно.Успях и да сготвя и няколко тел разговора, преди да публикувам написаното.Болката леко отшумя.Явно ще е така докато дойде време.

# 67
Софиянки страхотни снимчици - много сте лъчезарни Heart Eyes
Иринка стискам палци всичко да е наред, а ако трябва секцио не се притеснявай толкова - то вече си му е почти време на бебо да излиза Hug с теб сме, горе главата Grinning
Нелчо аз съм със същите болежки. Снощи бебо толкова упорито се беше наврял надолу, че имах чувството, че всеки момент ще излезе #Crazy нито мога да седна нито да легна, направо яко ме затресе шубето. Днес веднага на доки и установихме, че всичко е наред и няма нищо притеснително. Дори вече сме и пораснали и май и изоставането на бебето ще е поредния мит. Така че се върнах спокойна и удовлетворена днес Grinning
Май още нещо щях да пиша ама пустия ми бременелски мозък ... Crazy

Пловдивска среща
Петък 17 октомври в 17.00 часа - пицария Верди на П.Д. Петков (зад Гранда)

Потвърдили: tonesa, dani_gangova, didipidi

Май ще сме само 3 броя като гледам newsm78

# 68
Здравейте мацки, аз го ударих на яки разходки и съм пропуснала момента от вчерашните добри новини.
Честити госпожици на Ели и на Пепена да са им живи и здрави, много да ги радват, а на мамите бързо възстановяване и скоро да са сред нас.
Нелчо,радвам се, че вече си по добре и си си вкъщи.
Иринка, не се тревожи дори и да преценят, че е дошъл момента бебето вече е готово за излизане и може да е по добре така.
Ние сме добре с бебка чакам с нетърпение утре да отидем на 4Д и да видим дали наистина е толкова голямо.
Приятен ден на всички и много прегръдки, сега отивам да ви гледам софиянки.

пп Ама наистина сте много готини на снимките.

# 69
Тонеска, поуспокои ме.Болката отмина засега.Явно телата ни се подготвят усилено.И честито за порасването на бебчо Simple Smile А Гогата го запазвам за зет, ако второто детенце ми е щерка Simple SmileГОлям симпатяга, пупупупу.Гого-хубавеца Simple Smile
Живи и здрави като дойда в Пловдив с бебето сигурно напролет, ще се обадя да се видим.Сега и да искам, не мога....

# 70
  • София
На мен ми се размина разходката и седнах да напиша последната курсова работа, защото вече издивях съвсем, много съм разсеяна. Моят бебок от няколко дни не спира с ударите, нощем като се събудя за тоалетна и той с мен, и се почва гимнастиката в ребрата. Много силно удря, не се е кротнал цяла сутрин. Аз се чувствам толкова уморена  и недоспала, може би и той го усеща и се мъчи да ме заведе до леглото Laughing.
Нелчо, Тонеска стискам ви палци всичко да е наред!!! Praynig

# 71
  • На топло...
Здрасти и от нас днес! Hug
Нелчо, радвам се за вас, че сте си вкъщи и сте по-спокойни вече. И аз имам леки тъпи болки ниско долу, като яйчнични такива, сигурно е нормално. И нашто момче е ниско долу и ме бута с главичка между крачката като при Тонеска. Почивай повечко легално!
Иринка, както са ти писали, не се шашкай, от едно CTG надали могат да ти кажат точно какво му е на бебо. В моята книга пише, че вариабилитетът от 120 до 160 е нормален- да се забързват и забавят тоновете, даже на картинката ми е показан един запис с наняколко пъти паднала под 120 крива. Освен било трудно да се коментира с точност какво означават тези вариации (както Пух е писала), затова са измъдрили да ги коментира компютър дори  Wink Важното е да си положително настроена, да не се стряскаш и всичко ще е наред с малката душичка! Мен също ме стреснаха миналата седмица с по-високи тонове и ми трябаха 3-4 дена докато се осъзная, че е по-важно да съм спокойна, по друг начин не мога да помогна на детето си, това е, което зависи от нас!
Момичета-кокичета-пицарийки, ма много сте убавиии, пупупу!!! smile3521

Иначе да се похваля, страшно радостна новина ми съобщиха днес. С нашето тати сме записани в събота и неделя на подготвителни курсове за раждането. Да ни покажат и на нас как се пъшка и пуфка в един глас, и как моето мило да ме масажира докато се пъна  Shocked. Много съм щастлива, това е предпоследната възможност преди нашият термин, даже мислехме, че няма вече шанс. Особено тежка ми бе мисълта, че трябва да подлагам сама мъжлето на обучение, той е просто неспасяем случай. Хем искам да е с мен, да сме тримата в този момент, хем много ме е страх да не се панира и да се чуди какво да прави. Все го тъпча с информация и му подхвърлям я статия, я книжки, но интересът не е особено на ниво.
Обачеееее явно съм мама с късмет!  newsm44
Много зле зарежда тоя форум ипри мен, от час публикувам вече... Sad

# 72
Да се оплача и аз малко  smile3518 До сега не знаех що са болежки и киселини, но тази вечер (от пицата е  Crossing Arms) такива киселини имах, че имах чувството, че ще изгоря. Като огнедишащ змей бях  hahaha Мислех, че имаме сода в хладилника, (вчера си я купих), а то се оказа спрайт и се побърках  smile3511 Направих си сода за хляб и вода, ама  Sick върнах всичко, в.ч. и пицата. Някоя мама беше казала, че се подпира с възглавници, и аз пробвах. Май имаше резултат, защото съм заспала седнала в леглото  Mr. Green И за капак цял ден коремчето ми е едно твърдо и с едно тъпи болки ниско долу. Ама нормално, то детето си връща, че го изтормозих нощес горкото  Mr. Green  Е на  Crossing Arms готово, оплаках Ви се Hug
Иринка, не се притеснявай, бебо е вече достатъчно голямо и може да излиза Hug Все пак докторите Ви следят, така, че няма страшно fingerscrossed

# 73
Добър ден мами!  bouquet
И ние си поспахме днес до 12,00 ч., но пък вчера кукувах в нета до 3,30ч.
Иринка стискам палци всичко да е наред.
Ние утре сме на доктор в 14,30 ч. да видим беборанчо и да уточним въпроса около раждането.
Бебешорските дрешки ги изпрахме със Сано сенситив, омекотител не съм слагала, защото ми казаха, че за новородено не е препоръчително. Сега трябва да се ориентирам към гладене  Laughing а толкова ме мързи, особено като гледам хубавото временце на вън и все ми се излиза...
Лек ден на всички и се радвайте на хубавото слънце.

# 74
Тонеске, радвам се, че са те дарили с малко спокойствие. И аз се зарадвах като разбрах, че за изоставане и дума не може да става, че доста се бях стреснала.

Пратих поздрави на Еличка, тя пък взе че ме набра и си поговорихме. Още е в реанимация. На антибиотици е и не може да кърми все още. Надявам се утре да я изведат от там, за да се видим. Бебка снощи е била в кувьоз, но няма сонда или нещо друго. Просто профилактично. Чули са се с Пепена. Малката била при нея. И те са добре.
Аз като радио Ереван-по всички въпроси да се произнеса Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт