Отговори
# 180
  • София
Здравейте момичета Hug!
Не съм писала скоро, защото нямам време - сега помагам за племенника ( което е изключително приятно занимание Laughing). Малкия расте, много му се радвам Simple Smile!
Днес бях на лекар  бебчето ми е добре, вече е 3000гр. - доктора каза, че ще е с добро тегло, така, че всичко е наред newsm44 newsm68.
Вчера се чух с Лайтблу - добре са с бебока, в къщи са. Каката много му се радва, милата Laughing Heart Eyes! Поздрави за всички и от нея Grinning!
Целувки и лека вечер Hug!

# 181
И пловдивчанки се събраха! Айде честито и по-често да го правите. Ама вие никак не сте хапвали  Naughty

Честита рожденичка на комарчето! nbirthday Да е жива и здрава и само да радва мама!

Ellee продължава да липсва. Яд ме е, че се оказахме съседки, а не й взех телефона. Разбрахме се да разменим координати после във форума, а то какво се получи ...

# 182
  • някъде там......
Много бързате бе ейййй,нямате търпение да ни видите кви сме готинииии  newsm03
Вече си пише отдолу коя,коя красавица ееееее
Нападайте и гледкайте  newsm47

Бързаме, я - нали трябва да видим конкуренцията  Mr. Green
Галисис ами как да ни е пълна масата като първо се напапахме, а после се фотахме Laughing
Joy Joy Joy Joy

Мими, и мен много ме е яд, че не й взех телефона. Хем като закъснявах за срещата си казвах, че първата работа ми работа като стигна ще бъде да й взема телефона. Ако го бях направила, сега нямаше да се чудим какво се случва. Дано тя и бебка са добре само Praynig

# 183
И ние си говорехме за Еллееена срещата,ама аз си мислех че докато се прибера ще се знае кво е станало,ама на-няма инфо.Жалко че няма кой да ни каже,дано всичко е наред  Praynig

# 184
Днес sophiepp стана мама на син Борис-3600кг.,52 см.!Да е живо и здраво момчето на Софи!
А на вас момичета леко раждане и здрави дечица Laughing Hug

# 185
  • Бургас
Ехааа супер!Да е живо и здраво синчето на Софи smile3525 smile3525! Много да я радва и слуша!    love001
Лека и спокойна вечер от нас!

# 186
предчувствах,че днес ще има изненадка и тя е факт  smile3525
Да й е живо и здраво бебчето и да я слушка,а на мама Софи бързо възстановяване и да се връща при нас.

# 187
Честито на мама Софи! Да и е жив и здрав Борис и много да я радва!!!

# 188
ЧЕСТИТ СИН БОРИС НА МАМА СОФИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА НОСИ НА СЕМЕЙСТВОТО МНОГО РАДОСТ, ЩАСТИЕ И УСМИВКИ!

# 189
  • София
Момичета,

Много ви благодаря за пожеланията Hug. Успявам да се вместя в последните минутки на деня, за да ви почерпя за здравето на малката.

Сега се връщам да чета и после пак ще пиша.

# 190
ЧЕСТИТО СИНЧЕ БОРИС НА МАМА СОФИ! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО, САМО РАДОСТ ДА НОСИ НА СЕМЕЙСТВОТО, А НА МАМА СОФИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  smile3525
Момичета, благодаря Ви за легълцето, но няма да пускам снимков мат'рял, че ще го разопаковаме, когато бебчо се роди Hug
Пловдивчанки, ама много сте сладки  Hug Пу пу, да не Ви е уроки Mr. Green
Бубе, отново си ни щъркелче  Hug Радвам се за Ели и принцеската  Crazy (а в началото доста време се подвизаваше като принц  hahaha)
 newsm78 забравих още исках да пиша, ама нали нещо мозъка ми е понамалял  Mr. Green и съм изморенааа. Аха да кажа да не си изкарвате акълите(че съм зараждала newsm47). Утре отиваме при мама за 2 дни, има панаир, така че не се знае дали ще се включвам редовно. Ще гледам да Ви хвърлям по едно очо  Mr. Green, за да знам, че сте ОК  newsm08
Лека и спокойна нощ Praynig

# 191
честито на Софи  Hug Да е жив и здрав Борис, а на мама - бързо възстановяване  Hug

Темичка, явно още не сте се зараждали  Mr. Green

Нелчо, бързам, че беб никак не е от малките, не искам секцио, а и заради очите не мога много дълго да напъвам. Иначе да си седи колкото си иска беб, ама да не става слонче  Mr. Green

# 192
Хей, мамче,lightblue  Hug Добре си се завърнала. Слез от балкона и ни разкажи за бебе Мони и теб,как сте?    bouquet

# 193
Да е честито момченцето на мама Софи   bouquet Бързо възстановявяне и скоро да са у дома  Hug
Мишле ,не се ядосвай скоро ще си забравила за майсторята и ремонтите  Crazy
Лека нощ момичета да спинкате спокойто

Ейййй Пловдив страхотни сте  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 00:33 от shoppy-мими

# 194
Здравейте момичета!  Hug

Първо искам да ви благодаря за милите думи и хубавите пожелания относно моето малко момченце  Hug

Така както миналия петък си четях темата и даже публикувах пост, внезапно тръгнах да раждам  Wink Много ме болеше кръстът и станах да видя как таткото къпе малката и в един момент усетих, че нещо тече.Не бях ссигурна дали са води, защото с Теа ми пукнаха мехура в болницата.Но се чух с доктора ми, прати ме в Шейново  за преглед и после да му кажа дали раждам.Е, облякохме бързо малката, през това време взех душ и вече бях сигурна, че са водите.Та в Шейново потвърдиха и го извиках да раждаме.Така в 24.00 ч вече бях на системи.Пак раждах с епидура;на, но този път нещо не се пообърка и получавах разкритие, а не се изглаждаше шийката на матката и не усещах напъните.Та накрая повече от час раждах без упойка.Беше много по-трудно от първото раждане, бях на косъм от спешно секцио, но в 5.05  се роди Симеон.Беше трудно раждане по думите на лекаря ми , но пък удовлетворението после беше още по-гоолямо.За щастие  нямах епизотомия и разкъсвания и вече се възтанових.
Изписаха ни във вторник и сега все още се адаптираме всички към новата ситуация.Каката много му се радва и го целува, но пък доста се променя като поведение към нас, въпреки че всички нея глезим, за да не ревнува.Дано скоро свикне, че много трудно понесе влизането ми в болницата.
Бебо слушка много, кърмим се, той спинка хубаво...за сега няма проблем.Тези дни ще ви пусна и снимки.
В общи линии това е при мен.Толкова бързо стана всичко, че дори не бях си записала телефонче на няякоя от вас, за да ви съобщя.За това помолих момичетата от другата отчетна да го направят.

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИМИ, МИЛА, ЕЛИ, ПЕПЕНКА И СОФИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО КЪСМЕТЛИВИ!

Лека нощ на всички, мен май ме чака един гладник!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт