Отговори
# 165
Нелчо- благодаря за комплимента bouquet,всички ми казват,че имам малък корем,ама щом бебо е добре,ми е все тая дали коремът ми е голям или малък Wink

Комарче-честита ти рожденничка-да расте жива и здрава и много да помага за бебчо.Пожелавам ви весел празник днес

# 166
Mury, мерси за отгвора!
Абе, момичета, не ви ли е страх, че като разопаковате леглата от кашоните, накрая всичко ще мирише на дърво?... При мен и за леглото, и за скрина трявбаха няколко дни да се отмиришат и да може да се сложи нещо вътре..
А днес- отивам на консултация (а терминът ми по документи е днес), аз закъснях с около 30 мин, и като влизам- док и сестрата-  Shocked  Shocked - ама ти не си ли родила още?!...
Бързат те да се отърват от мен, ама няма още...

# 167
Здравейте и от мен! Надявам се не сте ме забравили  Embarassed

Комарче, честита рожденничка!!! Да ти е жива и здрава!

Гледам и нови мами имаме на първа страничка  Heart Eyes Да са им честити бебенцата и да са много здрави и послушни!!!

Връщам се да ви изчета, после сме малко на кръчмичка и утре пак ще пиша, като съм по информирана  Mr. Green

# 168
Комарче, честита рожденичка! Да е жива и здрава и много щастие да ви носи, да бъде една послушна кака Simple Smile Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНие бяхме на ЖК, дадоха ми картона и направление за хоспитализация за раждане без дата, сигурно така им е по-удобно.пуснаха урина, всичко е наред.Решихме да не пускаме ПКК, защото изследванията от болницата са наред, а и само да ме боцкат, стига ми там за един абокат и едно изследване 6 пъти, още имам синини.ЩЕ пазим вените за раждането живот и здраве.Бебчо е добре, едричък отново.Не ми казва реалните размери, но нещо ги поправя, за да си дойде в реалните седмици, че правили проверки от касата, не разбрах точно. НА въпроса кога ще се роди, се смее  и нищо не казва, не ме преглежда мануално, нищо не казва за шийката на матката.Другия петък пак ще отида.Мериха кръвното и какво да ви кажа-акушерката се ококори, много близки граници и много учестен пулс и се чуди, а моята доки й каза, че неслучайно съм била в болница и че ако се наложи, пак ще влезна да лежа докато родя.Но нещо там със здравните пътеки.....Добре че на милото братовчед му ме взе и ме закара, а после си се прибрахме заедно с милото като приключи работа.И те се чудят от какво може да е, както си седя и като ме избият едни вълни, изпотявам се и ми затупква яко сърцето.В понеделник съм на ендокринолог да пусне изледвания за хормоните на щитовидната жлеза.
А утре ще ходя в болницата за запис на тоновете, добричката акушерка каза да ида да види как са ище ме учи как да дишам Simple Smile Много е човечна и разбрана.НЕ мога да й се нарадвам.Иначе сега няма запис, няма нищо, то и кръвно нямаше да има, но аз попитах. Аз мислех да обикалям повечко в деветия, ама...нейсе....
ТА вече имам част от нещата за болницата, най-важно документацията.Утреще купя една нощница, сутиен за кърмачки, малко дрешки за бебенцето и сигурно сано максима прах да ги изпера, а кой ще ги глади..... newsm78 Аз хич не обичам, добре че мъжо сам се глади....та преди дори и моите дрехи, но сега нали съм винаги спортна....та не се налага много.Както ми е жега, от ютията съвсем ще запляскат хормоните.
На въпроса за болките долу, доки каза да пия но-шпа и че няма как да ги объркам с родилната болка, защото тя била много силна.
Темичка, легълцето е хубавко.Да ви е честито! И на много добра цена, аз по-евтино от 350лв не съм го виждала.Сега ще кача една прясна снимка от вчера в албума да ми видите тумбакааааааа Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 18:33 от NELCHO

# 169
Само един Запис, че сме в ремонт и нямам място и време да пиша.В неделя се очаква да ми е готова стаята така че или тогава или в понеделник ще съм по "дълга".
Поздрави от мен и бебка Heart Eyes

# 170
Момичета, камък ми падна от сърцето, доктора ми се обади преди час и каза че резултатите ми са отрицателни, направо  newsm44. Благодаря на всички ви за подкрепата, направо бях изтрещяла тези дни.Вие не се шашкайте, това изследване за токсоплазмоза се прави задължително в началото на бременността, и ако резултата покаже че имате имунитет, повече не се прави, абе нещо като дали си изкарал шарка или не, но поне от шарката се обриваш, а тази болест протича безсимптомно в повечето случаи и затова се правят периодично изследвания до края на бременноста на тези майки които не са я карали.

Мая,  скорошно оздравяване на Антоан!

Комарче,  да ти е жива и здрава рожденичката и да е послушна кака!Весело празнуване! newsm59  party023

# 171
Жива, здрава и послушна рожденничка на Комарчето! smile3525

Отчет: Еличка излезе в коридора, защото в АГ-то бебетата са при майките и не пускат. Свежарка. На течна храна я държат още. Спрели са антибиотиците и утре ще са заедно с Анита (още не са и я дали) и ще се кърмят за пръв път. Има много кърма.
Посмяхме се като обясни как Пепена и се обадила на 15.10 да я ползва за щъркел и да и съобщи, че е родила. Еличка не помни какво и е казала, но Пепена като и казала, че ще види как е като им дойде реда, Елица я сразила с новината, че даже я е изпреварила Joy Joy Скици! Очаква да ги държат 9 дни поне.
Лора, написах стихотворението, което сътвори за тях на картичка и го занесох. Беше трогната. Всички имате поздрави и обещанието, че поне ще се разпише тук като я пуснат.

# 172
  • Бургас
Комарче - да ти е жива и здрава рожденничката!
Didi_83 - ако са ти пратили линк как се публикуват снимки във форума, моля препрати! Hug
Бубе - за подаръците за докторите - в Бургас въпроса се решава много лесно! Имаме една мадама, която рисува върху порцелан (ръчно) - каквото ти душа иска! Прави страхотни неща и не са скъпи! Спокойно можеш да поръчаш чаша за кафе с написано името на лекарката и някаква по-яка декорация! Изпичат се много добре! Ползват се без проблем, имам подарени такива и вече 8 години не са мръднали (боята де), а ги ползваме! Скоро поръчвах и подарък за мои близки, нещо не го харесах много, но грешката е моя, казах и по-нейна преценка, а тя явно има различен от моят вкус! Ще ти кача 2-3 снимки- подаръка излезе около 24лв (2 чаши и 2чинии), чашите и чиниите са нейни, но знаеш, че подаръка е уникален!
Браво на всички мами с добри новини!

# 173
Здравейте и от нас!  preggo passifier

Пловдивчанки, да знаете, че ви мисля как се мъчите във Верди.  smile3514 Дано сте си взели фотото,  photo че да ви се порадваме.  smile3521

welcome на новата мама.

Темичка, гледам добри новини около теб.  smile3501

Бубе, това ме умори от смях:
Цитат
Посмяхме се като обясни как Пепена и се обадила на 15.10 да я ползва за щъркел и да и съобщи, че е родила. Еличка не помни какво и е казала, но Пепена като и казала, че ще види как е като им дойде реда, Елица я сразила с новината, че даже я е изпреварила 
Като си помисля как се уговаряха за мами вестителки (една в началото, една в средата и една в края). hahaha

За спането се примирих да ставам най-късно в 7, но от седмица мисля че започнах да се събуждам(от шутове в корема) към 5:30.  #Crazy

Комарчеnewsm59 на каката да е много послушна и само да ви радва!

# 174
Жива, здрава и послушна рожденничка на Комарчето! smile3525

Отчет: Еличка излезе в коридора, защото в АГ-то бебетата са при майките и не пускат. Свежарка. На течна храна я държат още. Спрели са антибиотиците и утре ще са заедно с Анита (още не са и я дали) и ще се кърмят за пръв път. Има много кърма.
Посмяхме се като обясни как Пепена и се обадила на 15.10 да я ползва за щъркел и да и съобщи, че е родила. Еличка не помни какво и е казала, но Пепена като и казала, че ще види как е като им дойде реда, Елица я сразила с новината, че даже я е изпреварила Joy Joy Скици! Очаква да ги държат 9 дни поне.
Лора, написах стихотворението, което сътвори за тях на картичка и го занесох. Беше трогната. Всички имате поздрави и обещанието, че поне ще се разпише тук като я пуснат.

Ииии, супер,м ного готско ми стана на душата като прочетох това.Бубе, с картичката -супер изненада. Пожелавам им да са живи и здрави и скоро да ги видим на снимка поне!

# 175
Първа след пловдивската среща Mr. Green може да бяхме 3 тумбаланки обаче си прекарахме чудничко - снимки ще чакаме от Дидипиди, която се подвизава на балкона гледам Wink
Бубе много се радвам за Ели - както винаги си ни добра вестителка Hug

# 176
Юхууууууууууууууу ,сега качвам снимки от срещата-беше супер!
Живи и здрави може да направим още някоя среща до термин  newsm10
Въпреки че бяхме трички мацки си изкарахме страхотно,порадвахме се една на друга,хапнахме си добре и до следващия път.
Честит ррожден ден   party023 на щерката на Комарче,ммного здраве и щастие  newsm51
Браво на родилите мами,че се оправят и оздравяват-чакаме ги да ни пишат  smile3501
Отивам да качвам снимките...айде после пак ще пиша

# 177
  • някъде там......
Мами-пловдивчанки, много сте готини Hug Ама нещо много ви бедна масата за бремелинки, бе Grinning И малко не разбрах коя коя е newsm78 Личи си, че сте си изкарали готино. Пък и в Пловдив явно е по-топличко, че гледам, били сте на открито.

# 178
Много бързате бе ейййй,нямате търпение да ни видите кви сме готинииии  newsm03
Вече си пише отдолу коя,коя красавица ееееее
Нападайте и гледкайте  newsm47

# 179
Галисис ами как да ни е пълна масата като първо се напапахме, а после се фотахме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт